dobroszka 02.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja jeszcze nie wiem czy będzie potrzebna , więc chętnie na wszelaki słuczaj zaklepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 aj chamuś ze mnie dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ech , cuś refleks nie ten , DRUGA w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 jak coś Nefcia losowanko zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no to przepadło - raczej nie mam fartu w loteriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Uffff - a więc dostanie ta z Pań, która ma wczesniejszą datę na uprawomocnieniu się pozwolenia na budowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 eeeeeeee coś cheba 1 sierpień tegoż roku ale głowy nie podłoże a pozwolenie w autku lezy to dziś już nie polecę ale jutro sprawdzę i podam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 przylazłam dobry wieczór no po takiej akcji to albo "zejść" albo się uśmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Tylko uśmiac -życie jest za krótkie a ja cenię fantazję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a wszyscy to zaraz tak poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no ja się tak właśnie zastanawiałam od wczoraj czemu kamyk wszędzie rozpaczał że Go zabijesz skoro nie uzewnętrzniałaś takowego zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no ja się tak właśnie zastanawiałam od wczoraj czemu kamyk wszędzie rozpaczał że Go zabijesz skoro nie uzewnętrzniałaś takowego zamiaru JAk podjeżdżał pod budowę to właśnie kończyłam te kamykowe przemyślenia na temat mordu :) I włączył mi się alarm, ale nie dał mi czasu na złożenie wszystkiego do kupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ale trzeba przyznać że się postarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 To była jedyny miły akcent tego dnia jak sie okazało.Mój mąż jest zagranicą.Cały dzien nie dzwonił.Więc ja zadzwoniłam - chcę się położyć spac, bo jutro musze być o 8.00 na działce, muszę jeszcze wpaść do firmy. Więc wstaję o 6.30, żeby zdążyć. A więc zadzwoniłam. Nie odebrał. Za chwilę oddzwonił z tekstem, że był w łazience i obchodzą urodziny kolegi.Kur.wa. Też chciałabym tak miło spędzać czas.Co słychac na budowie ? Ano jakby go to interesowało to zadzwoniłby zanim jest napierdolił, prawda ? Odmówiłam dalszej rozmowy.Najebany mąż skutecznie ostudził moją radość z prądu w domu. Ide spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 MASZ "GAŚNICĘ"dawj adres na priv rano przyjadę będę Cię woził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzięki, ale nie jest mi do śmiechu. Powiedziałabym , że nawet wprost przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 nie przejmuj się Nefercia mężem chłop to krzyż co nam go dzwigać przyszło czasem przydatny ale często przygniatająco działa pomyśl za to jak Mu będziesz mogła nawtykać jak wróci i niech spróbuje się czegos przyczepić na budowie słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzięki, ale nie jest mi do śmiechu. Powiedziałabym , że nawet wprost przeciwnie. chciałem pomóc a faceci tak maja jak wiedzą że kobietki sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No w końcu coś się ruszyło To mnie rozłożyło na łopatki!!!! Od pewnego, dłuższego zreszta czasu huragan Catrin to przy Tobie betka, a Ty ... takie powyższe.... A się rowydrzyłaś... Gratuluję Nefciu, mocno gratuluję!!!! Tez mi jakoś się ta Wigilia 2008 jakoś po głowie pałęta Nie będę zdziwiona, jak życzenia będziesz z domowego łącza przesyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 chciałem pomóc a faceci tak maja jak wiedzą że kobietki sobie poradzą I muszą bardzo uważac, bo rzeczywiście pewnego dnia mogą sobie same poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts