Nefer 03.10.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To ta rura jest chyba tam co to ja nie tego No jesli Tobie sie podoba to mi w sumie tez . Kazdy ma swoje. My dzisiaj podziwialismy pol wieczoru nasze psy Tańczyś się nie da - za gruba Ale poćwiczyć można Wiem, że to nieco zwariowany pomysł z tą rurą, ale spróbiję tak - zawsze można obudować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Heloł, przyszłam powiedzieć, że ja tę rurę widziałam...i Wam moi drodzy powiem, że nasza Nefercia jak nic jeszcze na niej tańczyć będzie niech no tyko jaka impreza tam będzie - a zobaczycie co z taka rurą robić będzie można.... Nefercia - długo jeszcze siedziałaś? wiesz że zrobiłyśmy dokładnie to samo? tylko ja herbatkę bez prądu ale za to po długaśnej gorącej kąpieli... Jeśli chodzi o kominek - jest super.... a ja może się dziś pojawię ten ogień zobaczyć - bom bardzo ciekawa...Kochana puść sygnałka jak zaczną palić.... no i weź ze sobą dziś coś mocniejszego bo jak Ci zaczną Twój piękny dach rozwalać....byś z nerw nie padła... buziaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 to ja tyyyż jadę zobaczyć to miejsce do tańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No dobra To poślę SMSa zainteresowanym jak już zacznie sie palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Heloł, Nefercia - długo jeszcze siedziałaś? wiesz że zrobiłyśmy dokładnie to samo? tylko ja herbatkę bez prądu ale za to po długaśnej gorącej kąpieli... Jeśli chodzi o kominek - jest super.... a ja może się dziś pojawię ten ogień zobaczyć - bom bardzo ciekawa...Kochana puść sygnałka jak zaczną palić.... no i weź ze sobą dziś coś mocniejszego bo jak Ci zaczną Twój piękny dach rozwalać....byś z nerw nie padła... buziaki.. Tragedii nie było - koło 19.00 byłam w domu. A tu stoi i winko od Maluszka i coś mocniejszego od "Strażaka" - jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Prąd masz, gaz masz a marzniesz w domu kominek super a kreta to ja mam u siebie, kuźwa w ogródku, znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Prąd masz, gaz masz a marzniesz w domu kominek super a kreta to ja mam u siebie, kuźwa w ogródku, znowu Prąd mam, ale nie chciało mi się farelki wieźć Gaz mam, ale nie mam kotła :) Jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Rura jest przecudnej urody!!!!!!!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dobry rura cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 04.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witaj Nefer - jestem u Ciebie po raz pierwszy - pozwoliłam sobie pomyszkować trochę po Twojim dzienniku. Wnioski: - dom jest przepiękny - łazienka dzieci - o ile zdecydujesz się na kolory czerwono-czarne - prześliczna i Pytanko, może nie na miejscu - ile poszło Ci już kasy i w ilu planujesz się zamknąć?? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Mam nadzieję , że Twój pierwszy raz nie będzie ostatnim - czuj sie jak u siebie w domu Dzięki za dobre słowo -koszty poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.10.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Byłam oblookać rurę i kominek i efekt tego jest taki , że zaczynam męczyć Męża ,gdzie by tu u nas takie rurowe cudo wstawić.Rura jest po prostu zaje........fajna Oprócz tańców ,można też z niej zrobić ześlizg strażacki - tu liczę na przeszkolenie naszego forumowego " strażaka" Kominek wygląda super , nawet bez obudowy prezentuje się bajecznie.No i ten otwór jest sporaśny. Kto nie widział niech leci w te pędy , a nie pożałuje. Nefercia znowu było przemiło - dzięki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzięki Szkoda,że tak krótkie - przepraszam . Ale drewno już kupiłam - panowie siedzą na dachu i robią obróbkę. Jakimś cudem wystawili to rurzysko na zewnątrz Kamyk był przed chwilą i powiedział , że zajebiście - jemu się też rura podobała. A mnie się podobał jego projekt -to będzie bardzo piekny dom. Kamyk będzie miał pewnie taką rurę jak moja - tyle , że na elewacji - to dopiero będzie czad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Uuu , tośmy się z Kamykiem minęli - szkoda Rura na zewnątrz , ech , brzmi bardzo fajnie , mam nadzieję,że jak już będzie w realu , a nie tylko na planie , to choc na fotkach dasz zobaczyć.. Lecę , mam straszny niedoczas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No i jeszcze chwilę muszę pogrzać - będzie ciiiieeeeepppppłłłłoooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 niestety, muszę Cię zasmucić,nie wzięłaś pod uwagę że ta rura gdy się wygrzeje, zmieni kolor, na taki brunatno-granatowy z metalicznym połyskiem,po wtóre, weź pod uwagę że jak będziesz palić to rura będzie gorąca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Pali się !!!! http://images34.fotosik.pl/374/1343411fc9a992e6med.jpg Cuuuuudooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No i jak tu z Wami gadać - jak Wy tylko umawiacie się tutaj? Nefcia, kominek piekny i w ogóle. Ależ będziesz miała piękne Boże Narodzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 niestety, muszę Cię zasmucić, nie wzięłaś pod uwagę że ta rura gdy się wygrzeje, zmieni kolor, na taki brunatno-granatowy z metalicznym połyskiem, po wtóre, weź pod uwagę że jak będziesz palić to rura będzie gorąca, Ta rura jest izolowana i maksymalna temperatura wynosi do 5 stopni powyżej temperatury pokojowej. Składa się z rury fi 200 obłożonej taką dziwną białą, izolacją ( o śmiesznej strukturze - coś pomiędzy watą a wełną) a na tym jest druga rura fi 250. Dlatego raczej koloru nie zmieni - ale czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No i jak tu z Wami gadać - jak Wy tylko umawiacie się tutaj? Nefcia, kominek piekny i w ogóle. Ależ będziesz miała piękne Boże Narodzenie! Dzięki A z tym Bożym Narodzenieniem to się obaczy. W końcu jeszcze prawie 3 m-ce - może się uda ... ale nie liczyłabym na to zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts