kamyk68 02.10.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 chciałem pomóc a faceci tak maja jak wiedzą że kobietki sobie poradzą I muszą bardzo uważac, bo rzeczywiście pewnego dnia mogą sobie same poradzić. to dopiero byłyby "burdel" albo SEKSMISJA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2008 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No to jestem.... Kamyk - jeszcze Cię nie znam, ale już mi się chłopie podobasz... Nefercia - będę u Cię jakoś po 9.... a chłopami nie ma co się bardzo przejmować...choć wiem, że czasem to się tylko tak łatwo mówi....ja swojego niby mam w domciu, ale ostatnio wraca z roboty tak zmordowany, że pada na twarz zaraz po sporcie o 20...a ja nie mam sumienia go budzić, bo coś tam chcę mu opowiedzieć....więc tak ciut jakbym słomianą wdową była....ale jutro juz piątek i mam nadzieję, że z tego tytułu wszystkim będzie lepiej...czego oczywiście życzę... buziaki i zmykam spać bo jutro muszę wyglądać pięknie conajmniej jak Neferka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.10.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nitu - to Ty zamierzasz aż do jutra spać Nefercia, jak nic wigilia w nowym domku Was czeka A nas parapetówa chyba wcześniej, prawda Kamyk - masz pomysły chłopie miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry, Nefer, Kamyk ma kaca... no ale jak się Wyborową zapija Malibu... chociaż lepszy kac niż ekstrakcja jaj a obawiał się w o to moich komentarzach nielicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry, Nefer, Kamyk ma kaca... no ale jak się Wyborową zapija Malibu... chociaż lepszy kac niż ekstrakcja jaj a obawiał się w o to moich komentarzach nielicho siem nie zapija tylko to jest zestaw damsko męski a o jaja siem nie bałem ,bo je w domu zostawiłem co by nie ryzykować niepotrzebnie Co ja desperat jaki czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry Nefercia to dla Ciebie na humora poprawę http://www.e-kwiaty.pl/images/bo106-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nefercia nie przejmuj się i nie daj sobie zepsuć dobrego humoru , będzie musiał facet odpokutować Kamyk jeszcze kilka takich akcji i zyskasz przydomek "Postrach Forum" NO i dzień dobry wszystkim ( moja córa ma dziś pierwsze zajęcia przygotowawcze w przedszkolu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś to siem numery robiło a te zajęcia to co z samoobrony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś to siem numery robiło a te zajęcia to co z samoobrony??? No jeszcze nie wiem , może pojawią się jakieś chwyty Dzieciaki zaczynają takie zajęcia na rok przed wejściem w wiek przedszkolny.Oswajają się z miejscem , z paniami... Na początku rodzice uczestniczą w zajęciach , potem stopniowo sie wycofują.Dzięki temu jest duża szansa uniknięcia przedszkolnego szoku , kiedy dzieci zaczynają pełnoprawne zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś to siem numery robiło a te zajęcia to co z samoobrony??? No jeszcze nie wiem , może pojawią się jakieś chwyty Dzieciaki zaczynają takie zajęcia na rok przed wejściem w wiek przedszkolny.Oswajają się z miejscem , z paniami... Na początku rodzice uczestniczą w zajęciach , potem stopniowo sie wycofują.Dzięki temu jest duża szansa uniknięcia przedszkolnego szoku , kiedy dzieci zaczynają pełnoprawne zajęcia. te zajęcia trwają przez cały rok??? Płącicie za to jako rodzice? Dzieci w ramach zajęć przygotowawczych są w przedszkolu 8 czy 4 godziny a jak z wyzywieniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kiedyś to siem numery robiło a te zajęcia to co z samoobrony??? No jeszcze nie wiem , może pojawią się jakieś chwyty Dzieciaki zaczynają takie zajęcia na rok przed wejściem w wiek przedszkolny.Oswajają się z miejscem , z paniami... Na początku rodzice uczestniczą w zajęciach , potem stopniowo sie wycofują.Dzięki temu jest duża szansa uniknięcia przedszkolnego szoku , kiedy dzieci zaczynają pełnoprawne zajęcia. te zajęcia trwają przez cały rok??? Płącicie za to jako rodzice? Dzieci w ramach zajęć przygotowawczych są w przedszkolu 8 czy 4 godziny a jak z wyzywieniem ? Zajęcia trwają cały rok - 2 razy w tygodniu po godzinie. Płacimy , ale opłata nie jest wielka - z tego co pamieta, 10 zeta za zajęcia. W coraz większej ilości przedszkoli jest taka opcja i wszędzie jest to chyba odpłatne.To nasze przedszkole jest akurat społeczne - nie dlatego,że nie chcieliśmy posłac małej do publicznego.Po prostu to spodobało nam się najbardziej ze wszystkich , które są niedaleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nefer nas zabije za OT ale muszę jeszcze pociągnąć ten temat bom z branży. U nas jest tak, że dzieci zapisuje sie do przedszkola ale to rodzic decyduje ile czasu spędza w przedszkolu z dzieckiem - jednym słowem potrzeby dzieci są indywidualizowane a więc moge być w przedszkolu nawet rok codziennie jeżeli tylko czas mi na to pozwala i nie musze się wycofywać bo wycofuje się tez pani Kowalska czy inny pan Piździński. Nie wiem czy to do końca dobre bo wydłuża okres adaptacji a ja jednak jestem za radykalnymi cięciami jeżeli chodzi o edukację przedszkolną i wczesnoszkolną - moim zdaniem w konsekwencji adaptowaniue się dzieci jest mniej bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 I tu jest taka możliwośc.Jeśli dziecko wciąż potrzebuje obecności rodzica w czasie kiedy rozpoczyna normalne przedszkole nikt go nie będzie wyganiał z zajęć Wszystkim dzieciom daje się tyle czasu ile im potrzeba. Pamietam,że mój brat jako mały nadwrażliwiec miał kłopoty z aklimatyzacją przedszkolną mimo,że chodzil na takie przedprzedszkolne zajęcia. Zostawaliśmy z nim każdego dnia .Po dwóch miesiącach nawet nie spojrzał , kiedy wymknęłam się na chwilę z sali. Potem przedszkole pokochał i nie można Go było stamtąd wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bo w przedszkolu jest fajnie. Ja głęboko wierzę w sens edukacji przedszkolnej. nawet nacudowniejsza niania nie da dziecku tego co grupa rówieśnicza. No ale ja nauczyciel jestem więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja nie chodziłam do przedszkola , tylko byłam z Mamą w domu.Nie czuję się stratna i cudownie wspominam ten czas.Ale też trzydzieści lat temu były inne przedszkola Też myślę,że przedszkole to fantastyczny pomysł. To do którego zapisaliśmy córę jest dodatkowo integracyjne.Parę osób jak to słyszało pukało się w czoło.Nie był to priorytet na naszej liście wymagań , ale nie mamy zupełnie nic przeciwko temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 zalezy na czym ta integracja ma polegać. ja uczyłem w gimnazjum integracyjnym ale dyrektor to imbecyl a dzieci z obniżonym progiem wymagań potrzebne były mu tylko do uzyskiwania subwencji na szkołę - nie miało to nic w spólnego z kształceniem integracyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Kurczę, Kamyk, ależ się obśmiałam! Bardzo mi się podoba Twoja pomysłowość, naprawdę! Nefcia, jak zawsze - przejdzie, bo musi i pcha się wózek dalej... Ciśnienie Ci spadnie przecież za chwilę i znowu będziesz nas lubić. A chłop jak wróci, to będzie musiał gęsto się tłumaczyć i jeszcze jakiś prezent nietani na przeprosiny kupić. Musi boleć, nie ma to-tamto. Media znaczy się chyba wszystkie masz, poza netem szerokopasmowym na budowie - a może i to już jest? Love you. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Tu jest o nich kilka słów http://www.spi.waw.pl/page3.html Kilkoro naszych przyjaciół zapisało już tam swoje dzieciaki - i dzieci i rodzice są zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 hmmm - zwróciłem uwage na kadrę bo moim zdaniem ta jest najwazniejsza. I co widzę: psychologowie, logopedzi, nawet native speaker, rytmika, terapia behavioralna, zajęcia ogólnorozwojowe no no, gimnastyka korekcyjna. jestem pod wrażeniem... że tak zboczenie zapytam - jeden język obcy jest w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts