Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Tak, faktycznie przekroje mają inne (o ja gupia c. :roll: ) a czemu Twój jest speedy a nie varia? - nie wiem sama która nazwa bardziej do Ciebie pasuje... :lol: :lol: :lol:

A Twój ma podnoszoną szybę do góry? Jak ona jest podnoszona, bo to sporawa szybka: na jakichś prowadnicach, czy jak?

Mój jest Speedy RDRh okrągły.

Szyba jest chowana do kasety - jest w niej ukryty mechanizm.

No wiem, wiem, tylko ja po niemiecku to nie byłam pewna czy "hochschiebbar" to znaczy że jest podnoszona do góry :wink:

A nie możemy po angielsku pogadać ? :oops:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferko domek ci pięknieje :) ... kominek, co by o nim nie gadać, cuudny :) ... trzymaj kciuki dobra kobieto, za mój domek, który lada chwila ma sie zacząć budować ... tzn ma go zacząć budować twój ulubiony M budowniczy ;))) ....

Dziennik mnie tu założyć raz - natentychmiast :)

Kiedy zaczynasz ?

13, bo to moja ulubliona cyferka :) .... no i ... ten tego muszę się naumieć zakładać dziennik ... :) ...

KURDE - to JUŻ :) Suuper :):)

Idziesz do wątki Dzienniki- dzien po dniu i zakładasz nowy wątek z tytułem swojego dziennika - nie ścciiiieeeeeeeeemniaj :)

Nefer o której jutro mogę do Ciebie dryndnąć najlepiej , żebys miała chwilkę - spotkaliśmy się dziś z M. , mam wycenę i chciałam Cię pomęczyć kilkoma pytaniami .Mogę jakos jutro??
Jasne - mam jakieś spotkanie, ale nie pamiętam kiedy :oops: Kurde - dziura w mózgu - dam Ci znać :) W zasadzie to możesz teraz ze mną pogadać jakby co :)

Nefer o której jutro mogę do Ciebie dryndnąć najlepiej , żebys miała chwilkę - spotkaliśmy się dziś z M. , mam wycenę i chciałam Cię pomęczyć kilkoma pytaniami .Mogę jakos jutro??
Jasne - mam jakieś spotkanie, ale nie pamiętam kiedy :oops: Kurde - dziura w mózgu - dam Ci znać :) W zasadzie to możesz teraz ze mną pogadać jakby co :)

Dzięki raz jeszcze :D :D Aż mi sie słuchawka rozgrzała :D