Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja się tak właśnie zastanawiałam od wczoraj czemu kamyk wszędzie rozpaczał że Go zabijesz skoro nie uzewnętrzniałaś takowego zamiaru :lol:

JAk podjeżdżał pod budowę to właśnie kończyłam te kamykowe przemyślenia na temat mordu :):) I włączył mi się alarm, ale nie dał mi czasu na złożenie wszystkiego do kupy :):)

To była jedyny miły akcent tego dnia jak sie okazało.

Mój mąż jest zagranicą.

Cały dzien nie dzwonił.

Więc ja zadzwoniłam - chcę się położyć spac, bo jutro musze być o 8.00 na działce, muszę jeszcze wpaść do firmy. Więc wstaję o 6.30, żeby zdążyć.

A więc zadzwoniłam. Nie odebrał. Za chwilę oddzwonił z tekstem, że był w łazience i obchodzą urodziny kolegi.

Kur.wa. Też chciałabym tak miło spędzać czas.

Co słychac na budowie ? Ano jakby go to interesowało to zadzwoniłby zanim jest napierdolił, prawda ?

Odmówiłam dalszej rozmowy.

Najebany mąż skutecznie ostudził moją radość z prądu w domu.

Ide spać.

No w końcu coś się ruszyło :)

To mnie rozłożyło na łopatki!!!! Od pewnego, dłuższego zreszta czasu huragan Catrin to przy Tobie betka, a Ty ... takie powyższe.... A się rowydrzyłaś... :-? :wink: :D

Gratuluję Nefciu, mocno gratuluję!!!! Tez mi jakoś się ta Wigilia 2008 jakoś po głowie pałęta :D Nie będę zdziwiona, jak życzenia będziesz z domowego łącza przesyłać :D