dobroszka 03.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A tego nie wiem Tak się zafiksowałam innymi rzeczami przy wyborze , że nie doczytałam Ale nawet jeśli tylko angielski to niech i tak będzie.To jest język obowiązkowy , drugi wybierze sobie kiedys sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 cóż, no to powodzenia dziś po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzięki Jak znam moje dziecko , to wejdzie jak w masło i przejdzie jak taran , tylko ja głupia tak wszystko przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to odwieczne prawo rodzica. zaczekaj na maturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Eeee, tylko wpadłam się przywitać 3 dni mnie nie było i nie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzień dobry , wkradł sie nam tu zupełnie niebudowlany wątek. No moja culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no i trochę moja - zaczekaj az Nefer to zobaczy. Zawiśniemy z kretesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to odwieczne prawo rodzica. zaczekaj na maturę mam nadzieję,że doczekam , przecież po przedszkolu czeka nas jeszcze podstawówka i gimnazjum Po to się człowiek edukował i stresował pół życia na swoich egzaminach ,żeby teraz mieć stresy egzaminów od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no i trochę moja - zaczekaj az Nefer to zobaczy. Zawiśniemy z kretesem ja sie z nią jutro widzę , może mnie osobiście zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 do mnie ma kawałek ale znów nie tak daleko, żeby nie mogła mnie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Noooo Kochani, mało że zawiśniecie, to Was jeszcze poćwiartuje Wykorzystajcie dobrze obecny dzień, bo na drugi możecie nie mieć okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Hmmm , to co ..ostatnia prośba skazańca? Chce zejść ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... rozbroilas mnie teraz calkowicie idealna kobieto Jacuś Jak sie cieszę, że zajrzałeś - często myślę jak tam u Was :) Napisz mi coś - jak Rodzinka ? Daguś ja zagladam regularnie, ale twoj dziennik zostal chyba jedyna pozycja dla ktorej jestem na forum. U mnie postaremu, nic sie niedzie nastapila szara rzeczywistosc, dzieci niechca sie uczyc mi sie nic nie chce robic i tak mijaja dni, tygodnie, miesiace .... zapraszam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No Kamyk poszedłeś ostro po bandzie Ale podobalo mi się i mam nadzieję, że Neferci w ostatecznym rozrachunku też sie podobało Witam i o zdrowie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No Kamyk poszedłeś ostro po bandzie Ale podobalo mi się i mam nadzieję, że Neferci w ostatecznym rozrachunku też sie podobało Witam i o zdrowie pytam mam taka nadzieję i tylko to trzyma mnie przy zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no kaj Nefercia się zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no kaj Nefercia się zgubiła no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dobry wieczór obecnym Neferko, jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts