kamyk68 02.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dasz radę, z Nefer przecież się spotkasz. Na sam Jej widok na nogi od razu się staje i ma uśmiech na gębusi, to i Ty tak będziesz miał. Powiem że obawiam się troszeczkę się nie masz czego obawiać będzie dobrze, zobaczysz Nefer przecież nie gryzie Tak tylko "zabić"mnie może a niby czemu może zabić Zobaczysz gadaj co wymyśliłeś bo zaraz zemrę z ciekawości Teraz nie mogę ale będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 gadaj co wymyśliłeś bo zaraz zemrę z ciekawości Teraz nie mogę ale będzie się działo tak mnie zaciekawiłeś, że qurde się z pracy urwę i przyjadę zobaczyć co tam u Neferki czynisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 gadaj co wymyśliłeś bo zaraz zemrę z ciekawości Teraz nie mogę ale będzie się działo tak mnie zaciekawiłeś, że qurde się z pracy urwę i przyjadę zobaczyć co tam u Neferki czynisz Matko - to ja też po omacku a trafię....zwłaszcza, że ja już w przedszkolu z dziećmi byłam, a to ino rzut beretką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kamyk żyje. Zagadaliśmy się i zapomniałam o zdjęciach , ale z nim wszystko w porządku. Na szczęście znam sie na żartach Opowiem niebawem - musze coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ladnie Wam zeszlo spotkanko. A gasnice mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Sprawa wygląda tak, że to Kamyk był tym "strażakiem". To Kamyk podjechał pod chałupę ubrany w oblaskową kamizelkę. Wczesniej zadzwonił, że chętnie by wpadł dziś (jako strażak) i pokazał mi o jaką gaśnicę chodzi, bo robią te kontrole i nikt nie ma co trzeba, a im się nie chce pisać protokołów. I powiedział, że puści sygnał jak podjedzie. No i tak zrobił. A ja oczywiście go powitałam a on mi na to, że ta gaśnica wygląda tak : Kolorowa torebusia z przyczepioną karteczką : http://images46.fotosik.pl/16/47b5b2e67a4d2357med.jpg a to torebusia : http://images32.fotosik.pl/372/4fe8ad21bd2136b9med.jpg A w torebusi : Malibu i Wyborowa + kielonki :) Nie uważacie, że ten facet ma fantazję ? :):) Spoko Kamyk - serio, serio się nie obraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Aaaaa przy okazji widać mój parapet w kuchni :)AAaaaaa i pozdrawiam Kobietę Kamyka, która uważała, że n powinnam go zabić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Siemka i co ja poradzę że ja czasami tak mam Spotkanko superkowe choć na początku siem denerwowałem bo miał być "light" wkręcik a MM mi powiedziała że ona to by mnie zabiła Więc cieszę się że żyję i że NEFEREK ma poczucie humoru wielki pokłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no jaja ...dzięki Bogu jeszcze mam... (a siem obawiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nie no Kamyczku, nie zrobiłabym tego Twojej kobiecie, bo NA PEWNO BY SIĘ OBRAZIŁA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nie no Kamyczku, nie zrobiłabym tego Twojej kobiecie, bo NA PEWNO BY SIĘ OBRAZIŁA :) dziecko juz mamy to ja wiem jakby było????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ...dzięki Bogu jeszcze mam... (a siem obawiałem) Wierze na slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nio a domek na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ...dzięki Bogu jeszcze mam... (a siem obawiałem) Wierze na slowo i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 O MATKO KOCHANA........ Kamyk Ty to masz chłopie fantazję....ale dobrze, dobrze..... pomysł bardzo mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Neferciu, a tą gaśnicę to Ty w końcu miałaś na działce czy nie??? Inspektorowi gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Neferciu, a tą gaśnicę to Ty w końcu miałaś na działce czy nie??? Inspektorowi gratuluję Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) A jakie są przepisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No no , okazuje się,że Kamyk to człowiek - orkiestra.I dentysta i strażak ... i co jeszcze..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts