Piątka 01.10.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 gdzieś słyszałam o nich szumne - KREATOR TWOJEGO UŚMIECHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Wstyd sie przyznac , ale mnie Stary do tej pory do dentysty prowadza Sukces taki , ze tak ze dwa lata bedzie jak ze mna do srodka nie wchodzi Mój do środka to nie, ale w poczekalni to musi być. A ja mam Operę i nic mi nie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A ja mam w piątek kuźwa kontrolę na temat gaśnicy na budowie. I muszę skołować 4 kilową gaśnicę - no zajebiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 eeeeee to Ty się cieszyć powinnaś, że Cie uprzedzili, a nie wzięli z zaskoczenia.... witam wieczorkiem... no i ja mam Firefoxa a i tak mam latające bannery..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A ja mam w piątek kuźwa kontrolę na temat gaśnicy na budowie. I muszę skołować 4 kilową gaśnicę - no zajebiście.... Jaka gaśnicę o co biega????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A ja mam w piątek kuźwa kontrolę na temat gaśnicy na budowie. I muszę skołować 4 kilową gaśnicę - no zajebiście.... Jaka gaśnicę o co biega????? No właśnie - dobre pytanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Tu gadamy na ten temat : http://forum.muratordom.pl/kontrola-zabezpieczen-p-pozarowych-na-budowie,t141777.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Wieczór !!!! Dobrze się bawicie Ja przez te banery zaraz cholery dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ja też zwłaszcza, ze trzeba sobie dobrze trafić w ten krzyżyk, a ja mam załzawione oczy od kataru i mi to nie bardzo wychodzi... i latają mi tu takie Veluxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Mam dziwne wrażenie, że wielu z nas zacznie nie lubić Velux'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dobrze godocie....bo co za dużo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Chciałem zapytać czy spotkanie jutro aktualne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Chciałem zapytać czy spotkanie jutro aktualne??? Jestem od 10.00 Przepraszam , szukałam je...ej gaśnicy. Oczywiście w Leroy i w Castoramie takich rzeczy nie ma - BO I PO CO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A Ciebie to ktos podpierdzielil czy co ? Ja nie slyszalalm nawet czyms takim jak gasnica na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Chciałem zapytać czy spotkanie jutro aktualne??? Jestem od 10.00 Przepraszam , szukałam je...ej gaśnicy. Oczywiście w Leroy i w Castoramie takich rzeczy nie ma - BO I PO CO ? Ja mam taka gaśnicę przywiozę Ci jutro nie bojaj oddasz jak kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Chciałem zapytać czy spotkanie jutro aktualne??? Jestem od 10.00 Przepraszam , szukałam je...ej gaśnicy. Oczywiście w Leroy i w Castoramie takich rzeczy nie ma - BO I PO CO ? Ja mam taka gaśnicę przywiozę Ci jutro nie bojaj oddasz jak kupisz Taką ABC 4 kg ? Serio ? No to super - ja tylko chciałam pożyczyć na 1 dzień :) Odwiozę grzecznie w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nitubaga nie umieraj to dla Ciebie z życzeniami zdrowia dzięki Ci dobra kobieto... od razu lepiej się poczułam, bo czekoladki są dobre na wszystko... a nie tam jakiś fervex...brrrr no tak generalnie to bukiet kwiatów był ważnie że pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Chciałem zapytać czy spotkanie jutro aktualne??? Jestem od 10.00 Przepraszam , szukałam je...ej gaśnicy. Oczywiście w Leroy i w Castoramie takich rzeczy nie ma - BO I PO CO ? Ja mam taka gaśnicę przywiozę Ci jutro nie bojaj oddasz jak kupisz Taką ABC 4 kg ? Serio ? No to super - ja tylko chciałam pożyczyć na 1 dzień :) Odwiozę grzecznie w sobote Nie ma sprawy sąsiad strżak zadzwoniłem przyniosł już do mnie jutro jes t u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To mi jeszcze napisz co Ty zazwyczaj pijasz :) z alkoholi poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no tak generalnie to bukiet kwiatów był ważnie że pomogło no to się popisałam.... bo jeszcze gdzieś dostałam czekoladki na pocieszenie w samotności i .....no...coś mi się pomerdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts