Nefer 05.10.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Tak - zjeść obiad raz na dwa tygodnie (inny niż kanapka ze Statoila i McDonald) to super rzecz. A ten deser ? Poezja Jak do tego dorzucić po prostu zrobienie czegoś dla siebie - od razu człowiekowi lepiej... Jak niewiele potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Nooo kominek superancki Neferciu (ależ jestem oryginalna ) a panie w sephorze zawsze radzą lancome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Nooo kominek superancki Neferciu (ależ jestem oryginalna ) a panie w sephorze zawsze radzą lancome No co Ty ? Mnie nigdy nie trafiło : zwykle Estee albo Clerins ...a dziś trafiłam - i jak mi dobrze leży ten krem I dostałam kupę fajnych próbek... Och jaka ze mnie materialistka Musisz zobaczyc kominek na żywo - moje zaproszenie nie expiruje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Super kominek, ja Cię kręcę.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Super kominek, ja Cię kręcę.... Pozdrawiam Królik - kiedy do stolycy wpadniesz to pomożesz w nim rozpalić :) Parapet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jesteś moim Guru dobrego humoru, ale z tym "...było fajnie..." u dentysty to chyba z lekka przesadziłaś... Zakupowe przyjemności .... tiiiaaaaa .... jakoś ostatnio nie mam okazji, niestety Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jesteś moim Guru dobrego humoru, ale z tym "...było fajnie..." u dentysty to chyba z lekka przesadziłaś... Zakupowe przyjemności .... tiiiaaaaa .... jakoś ostatnio nie mam okazji, niestety Dobry wieczór Było fajnie, bo już w zasadzie nie bolało i w zasadzie było krótko ... no i nie zemdlałam... Zakupowe przyjemności - musiałam. Kuźwa jak budowlaniec wyglądam cały czas. Skóra twarzy to porażka. Włosy wiecznie w pyle gipsowym. Ręce - jakieś mi sie takie wysuszone miejsca robią od tego tynku... Wszystkie buty w wapnie i innych syfach. No przecież ile tak można ............ No to przyszalałam. I poczułam się kobietą a nie budowlańcem (choć to może tylko iluzja ?) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Pewnie iluzja ... przynajmniej dopóty ostatniego maźnięcia pędzlem nie dokonasz i nie wkręcisz ostatniej śrubki .... ale dlaczego nie Kobieta-Budowlaniec Jakoś to się chyba da pogodzić, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 może i da się .,. ale ja sie zapomniałam ...i został mi tylko budowlaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kurcze ale masz odlotową chatę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kurcze ale masz odlotową chatę.. Do chaty to daleko :) Na razie jest budowa :) Ale dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kurcze ale masz odlotową chatę.. Do chaty to daleko :) Na razie jest budowa :) Ale dzięki za dobre słowo ee u Ciebie to piorunem idzie..a my nadal czekamy na cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kurcze ale masz odlotową chatę.. Do chaty to daleko :) Na razie jest budowa :) Ale dzięki za dobre słowo ee u Ciebie to piorunem idzie..a my nadal czekamy na cieśli Doczekacie się i też pójdzie piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kurcze ale masz odlotową chatę.. Do chaty to daleko :) Na razie jest budowa :) Ale dzięki za dobre słowo Kurczę ale masz odlotową budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Super kominek, ja Cię kręcę.... Pozdrawiam Królik - kiedy do stolycy wpadniesz to pomożesz w nim rozpalić :) Parapet jest bardzo chętnie...na parapet też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Super kominek, ja Cię kręcę.... Pozdrawiam Królik - kiedy do stolycy wpadniesz to pomożesz w nim rozpalić :) Parapet jest bardzo chętnie...na parapet też mam A to zajrzyj w kalendarze i jakby co to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 dobry wieczór ja miałam 2 dni dobroci dla siebie Nefercia dołączę do powszechnych zachwytów dla mnie to rzeczywiście taki też mógłby zostać tak ślicznie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 dobry wieczór ja miałam 2 dni dobroci dla siebie Nefercia dołączę do powszechnych zachwytów dla mnie to rzeczywiście taki też mógłby zostać tak ślicznie się prezentuje I bardzo dobrze- czasem trzeba coś zrobić dla siebie - ja poczekam na Twoje zdjęcia z wypadu :) I dzięki za dobre słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry nie ma mnie przez weekend a Ty zdążyłas już wstawić kominek, napalić w nim i w dodatku trzepnąć rurę zjawisko - pięknie. Tańczyć się nie da bo za gruba? No bez wygłupów - na wszystkim się da. Jedno pytko: czemu Twój dom nie nadaje się dla małego dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefer, Złotko Ślicznie jest u Ciebie, a kominek cudo- też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts