kamyk68 07.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 zapomniałam zapytać o Kozę? Gdzie ona jest? jeszcze u Nefer musi siem odchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 oj parapetówa zbliża się szybkimi krokami I ja tak mysle . Zaczynam sie szykowac , tylko tzeba Krolika zwabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 zapomniałam zapytać o Kozę? Gdzie ona jest? jeszcze u Nefer musi siem odchować a to jej jeszcze nie ma może trzeba będzie kupić kózkę na prezent z okazji parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 oj parapetówa zbliża się szybkimi krokami I ja tak mysle . Zaczynam sie szykowac , tylko tzeba Krolika zwabic zacznij już do Królika dzwonić, żeby miał wtedy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 oj parapetówa zbliża się szybkimi krokami I ja tak mysle . Zaczynam sie szykowac , tylko tzeba Krolika zwabic Z tego co wiem parapety to juz dawno som to po co czekać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Koniecznie bede z Nim w kontakcie , bo sobie bez Niego nie wyobrazam. Juz usycham z tesknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 zapomniałam zapytać o Kozę? Gdzie ona jest? jeszcze u Nefer musi siem odchować a to jej jeszcze nie ma może trzeba będzie kupić kózkę na prezent z okazji parapetówki małą czy już odchowaną????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 w sumie jak parapety są to lepiej niech Nefcia teraz zrobi parapetówe bo jak coś szkody będą mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefercia a czym się różni seria Speedy od Vario? Bo na stronie spathermu oczywiście nic nie ma, modele wyglądają tak samo i ceny są podobne... Speedy mają okrągłe palenisko i szybę a Vario płaską albo "boczną"? Tu Varia : http://www.spartherm.com.pl/index.php?page_id=47 Tu speedy - rzeczywoście jest kilka płaskich - zaraz je obejrzę : http://www.spartherm.com.pl/index.php?page_id=46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Powiem szczerze, że w kwesti parapetówki szykuję sie koło 20 października Jest tylko jeden problem - kibel za zewnątrz (ale pachnący) . Nie wiem czy nawykliście do takich warunków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A czy w tym kiblu jest elektrycznosc ? Tak pytam , jak co to mozna isc ze swieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeden problem - kibel za zewnątrz (ale pachnący Najpierw musisz nam odpowiedzieć na pytanie: pachnący czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A czy w tym kiblu jest elektrycznosc ? Tak pytam , jak co to mozna isc ze swieczka Trzeba ze świeczką, ale jego wielkość powoduje , że trafisz i po ciemku gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Porównanie Spatherm 1V Speedy 1V rozmiar 450x570moc min. 9 kWmoc max. 14 kW Varia 1Vrozmiar 450x570moc min. 11 kWmoc max. 16 kW I chyba tyle różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeden problem - kibel za zewnątrz (ale pachnący Najpierw musisz nam odpowiedzieć na pytanie: pachnący czym? Kwiatami, kwiatami Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No dobra, a jaką mają jeden i drugi wkłąd tę moc nominalną, czyli taką o jaką każdy znający się na rzeczy każe pytać??? Ponoć to właśnie ta moc nominalna, czyli jak mi tłumaczyli, ta z jaką kominek będzie pracował w rzeczywistości, jest najważniejsza... Czy coś pokręciłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kwiatami, kwiatami Dandi z babami to tak zawsze - odpowiadacie oględnie a jak pytacie to o szczegóły... ja musze wiedzieć jakimi bo moje arystokratyczne powonienie nie zniesie jakichś tam na ten przykład frezjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kwiatami, kwiatami Dandi z babami to tak zawsze - odpowiadacie oględnie a jak pytacie to o szczegóły... ja musze wiedzieć jakimi bo moje arystokratyczne powonienie nie zniesie jakichś tam na ten przykład frezjii To Ci Nefercia orchideami drogę wysadzi.. Pasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Z tego co widzę zakładają moc nominalną jako moć minimalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefcia w poniedziałek parapetówa serca kobieto nie masz mnie by tam kibel na zewnątrz nie przeszkadzał ale mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts