kamyk68 01.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To mi jeszcze napisz co Ty zazwyczaj pijasz :) z alkoholi poproszę O tym jutro pogadamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To mi jeszcze napisz co Ty zazwyczaj pijasz :) z alkoholi poproszę O tym jutro pogadamy!!! Ok WIęc do zobaczenia jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A Ciebie to ktos podpierdzielil czy co ? Ja nie slyszalalm nawet czyms takim jak gasnica na budowie NIe zadzwonił gość, który dotarł do mnie po tablicy na budowie. Robią kontrolę całej dzielnicy domków jednorodzinnych. Oczywiście "niezapowiedzianą". I chciał sie umówić kiedy mogłabym wpaść na budowę. Był bardzo miły i wspomniał, że muszą zajrzeć i zobaczyć czy mam gaśnicę. Zapytałam czy coś jeszcze powinnam mieć czy sama gaśnica wystarczy. Powiedziłał, że oni tylko gaśnice chcą zobaczyć. To się okaże. Mówi, że muszę być i podpisać protokół z kontroli... A żeby było śmiesznie gość dzwonić w jakiegoś biura bezpieczeństwa przeciwpożarowego dzielnicy czy coś takiego - mam zapisane w pracy. W życiu nie słyszałam. Ale przepisy na to rzeczywiście są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no tak generalnie to bukiet kwiatów był ważnie że pomogło no to się popisałam.... bo jeszcze gdzieś dostałam czekoladki na pocieszenie w samotności i .....no...coś mi się pomerdało... nie przejmuj się w końcu chora jesteś to i dobrze widzieć nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja to mam z oczami kłopot - bo tych krzyżyków nie mogę utrafić...ale zauważylam, ze te reklamy to jakoś falami są...bo od kilku dobrych chwil już nie latają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No to się Nitu załatwiłaś , nie ładnie.. W takich stanach to ja walę gorącą herbatę z 50 wódki i cytryną i cukrem. Wypić szybciutko. Tylko pij w łóżku, bo ścina z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Neferko przyszłam podziękować alem guła zupełnie nie wiem jak to spsułam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Neferko przyszłam podziękować alem guła zupełnie nie wiem jak to spsułam gosia Gosiu Nie ma za co Zawsze do usług :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 To może być fajny dzień pod warunkiem że go "przeżyję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jakieś foty ze spotkania prosimy miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jakieś foty ze spotkania prosimy miłego spotkania Jak będę potem nadawł się do"użytku " to czemu nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Tak tylko "zabić"mnie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dień dobry przyszłam powiedzieć i życzyć świetnej atmosfery i zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Tak tylko "zabić"mnie może a niby czemu może zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Tak tylko "zabić"mnie może a niby czemu może zabić Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Tak tylko "zabić"mnie może a niby czemu może zabić Zobaczysz gadaj co wymyśliłeś bo zaraz zemrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dzień dobry foty to będą o ile Nefercia zrobi bo Kamyk to tylko obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts