Nefer 07.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, faktycznie przekroje mają inne (o ja gupia c. ) a czemu Twój jest speedy a nie varia? - nie wiem sama która nazwa bardziej do Ciebie pasuje... A Twój ma podnoszoną szybę do góry? Jak ona jest podnoszona, bo to sporawa szybka: na jakichś prowadnicach, czy jak? Mój jest Speedy RDRh okrągły. Szyba jest chowana do kasety - jest w niej ukryty mechanizm. No wiem, wiem, tylko ja po niemiecku to nie byłam pewna czy "hochschiebbar" to znaczy że jest podnoszona do góry A nie możemy po angielsku pogadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 elevating = hochschiebbar Się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a dobry wieczór melduję się, że jestem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a dobry wieczór melduję się, że jestem już Cze Mamuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kominek piekny, wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a dobry wieczór melduję się, że jestem już Cze Mamuśka cze z tego wszystkiego nie napisałam, że kominek boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kominek piekny, wart swojej ceny Widziałam Twoje kominkowe propozycje. Myślałam o symetrycznym, prostokątnym , płaskim, ale jednak wygrał okrągły - będę go widzieć z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 cze z tego wszystkiego nie napisałam, że kominek boski jest A dzięki W końcu masz parę spraw na głowie :) Takiego małego Aniołeczka na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Neferko domek ci pięknieje ... kominek, co by o nim nie gadać, cuudny ... trzymaj kciuki dobra kobieto, za mój domek, który lada chwila ma sie zacząć budować ... tzn ma go zacząć budować twój ulubiony M budowniczy )) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Neferko domek ci pięknieje ... kominek, co by o nim nie gadać, cuudny ... trzymaj kciuki dobra kobieto, za mój domek, który lada chwila ma sie zacząć budować ... tzn ma go zacząć budować twój ulubiony M budowniczy )) .... Dziennik mnie tu założyć raz - natentychmiast Kiedy zaczynasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 13, bo to moja ulubliona cyferka .... no i ... ten tego muszę się naumieć zakładać dziennik ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 13, bo to moja ulubliona cyferka .... no i ... ten tego muszę się naumieć zakładać dziennik ... ... KURDE - to JUŻ Suuper :) Idziesz do wątki Dzienniki- dzien po dniu i zakładasz nowy wątek z tytułem swojego dziennika - nie ścciiiieeeeeeeeemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefer o której jutro mogę do Ciebie dryndnąć najlepiej , żebys miała chwilkę - spotkaliśmy się dziś z M. , mam wycenę i chciałam Cię pomęczyć kilkoma pytaniami .Mogę jakos jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czy chodzi o M ? ... bo jeżeli tak, to trudno bedzie mi zle slowo powiedziec )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czy chodzi o M ? ... bo jeżeli tak, to trudno bedzie mi zle slowo powiedziec )) No pewnie , że o M I tu nie chodzi o żadne złe słowa , bo M podoba nam się bardzo Tylko kilka kwestii formalnych , którymi mój Małż mnie dręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefer o której jutro mogę do Ciebie dryndnąć najlepiej , żebys miała chwilkę - spotkaliśmy się dziś z M. , mam wycenę i chciałam Cię pomęczyć kilkoma pytaniami .Mogę jakos jutro??Jasne - mam jakieś spotkanie, ale nie pamiętam kiedy Kurde - dziura w mózgu - dam Ci znać W zasadzie to możesz teraz ze mną pogadać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czy chodzi o M ? ... bo jeżeli tak, to trudno bedzie mi zle slowo powiedziec )) NIe zapeszaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Wiesz, że nie zapesze ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nefer o której jutro mogę do Ciebie dryndnąć najlepiej , żebys miała chwilkę - spotkaliśmy się dziś z M. , mam wycenę i chciałam Cię pomęczyć kilkoma pytaniami .Mogę jakos jutro??Jasne - mam jakieś spotkanie, ale nie pamiętam kiedy Kurde - dziura w mózgu - dam Ci znać W zasadzie to możesz teraz ze mną pogadać jakby co Dzięki raz jeszcze Aż mi sie słuchawka rozgrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Z Tobą to zawsze przyjemność :) Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts