Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Dzień dobry :) Właśnie sie obudziłam po południowej drzemce. Potwornie zmarzłam na budowie dzisiaj więc jak wróciłam od razu walnęłam herbatę z prądem i poszłam zawinięta w kocyk spać.

Szczególnie,że wczorajsza noc średnia była, ale przynajmniej pewne rzeczy wyjaśniłam. 8)

Anywaj.

Dobroszko, Kochana nici z jutrzejszej mojej wizyty w Domotece w tam miłym towarzystwie.

Po prostu - po prostu jak zwykle u mne - w jeden dzień się nie dało kominka zamontować.

To znaczy jest już postawiony i połączony z kwasówką, ale komin nie przechodzi jeszcze przez dach.

A to najbardziej nerwowy dla mnei moment :):)

Więc jutro - jakby ktos się kręcił w okolicy - to zapraszam :)

NIe wzięłam znów aparatu, więc mam zdjęcia z komórki kominka -raczej się nie nadają, więc nie będę zawracac głowy..

A offtopami sie nie martwcie - moi Goście mogą rozmwawiać o czym chcą :):):)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak myślałem że z tym komineczkiem to będzie nie kiepska robota

Bardzo mam dokładną ekipę, więc sie nie spieszą ( następni co sprzątają po sobie :o ).

Już prawie, prawie.

A kominek jest piękny - a rura jeszcze piękniejsza :):)

Tu pokażę zdjęcia robocze.

Jutro wezmę aparat to będą w dzienniku juz ładniejsze.

tu piękna rura :):) ( no dobra, wiem, że jestem nienormalna :))

http://images50.fotosik.pl/16/b57e9a7a3d7f1d93.jpg

a tu wkład ( z boku) jeszcze bez szamotu.

http://images47.fotosik.pl/16/a9f7e9653d592dfbmed.jpg

Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały :o :)

No tak bo to kawał drogi jest :wink:

Odcinek może nie taki wielki , ale nie wiem czy się czasowo wyrobię :) A jak już do Nefer wdepnę to tez mi się trochę zejdzie.A ja mam jutro zabiegany dzień z big imprezą u przyjaciół 8)

Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały :o :)

No tak bo to kawał drogi jest :wink:

Odcinek może nie taki wielki , ale nie wiem czy się czasowo wyrobię :) A jak już do Nefer wdepnę to tez mi się trochę zejdzie.A ja mam jutro zabiegany dzień z big imprezą u przyjaciół 8)

Musisz wcześniej wstać :wink:

rura fajna, ale po co kwasówka do kominka :roll: no chyba, że to jest żarowa czy jakoś tak :roll:

Tak było w projekcie. To rura izolowana - a ja chciałam taki industrial w sakonie :) Wiem, nie każdemu się podoba :)

Chciałam przekonać Nitubagę, ale przez grzeczność nie zaprzeczyła :):):)