Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Tak - zjeść obiad raz na dwa tygodnie (inny niż kanapka ze Statoila i McDonald) to super rzecz. A ten deser ? Poezja :)

Jak do tego dorzucić po prostu zrobienie czegoś dla siebie - od razu człowiekowi lepiej... Jak niewiele potrzeba :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo kominek superancki Neferciu (ależ jestem oryginalna :oops: ) a panie w sephorze zawsze radzą lancome :roll: :wink:
No co Ty ? Mnie nigdy nie trafiło : zwykle Estee albo Clerins ...a dziś trafiłam - i jak mi dobrze leży ten krem :) I dostałam kupę fajnych próbek... Och jaka ze mnie materialistka :)

Musisz zobaczyc kominek na żywo - moje zaproszenie nie expiruje :):)

Jesteś moim Guru dobrego humoru, ale z tym "...było fajnie..." u dentysty to chyba z lekka przesadziłaś... :roll:

Zakupowe przyjemności .... tiiiaaaaa .... jakoś ostatnio nie mam okazji, niestety :-?

Dobry wieczór :D

Było fajnie, bo już w zasadzie nie bolało i w zasadzie było krótko ... no i nie zemdlałam...

Zakupowe przyjemności - musiałam.

Kuźwa jak budowlaniec wyglądam cały czas. Skóra twarzy to porażka. Włosy wiecznie w pyle gipsowym. Ręce - jakieś mi sie takie wysuszone miejsca robią od tego tynku... Wszystkie buty w wapnie i innych syfach. No przecież ile tak można ............

No to przyszalałam. I poczułam się kobietą a nie budowlańcem (choć to może tylko iluzja ?) :):)

Super kominek, ja Cię kręcę.... :p

Pozdrawiam :p

Królik - kiedy do stolycy wpadniesz to pomożesz w nim rozpalić :):) Parapet jest :)

bardzo chętnie...na parapet też mam 8) :lol: :wink:

A to zajrzyj w kalendarze i jakby co to daj znać :)

dobry wieczór

ja miałam 2 dni dobroci dla siebie :lol:

Nefercia dołączę do powszechnych zachwytów

dla mnie to rzeczywiście taki też mógłby zostać tak ślicznie się prezentuje :wink: :D

I bardzo dobrze- czasem trzeba coś zrobić dla siebie - ja poczekam na Twoje zdjęcia z wypadu :):)

I dzięki za dobre słowo :):)

dzień dobry

nie ma mnie przez weekend a Ty zdążyłas już wstawić kominek, napalić w nim i w dodatku trzepnąć rurę zjawisko - pięknie. Tańczyć się nie da bo za gruba? No bez wygłupów - na wszystkim się da. Jedno pytko: czemu Twój dom nie nadaje się dla małego dziecka?