bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Tez się ostatnio zastanawiałam co ja będę robic jak już się wprowadzimy Kominek fajny, rura całkiem sobie.......fajna Czekam na resztę Aha.....dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A witaj BiBi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Nefciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przeszło i przez myśl, że może jeszcze jedno dziecko, ale zapomniałam, że jestem za stara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przeszło i przez myśl, że może jeszcze jedno dziecko, ale zapomniałam, że jestem za stara :) oj..............mi nie przyszły takie myśli choć tez już jestem za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przeszło i przez myśl, że może jeszcze jedno dziecko, ale zapomniałam, że jestem za stara :) Optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Nawet nie mów. Już mi przeszła ta chwila słabości Mój dom to nie dom dla małego dziecka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Mój dom to nie dom dla małego dziecka :) Masz zupełną rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Kominek odlotowy, nawet mi jakąś rakietę przypomina w całości z kwasówką A jak Neferciu, tą czarną rurę zasłonisz? A może Ty ją tak zostawiasz? Noooooooo aż tak to nie pojadę, choć Dobroszka sugerowała, że tak jak jest jest pięknie :) Obudowa będzie cylindryczna, nie będzie się rozchodziła na boki Ale co na niej będzie - jeszcze nie wiem. Na pewno coś Kominek wygląda sam w sobie tak odlotowo , że mogłabym go zostawic w obecnej formie.Zatynkować za nim , żeby nie było tego syfku od montazu i już. Pikny jest i chwała właścicielce , że nie chcę go obudowywac i rozbudowywac na boki , boby cały kształt jego został zgubiony.A ten kształt to jego najwiekszy cymes ( oprócz rury rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No, z tym "za stara" to dałaś do pieca. Byś się, smarkata, nie odzywała tak w obecności starszych. A kominek... ja bym dała z tyłu kamień. Będzie ładnie kontrastować z tą stalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja też mówię dzień dobry....Nefercia kominek pierwsza klasa...teraz to juz prawie jak dom...bardzo się cieszę...i ciut zazdroszczę....ale już wiem czego chcę, więc jest to znaczny krok naprzód... miłego dnia wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ja chyba nie wiem czy koniec to to na co czekam. Czym się wtedy zajmę ? Może będziesz u mnie kier-budem?????? Byłem choć tylko chwilke zobaczyć miejsce do "tańca" no zwala z nóg!!! Fotki chiba do końca tego nie pokażą ale na "zywca "rooobiii wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No, z tym "za stara" to dałaś do pieca. Byś się, smarkata, nie odzywała tak w obecności starszych. o to, to, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No, z tym "za stara" to dałaś do pieca. Byś się, smarkata, nie odzywała tak w obecności starszych. o to, to, to dzień dobry Łomasz- i mnie pocieszyły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ja chyba nie wiem czy koniec to to na co czekam. Czym się wtedy zajmę ? Może będziesz u mnie kier-budem?????? Byłem choć tylko chwilke zobaczyć miejsce do "tańca" no zwala z nóg!!! Fotki chiba do końca tego nie pokażą ale na "zywca "rooobiii wrażenie Mówisz i masz :) Ale na bank się BHP mogę zająć- przepisy w małym paluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja też mówię dzień dobry....Nefercia kominek pierwsza klasa...teraz to juz prawie jak dom...bardzo się cieszę...i ciut zazdroszczę....ale już wiem czego chcę, więc jest to znaczny krok naprzód... miłego dnia wszystkim... Wiedzieć co się chce to już 99% drogi za Tobą - teraz tylko trzeba na to zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No, z tym "za stara" to dałaś do pieca. Byś się, smarkata, nie odzywała tak w obecności starszych. A kominek... ja bym dała z tyłu kamień. Będzie ładnie kontrastować z tą stalą. Zawsze potrafisz mi poprawić nastrój Ciotka :) Póki co koncepcja się rodzi - w bólach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No, z tym "za stara" to dałaś do pieca. Byś się, smarkata, nie odzywała tak w obecności starszych. A kominek... ja bym dała z tyłu kamień. Będzie ładnie kontrastować z tą stalą. Zawsze potrafisz mi poprawić nastrój Ciotka :) Póki co koncepcja się rodzi - w bólach Od tego mnie masz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No ja zawsze mówiłam, że nic tak nie poprawia humoru jak udane zakupy... fatałaszki i kosmetyki zawsze pomagają....zawsze dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts