Nefer 22.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Twoj projekt kominka jest mega drogiiiiiii.I przepiekny.Ale najpiekniejsze to realizowac swoje marzenia Naszym jest łazienka polaczona z sypialnia.A w lazience jacuzzi I nad jacuzzi okno połaciowe z widokiem na gwiazdy... poczytaj o jacuzzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 23.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Twoj projekt kominka jest mega drogiiiiiii.I przepiekny.Ale najpiekniejsze to realizowac swoje marzenia Naszym jest łazienka polaczona z sypialnia.A w lazience jacuzzi I nad jacuzzi okno połaciowe z widokiem na gwiazdy... poczytaj o jacuzzi :) Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Twoj projekt kominka jest mega drogiiiiiii.I przepiekny.Ale najpiekniejsze to realizowac swoje marzenia Naszym jest łazienka polaczona z sypialnia.A w lazience jacuzzi I nad jacuzzi okno połaciowe z widokiem na gwiazdy... poczytaj o jacuzzi :) Gdzie??? na forumie - mnie odeszła ochota :( jesli to działa jak wanny z hydromasażem, to ja nie chcę się z tym bujać. Lepiej zainwestuj w basen :) Ja zamieniłam na saunę ( dla męża, bo lubi - ja niekoniecznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 23.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Orginalne jaccuzi kosztuje krocie.Moi rodzice mają wannę z hydromasażem i to jest super sprawa Zacząłem czytac o reku.Tez mnostwo opinii.Ja wychodze z zalozenia,ze reku nie przyniesie jakis kosmicznych oszczednosci.Ma byc wentylacja mechaniczna zamiast grwitacyjnej czyli swieze powietrze,chlodek latem.A inwestujac od razu w reku i wentylacje mechaniczna zamiast w kominy i grawitacyjna wentylacje wyjdzie cala inwestycja dosc atrakcyjnie cenowo.Ale musze jeszcze poglebic wiedze.Najbardziej obawiam sie halasu wentylacji mechanicznej,bo ja jestem niesamowicie wrazliwy na wszelkie halasy,szumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Orginalne jaccuzi kosztuje krocie.Moi rodzice mają wannę z hydromasażem i to jest super sprawa Zacząłem czytac o reku.Tez mnostwo opinii.Ja wychodze z zalozenia,ze reku nie przyniesie jakis kosmicznych oszczednosci.Ma byc wentylacja mechaniczna zamiast grwitacyjnej czyli swieze powietrze,chlodek latem.A inwestujac od razu w reku i wentylacje mechaniczna zamiast w kominy i grawitacyjna wentylacje wyjdzie cala inwestycja dosc atrakcyjnie cenowo.Ale musze jeszcze poglebic wiedze.Najbardziej obawiam sie halasu wentylacji mechanicznej,bo ja jestem niesamowicie wrazliwy na wszelkie halasy,szumy... Te wyrzutnie są z tłumikiem , a jak się weźmie rury a nie plastik do kanałów to podobno nie słychać :) Się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 23.06.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Chciałbym taką wlasnie dobrze wykonana instalacje zobaczyc i uslyszec.Ty to masz przeboje z dzialka.Wspolczuje.Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.Trzymamy kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ale pokręcona sprawa z tą dziąłką sie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Parr zarzuć na wymianę doświadczeń - na pewno ktoś z reku CIę zaprosi do domu - sam się zdziwisz .. To forum jest naprawdę niezwykłe:) AndrzejkoMożna dostać ciężkiej cholery. Dlatego zdecydowałam budować na podstawie Użyczenia Gruntu - bo pewnie jeszcze rok będziemy się bujali z własnością. Inna sprawa, że miałam nadzieję na kredyt pod zastaw tej działki , ale w diabły ........ zastawię swoje mieszkanie. Na stan surowy wystarczy a potem się będę dalej martwić Dzięki za wsparcie Kochane Robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 I bardzo dobrze myślisz A masz z czym sie głowić Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ano kombinuję jak chuda szkapa pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ano kombinuję jak chuda szkapa pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nefer, Trzymaj się dzielnie i nie daj się ! Dobrze główkujesz ! Nie bój nic, będzie DOBRZE . A może problem sam się rozwiąże ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ne fer z działkami i z wlasnosciami - pociesze cie...tez za cholere nie rozumiem o czym piszesz ps. jakie okna? wybralas juz? (jak pcv to moge dac namiar na fajnego goscia ktory sie tym zajmuje- chk chesz oczywiscie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ne fer z działkami i z wlasnosciami - pociesze cie...tez za cholere nie rozumiem o czym piszesz ps. jakie okna? wybralas juz? (jak pcv to moge dac namiar na fajnego goscia ktory sie tym zajmuje- chk chesz oczywiscie;)) Byłam u Jareko - zobaczymy co mi rzeknie ALe większa ilość wycen to zawsze do przodu - więc poproszę jak zwykle :) Dobra Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 mialo byc "jesli chcesz..." a nie jakies "chk" eee.. to lepiej do Jareko ale dam ci na prv - wycenke zawsze mozna machnać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nefer, zastanawia mnie tylko jedno : dlaczego o tym wszystkim teściowa nic nie wiedziała ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 mialo byc "jesli chcesz..." a nie jakies "chk" eee.. to lepiej do Jareko ale dam ci na prv - wycenke zawsze mozna machnać nie? Dokładnie Dzięki serdeczne - a Jareko ma siedzibę kilka minut od mojego domku i od mojej pracy Stąd ruszyłam 4 litery - ponadto oczywiście szanuję jego doświadczenie - uważnie go czytam i naprawdę jestem pod wrażeniem Ale wycen nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 .......... Ale wycen nigdy dość ........... niop bedzie czym palic w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ale historia z ta Twoja działeczką Chyba nawet wiem co teraz czujesz, bo ostatnio dość często czuję to samo jak zaczynam jeździć po urzędach sprawdzając co to ja mogę zrobić (lub nie ) z kolejną działeczką, którą właśnie sobie upatrzyłam. No i jak narazie nie znalazłam takiej, gdzie w papierologoii wszystko jest jasne, a jak nie jest jasne to oczywiste jest tylko jedno - będą duuuuuuuuuuże kłopoty... no i wtedy rezygnuję i szukam dalej. U Ciebie jest inaczej, już nie możesz zrezygnować, więc pomysł na rozwiązanie węzła gordyjskiego spadnie pewnie na Ciebie, bo urzędnik żadko kiedy ma analityczny umysł to takich spraw, tym bardziej że go to nie obchodzi bo on bazuje tylko na tym co ma w dokumentach a resztę ma w d... Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.06.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Poniewaz duzo mam z rejestrem gruntow i KW doczynienia - rozumim jaki masz teraz zgryz. Zwroc sie o porade do natariusza u ktorego mailas miec umowe jaka droga pojsc, zeby to ujawnic. Na moje oko - moze sprostowanie w rejestrze. I wezcie wyciag z historii zmian w rejestrze - tak bedzie widac skad, kiedy i na czyj wniosek wpisana ta mala dzialke wewnatrz. No ale to znou dodatkowe koszty. wazne, ze budpwe mozecie juz ciagnac bez wyjasniania najpier tego calego balaganu. Oby bylo pozniej lzej i bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts