Nefer 03.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzień dobry Właśnie sie obudziłam po południowej drzemce. Potwornie zmarzłam na budowie dzisiaj więc jak wróciłam od razu walnęłam herbatę z prądem i poszłam zawinięta w kocyk spać. Szczególnie,że wczorajsza noc średnia była, ale przynajmniej pewne rzeczy wyjaśniłam. Anywaj. Dobroszko, Kochana nici z jutrzejszej mojej wizyty w Domotece w tam miłym towarzystwie. Po prostu - po prostu jak zwykle u mne - w jeden dzień się nie dało kominka zamontować. To znaczy jest już postawiony i połączony z kwasówką, ale komin nie przechodzi jeszcze przez dach. A to najbardziej nerwowy dla mnei moment :) Więc jutro - jakby ktos się kręcił w okolicy - to zapraszam NIe wzięłam znów aparatu, więc mam zdjęcia z komórki kominka -raczej się nie nadają, więc nie będę zawracac głowy.. A offtopami sie nie martwcie - moi Goście mogą rozmwawiać o czym chcą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Tak myślałem że z tym komineczkiem to będzie nie kiepska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Tak myślałem że z tym komineczkiem to będzie nie kiepska robota Bardzo mam dokładną ekipę, więc sie nie spieszą ( następni co sprzątają po sobie ). Już prawie, prawie. A kominek jest piękny - a rura jeszcze piękniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ty to jednak masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ty to jednak masz farta Mam Dobrego Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Fajnie masz z tym "duchem" ale należy Ci się za upór ,talent i odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mam Dobrego Ducha Tam zaraz ducha Zdrowko Ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Tu pokażę zdjęcia robocze. Jutro wezmę aparat to będą w dzienniku juz ładniejsze. tu piękna rura :) ( no dobra, wiem, że jestem nienormalna ) http://images50.fotosik.pl/16/b57e9a7a3d7f1d93.jpg a tu wkład ( z boku) jeszcze bez szamotu. http://images47.fotosik.pl/16/a9f7e9653d592dfbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Fajnie masz z tym "duchem" ale należy Ci się za upór ,talent i odwagę Talentu brak a odwaga ma miękkie nogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mam Dobrego Ducha Tam zaraz ducha Zdrowko Ciotka Cze Kochanie -pamiętam o Was Dziś nie dałam rady pisać na kompie - no tak było kurewsko zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 rura fajna, ale po co kwasówka do kominka no chyba, że to jest żarowa czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Fajnie masz z tym "duchem" ale należy Ci się za upór ,talent i odwagę Talentu brak a odwaga ma miękkie nogi :) a choćby talent organizacyjny jusss Ty taka skromna nie bądż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały No tak bo to kawał drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały No tak bo to kawał drogi jest Odcinek może nie taki wielki , ale nie wiem czy się czasowo wyrobię A jak już do Nefer wdepnę to tez mi się trochę zejdzie.A ja mam jutro zabiegany dzień z big imprezą u przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały No tak bo to kawał drogi jest Odcinek może nie taki wielki , ale nie wiem czy się czasowo wyrobię A jak już do Nefer wdepnę to tez mi się trochę zejdzie.A ja mam jutro zabiegany dzień z big imprezą u przyjaciół Musisz wcześniej wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ja za ten kominek wypiję: http://msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/060801/060801_ginTonic_vmed_12p.widec.jpg Ładna ta rura, szkoda tylko, że tak wysoko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ta rura jest chyba tam co to ja nie tego No jesli Tobie sie podoba to mi w sumie tez . Kazdy ma swoje. My dzisiaj podziwialismy pol wieczoru nasze psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 rura fajna, ale po co kwasówka do kominka no chyba, że to jest żarowa czy jakoś tak Tak było w projekcie. To rura izolowana - a ja chciałam taki industrial w sakonie Wiem, nie każdemu się podoba Chciałam przekonać Nitubagę, ale przez grzeczność nie zaprzeczyła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak dam radę to przejadę Przez Ciebie z Domoteki - no chcę ten kominek cud i rurę miód zobaczyc na własne gały Zapraszam Dobroszka I przepraszam, że nie pojadę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts