dobroszka 30.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem Jak kamyk taki sado-maso , to może powinnaś mieć jakieś wsparcie na te jego wizytę... niech się ktoś przynamniej w krzakach przyczai.A nie tak bez swiadków Pan z energetyki ma być Czyli jakbyś fikał , to Cie prądzikiem połaskocze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Czyli jakbyś fikał , to Cie prądzikiem połaskocze ? Lubić łaskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek???????????????????????? Może niedotleniona była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek????????????????????????A bo pod spodem jest jakieś lekarstwo a w niedzielę będzie ciąg dalszy...zaklajstrowała tym tlenkiem czy co ... generalnie to nie tłuamczyła mi technologii "robienia tlenkiem"..ale ja jej też g-k nie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem Jak kamyk taki sado-maso , to może powinnaś mieć jakieś wsparcie na te jego wizytę... niech się ktoś przynamniej w krzakach przyczai.A nie tak bez swiadków Czasem warto spróbowac czego innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem Jak kamyk taki sado-maso , to może powinnaś mieć jakieś wsparcie na te jego wizytę... niech się ktoś przynamniej w krzakach przyczai.A nie tak bez swiadków Czasem warto spróbowac czego innego... Tylko czy Ty przeżyjesz te experymenta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko czy Ty przeżyjesz te experymenta.... Fakt, wiek już nie ten ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek????????????????????????A bo pod spodem jest jakieś lekarstwo a w niedzielę będzie ciąg dalszy...zaklajstrowała tym tlenkiem czy co ... generalnie to nie tłuamczyła mi technologii "robienia tlenkiem"..ale ja jej też g-k nie tłumaczę to też nie miała Cię kiedy umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko czy Ty przeżyjesz te experymenta.... Fakt, wiek już nie ten ... twardym trzeba być nie mietkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek????????????????????????A bo pod spodem jest jakieś lekarstwo a w niedzielę będzie ciąg dalszy...zaklajstrowała tym tlenkiem czy co ... generalnie to nie tłuamczyła mi technologii "robienia tlenkiem"..ale ja jej też g-k nie tłumaczę to też nie miała Cię kiedy umówić Ja chciałam - korków nie ma, wyśpię się , pojem śniadanko .. jest ok. Ona pracuje na Ludnej w tej 24 h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko po co ten tlenek????????????????????????A bo pod spodem jest jakieś lekarstwo a w niedzielę będzie ciąg dalszy...zaklajstrowała tym tlenkiem czy co ... generalnie to nie tłuamczyła mi technologii "robienia tlenkiem"..ale ja jej też g-k nie tłumaczę to też nie miała Cię kiedy umówić Ja chciałam - korków nie ma, wyśpię się , pojem śniadanko .. jest ok. Ona pracuje na Ludnej w tej 24 h... drożej to juz chyba nie mogłaś trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 drożej to juz chyba nie mogłaś trafić Tak ? Nie jest tak źle - obsługują emocjonalnie upośledzonych - takich jak ja :) Fajna ta moja babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 drożej to juz chyba nie mogłaś trafić Tak ? Nie jest tak źle - obsługują emocjonalnie upośledzonych - takich jak ja :) Fajna ta moja babeczka Temat można przedyskutować z elektrykiem w czwartek powiem Ci czy Cię nie wkręca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 drożej to juz chyba nie mogłaś trafić Tak ? Nie jest tak źle - obsługują emocjonalnie upośledzonych - takich jak ja :) Fajna ta moja babeczka Temat można przedyskutować z elektrykiem w czwartek powiem Ci czy Cię nie wkręca!!! nie strasz mnie ... Ale przydyskutujemy , bo ja z tych mniej płochliwych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 drożej to juz chyba nie mogłaś trafić Tak ? Nie jest tak źle - obsługują emocjonalnie upośledzonych - takich jak ja :) Fajna ta moja babeczka Temat można przedyskutować z elektrykiem w czwartek powiem Ci czy Cię nie wkręca!!! nie strasz mnie ... Ale przydyskutujemy , bo ja z tych mniej płochliwych :) Bez "wiertarek "jestem nie grożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bez "wiertarek "jestem nie grożny Z wiertarką też- wiem, że dentyści to ludzie o gołębim sercu (poza tą @#%$&% z mojej podstawówki , co mnie przypinała pasami do fotela i borowała wiertarą na pedał,bez znieczulenia. Najfajniej jak się wiertło w zębie zacinało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bez "wiertarek "jestem nie grożny Z wiertarką też- wiem, że dentyści to ludzie o gołębim sercu (poza tą @#%$&% z mojej podstawówki , co mnie przypinała pasami do fotela i borowała wiertarą na pedał,bez znieczulenia. Najfajniej jak się wiertło w zębie zacinało ) Aż mi ciarki przeszły 'to był sport ekstremalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aż mi ciarki przeszły 'to był sport ekstremalny" Efekt jest taki, że po prostu mdleję. Wstaję z fotela z uśmiechem, żegnam się i JEB. Super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aż mi ciarki przeszły 'to był sport ekstremalny" Efekt jest taki, że po prostu mdleję. Wstaję z fotela z uśmiechem, żegnam się i JEB. Super :) no to niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts