dandi3 07.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefercia orchideami drogę wysadzi.. Pasa??? nie ma być egzotycznie, z dyskretną elegancją a nie nahalnym luksusem. zapach ma być ledwie wyczuwalnym aliansem najcudniejszych woni dalekiego wschodu w połaczeniu z nowoczesnością ... cos pomiędzy kawą, szampanem i sexem... nie wiem jak się te kwiaty nazywają ale takich oczekuję O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefcia w poniedziałek parapetówa serca kobieto nie masz mnie by tam kibel na zewnątrz nie przeszkadzał ale mam daleko mi tam nie przeszkadza zawsze dobrze tydzień zacząć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeno Ty masz kawałeczek a ja musiałabym się tyrpac kawał świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Wypróbuj szczotkę ryżową na kiju od miotły (mozna kupić takie przykręcane do tegoż kija ryżówki), a potem zebranie nadmiaru wilgoci zwykłym mopem. Działa, wiem na pewno, bo Teściowie uparli się na płytki jakby wysypane piaskiem w łazience ("nie będzie ślisko na mokrym"). Po dojściu do wprawy 20 minut i masz czysto. niezły patent tylko u mnie łazienka nieduża za to zakamarków tysiące i tam taka szczotka niestety nie dotrze dzięki depesiu za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeno Ty masz kawałeczek a ja musiałabym się tyrpac kawał świata L4 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a co wystawisz mi takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a co wystawisz mi takowe jak nie jak tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 no coś takiego a wysyłasz pocztą czy odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 no coś takiego a wysyłasz pocztą czy odbiór osobisty niestety osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Porównanie Spatherm 1V Speedy 1V rozmiar 450x570 moc min. 9 kW moc max. 14 kW Varia 1V rozmiar 450x570 moc min. 11 kW moc max. 16 kW I chyba tyle różnic. Ceny OBU tych modeli w najuboższych wersjach (cokolwiek by to znaczyło - też tego nie kumam, co to jest standard, luxsus, elegance lub avantgarde ) 1531€... To co, w varia dają gratis większą moc? A frezje lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 no coś takiego a wysyłasz pocztą czy odbiór osobisty niestety osobisty wiedziałam że to zbyt piekne by prawdziwe być mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A ja jeszcze ponudzę o kominkach Oto co mi odpisali sprzedawcy tego cuda: Seria Speedy ma ścięty trapezowo tył paleniska - generalnie przeznaczenie tych wkładów to kominki narożne. Seria Varia ma prostokątbe paleniska do zabudowy kominka na prostej ścianie. Z czego by wynikało, że masz Neferko zły kominek, a jako że to uznaję za niemożliwość, to... już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mój RDRH nie ma ściętej ściany, a nawet gdyby miał , to zupełnie mi nie przeszkadza , bo stoi przy prostej ścianie.Gdybym go koniecznie chciała mieć w kącie - wtedy musiałby tę ścianę mieć ściętą (chyba, że mam duży "kąt") W Speedy RDRh nic nie ma ściętego : http://images45.fotosik.pl/17/b1c7df385c793f45med.jpg Być może w Varii, która była brana pod uwagę. ALe to łatwo stwierdzić patrząc na wysunek techniczny wkładu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak wygląda Speedy 1 V : http://www.elmes.bialystok.pl/photo/product_big/a/6/9/2_a694bbc68a42.jpg - i jest ścięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, faktycznie przekroje mają inne (o ja gupia c. ) a czemu Twój jest speedy a nie varia? - nie wiem sama która nazwa bardziej do Ciebie pasuje... A Twój ma podnoszoną szybę do góry? Jak ona jest podnoszona, bo to sporawa szybka: na jakichś prowadnicach, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Przyszłam powiedzieć dzień dobry....dopiero teraz bo całe rano byłam odcięta od świata przez panów co to robili konserwację sieci elektrycznej ale już jestem i gadki o kominkach nie przerywam... Ale spokojna już w temacie jestem bo na wątku o kominkach mi potwierdzili co chciałam....wiec teraz tylko muszę uzbierać dużo drobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, faktycznie przekroje mają inne (o ja gupia c. ) a czemu Twój jest speedy a nie varia? - nie wiem sama która nazwa bardziej do Ciebie pasuje... A Twój ma podnoszoną szybę do góry? Jak ona jest podnoszona, bo to sporawa szybka: na jakichś prowadnicach, czy jak? Mój jest Speedy RDRh okrągły. Szyba jest chowana do kasety - jest w niej ukryty mechanizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a i doczytałam słowo: paratetówka....hm.... a jakies szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, faktycznie przekroje mają inne (o ja gupia c. ) a czemu Twój jest speedy a nie varia? - nie wiem sama która nazwa bardziej do Ciebie pasuje... A Twój ma podnoszoną szybę do góry? Jak ona jest podnoszona, bo to sporawa szybka: na jakichś prowadnicach, czy jak? Mój jest Speedy RDRh okrągły. Szyba jest chowana do kasety - jest w niej ukryty mechanizm. No wiem, wiem, tylko ja po niemiecku to nie byłam pewna czy "hochschiebbar" to znaczy że jest podnoszona do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, szyba podnoszona do góry , chowana w kasetę - Również szyba sotwiera się na bok ( no bo jak umyć szybę w kasecie ?) A może ruszysz tyłek i sobie obejrzysz cooooooooooooo ? Speedy to jedna linia. A Varia to druga linia produktów.Ale w każdej z tych linii kominku różnią się kształtem i mocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts