Żelka 06.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Bylam w dzienniku, patrze patrze i mysle sobie - ale to bedzie piekny dom. Neferciu, co tu duzo gadac, zasluzylas sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wypróbuj szczotkę ryżową na kiju od miotły (mozna kupić takie przykręcane do tegoż kija ryżówki), a potem zebranie nadmiaru wilgoci zwykłym mopem. Działa, wiem na pewno, bo Teściowie uparli się na płytki jakby wysypane piaskiem w łazience ("nie będzie ślisko na mokrym"). Po dojściu do wprawy 20 minut i masz czysto. nie martw się jak dojdziesz do wprawy drobne 20 minut, albo 2x20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Bylam w dzienniku, patrze patrze i mysle sobie - ale to bedzie piekny dom. Neferciu, co tu duzo gadac, zasluzylas sobie. Fajnie, że Ci się podoba :) Nie wydaje mi się , że bardziej zasłużyłam niż ktokolwiek inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Neferka Szykuj sie na za tydzien poniedzialek po poludniu Plakat powitalny zrobimy na miejscu No to juz z tym kominkiem jak w domu .Fajnie Chyba , ze dzisiaj cos doszlo nowego , u Ciebie to akurat mozliwe , jeszcze nie latalam po chalupkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dobry wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Neferka Szykuj sie na za tydzien poniedzialek po poludniu Plakat powitalny zrobimy na miejscu No to juz z tym kominkiem jak w domu .Fajnie Chyba , ze dzisiaj cos doszlo nowego , u Ciebie to akurat mozliwe , jeszcze nie latalam po chalupkach W środę hydraulik i oferta pieca i grzejników, więc bez zmian :) Jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mam spore zaleglosci, ale prawie zemdlalam na widok rury... Piekna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefercia... skoro w środę będziesz na budowie to może wpadnę.... po umowę i po aneks jak dałabyś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefercia... skoro w środę będziesz na budowie to może wpadnę.... po umowę i po aneks jak dałabyś radę Środa albo czwartek - zapraszam - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mam spore zaleglosci, ale prawie zemdlalam na widok rury... Piekna jest! no , komplement od fachowca to nie byle co ( co nie znaczy, że inne są mniej warte , o nieeeeeeeeeeee :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mam spore zaleglosci, ale prawie zemdlalam na widok rury... Piekna jest! no , komplement od fachowca to nie byle co ( co nie znaczy, że inne są mniej warte , o nieeeeeeeeeeee :)) A kto tu jest fachoffcem? Rury mnie biora po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A kto tu jest fachoffcem? Rury mnie biora po prostu... Nooooooooo szczególnie o takiej średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A kto tu jest fachoffcem? Rury mnie biora po prostu... Nooooooooo szczególnie o takiej średnicy Bede taka miala w kuchni, bo mam komin bez sensu w stosunku do przyszlego okapu... Ot, takie uroki mieszkania w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobry wieczór to czekamy na dalsze wieści z "budowy" Wigilia coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ta rura zaczyna mi mącić w życiu; wpycha mi się w oczy, wszędzie ją widzę!! Jak juz zaczne (kiedyś) u siebie to chyba sobie taką walne, a co Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 żeśta nastukali tych stronek przez wikend, że aż strach powiem tak - kominek cudo Nawet mu ta rura pasuje oj parapetówa zbliża się szybkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefercia a czym się różni seria Speedy od Vario? Bo na stronie spathermu oczywiście nic nie ma, modele wyglądają tak samo i ceny są podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefercia a czym się różni seria Speedy od Vario? Bo na stronie spathermu oczywiście nic nie ma, modele wyglądają tak samo i ceny są podobne... nazwą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 zapomniałam zapytać o Kozę? Gdzie ona jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts