Nefer 02.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) A jakie są przepisowe? ABC 1 kg m na 100 mkw:) Ale kogo to wiesz ten tego obchodzi - Kamyk ma na szczęście do Ciebie za daleko :) Chociaż kto go wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No no , okazuje się,że Kamyk to człowiek - orkiestra.I dentysta i strażak ... i co jeszcze..??? I fajny z niego Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) A jakie są przepisowe? ABC 1 kg m na 100 mkw:) Ale kogo to wiesz ten tego obchodzi - Kamyk ma na szczęście do Ciebie za daleko :) Chociaż kto go wie... odległość nie gra roli i możemy co innego sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Eh , to ja się chyba nie przyznam gdzie moja budowa będzie , jeszcze dostanę apopleksji jak mi Kamyk nalot zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Eh , to ja się chyba nie przyznam gdzie moja budowa będzie , jeszcze dostanę apopleksji jak mi Kamyk nalot zrobi Ja polecam Kamyka :) Dawno mnie nikt tak nie wkręcił W robocie kulali się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No nie dziwię im się.Swoją drogą cud natury - Kamyk z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nawet calkiem powazny wewatek na forumie zalozylas w temacie kontroli Co z tego , ze Kamyk fajny jak dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nawet calkiem powazny wewatek na forumie zalozylas w temacie kontroli Co z tego , ze Kamyk fajny jak dentysta najśmieszniejsze, że na ten temat zupełnie serio są poważne przepisy Więc może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No nie dziwię im się.Swoją drogą cud natury - Kamyk z jajami i obym takim cudem pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) A jakie są przepisowe? ABC 1 kg m na 100 mkw:) Ale kogo to wiesz ten tego obchodzi - Kamyk ma na szczęście do Ciebie za daleko :) Chociaż kto go wie... odległość nie gra roli i możemy co innego sprawdzić I teraz nie zasnę spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nawet calkiem powazny wewatek na forumie zalozylas w temacie kontroli Co z tego , ze Kamyk fajny jak dentysta najśmieszniejsze, że na ten temat zupełnie serio są poważne przepisy Więc może komuś się przyda a tego to akurat nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Słońce - mam nawet dwie, ale nieprzepisowe :) A jakie są przepisowe? ABC 1 kg m na 100 mkw:) Ale kogo to wiesz ten tego obchodzi - Kamyk ma na szczęście do Ciebie za daleko :) Chociaż kto go wie... odległość nie gra roli i możemy co innego sprawdzić I teraz nie zasnę spokojnie i tak ma być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kamyk, a kiedy Ty w ogóle zaczynasz budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kamyk, a kiedy Ty w ogóle zaczynasz budowę ? Jak się dwie niedziele do kupy zeida i to palmowe Zaczynam wiosną 2009 chyba żeby zimy nie było to wcześniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A co Nefer , planujesz rewanż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A co Nefer , planujesz rewanż? tia namawiaj tak dalej to adresik zdobędę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 NIeeeeeeeeeee mam prezent dla Uczestników Komentarzy - ten kto najwcześniej zacznie budowę dostanie odemnie w prezencie RB-tkę , której zaraz się będę pozbywać. A kasy brać nie chcę za nią - szczególnie, że ją letko HDS puknął i letko obudowa pęcła, ale niegroźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 NIeeeeeeeeeee mam prezent dla Uczestników Komentarzy - ten kto najwcześniej zacznie budowę dostanie odemnie w prezencie RB-tkę , której zaraz się będę pozbywać. A kasy brać nie chcę za nią - szczególnie, że ją letko HDS puknął i letko obudowa pęcła, ale niegroźnie mi napewno potrzebna nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ok - potrzebujący mogą sie zgłąszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Nefercia sądząc po wpisie w dzienniku to i Wigilię 2008 masz już u siebie na RB-tkę to ja sie chętnie zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts