Żelka 27.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, udanych wakacji, czekamy na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer wycieczka suuuper moim marzeniem byla podroz poslubna do Paryza (jeszcze nic straconego ) zycze slicznej pogody,cudnego nastroju, .....i przywiez fotki Zelijka ja mam cos takiego -przewiazywana na szyi (bede ja trzymac do tego Paryza,dzieki za podpowiedz ) Nie chcę Cię załamywać ale myślmy też marzyli o takiej podróży poślubnej. Potem życie to zweryfikowało i założyliśmy sobie - "ok, to pojedziemy na 10-tą rocznicę" Ale też nie wyszło i w końcu - po 15 latach się udało :) Zdjątka na pewno pokażę Dzięki Kochane Nefer,Aniele,15lat po to nadal jest podroz po-slubna,czyz nie? Ja od mojego ex nie doczekalabym sie podrozy nawet do smierci ......wiec zmienie sobie meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No to ja nie wiem, snilam Nefer ale sukienka byla od Frosch....Widocznie mi sie pomrdalo... cale szczescie Zelijka, ,nie mialas koszmarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, czy masz w swojej garderobie sukienke taka letnia biala w kwiatki z falbanka przez jedno ramie? Nie mam :( Ale to się da naprawić :) pozycze Ci moja chcesz? A to na pewno nie rozmiar 42 na pewno nie 42 to dobrze czy zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja od mojego ex nie doczekalabym sie podrozy nawet do smierci ......wiec zmienie sobie meza A jak tak to ja jestem za :) Tylko nie zapomnij o zaproszeniu na ślub :) Z tym nowym mężem oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, czy masz w swojej garderobie sukienke taka letnia biala w kwiatki z falbanka przez jedno ramie? Nie mam :( Ale to się da naprawić :) pozycze Ci moja chcesz? A to na pewno nie rozmiar 42 na pewno nie 42 to dobrze czy zle? Dla Ciebie dobrze - dla mnie średnio :) Ale juz po dzieciach mi się nie wróćiło do 90x60x90 Ale mojem mężowi się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja od mojego ex nie doczekalabym sie podrozy nawet do smierci ......wiec zmienie sobie meza A jak tak to ja jestem za :) Tylko nie zapomnij o zaproszeniu na ślub :) Z tym nowym mężem oczywiście :) nie omieszkam tego zrobic choc ostatnio powiedzial,ze jak znajde juz projekt,to sie zastanowi potem zmienil zdanie,poczeka az ogrod zagospodaruje i chalupe urzadze,bo on jest u nas techniczny a ja dekoracyjna .......a potem zrzuci mnie z mostu ...i znajdzie sobie 18-ke(bedzie dobra partia dla tych dzisiejszych pustych barbie:stary,z chata i dobra fura ) oczywiscie wiem,ze zartuje i do Paryza mnie zabierze na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja od mojego ex nie doczekalabym sie podrozy nawet do smierci ......wiec zmienie sobie meza A jak tak to ja jestem za :) Tylko nie zapomnij o zaproszeniu na ślub :) Z tym nowym mężem oczywiście :) nie omieszkam tego zrobic choc ostatnio powiedzial,ze jak znajde juz projekt,to sie zastanowi potem zmienil zdanie,poczeka az ogrod zagospodaruje i chalupe urzadze,bo on jest u nas techniczny a ja dekoracyjna .......a potem zrzuci mnie z mostu ...i znajdzie sobie 18-ke(bedzie dobra partia dla tych dzisiejszych pustych barbie:stary,z chata i dobra fura ) oczywiscie wiem,ze zartuje i do Paryza mnie zabierze na bank AMEN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, czy masz w swojej garderobie sukienke taka letnia biala w kwiatki z falbanka przez jedno ramie? Nie mam :( Ale to się da naprawić :) pozycze Ci moja chcesz? A to na pewno nie rozmiar 42 na pewno nie 42 to dobrze czy zle? Dla Ciebie dobrze - dla mnie średnio :) Ale juz po dzieciach mi się nie wróćiło do 90x60x90 Ale mojem mężowi się podoba :) to najwazniejszeze jemu sie podoba mnie sie po 3-ce dzieciakow wrocilo ,pomogl mi w tym psychicznie moj byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Neferko zycze ci z calego serca udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, czy masz w swojej garderobie sukienke taka letnia biala w kwiatki z falbanka przez jedno ramie? Nie mam :( Ale to się da naprawić :) pozycze Ci moja chcesz? A to na pewno nie rozmiar 42 na pewno nie 42 to dobrze czy zle? Dla Ciebie dobrze - dla mnie średnio :) Ale juz po dzieciach mi się nie wróćiło do 90x60x90 Ale mojem mężowi się podoba :) to najwazniejszeze jemu sie podoba mnie sie po 3-ce dzieciakow wrocilo ,pomogl mi w tym psychicznie moj byly tiaaaaa ... mogę się domyśleć , że fajnie nie było Ale najważniejszą decyzję , na szczęście, masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nefer, czy masz w swojej garderobie sukienke taka letnia biala w kwiatki z falbanka przez jedno ramie? Nie mam :( Ale to się da naprawić :) pozycze Ci moja chcesz? A to na pewno nie rozmiar 42 na pewno nie 42 to dobrze czy zle? Dla Ciebie dobrze - dla mnie średnio :) Ale juz po dzieciach mi się nie wróćiło do 90x60x90 Ale mojem mężowi się podoba :) to najwazniejszeze jemu sie podoba mnie sie po 3-ce dzieciakow wrocilo ,pomogl mi w tym psychicznie moj byly tiaaaaa ... mogę się domyśleć , że fajnie nie było Ale najważniejszą decyzję , na szczęście, masz za sobą mam nadzieje,ze nastepna szczesliwa mam przed soba (bede unikac mostow,a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dzięki Zeljka , dzięki Froschku - będę o Was myśleć :) w Paryżu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 chyba zartujesz? mysl o mezu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 chyba zartujesz? mysl o mezu!!!!! O mężu to ja nie będę myśleć - ja go będę "wykorzystywać" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ciesze sie,ze maz zaakceptowal twoj pomysl wlasnie otrzymalam wiadomosc, ze moja cora zostala przyjeta do Technikum Hotelarskiego i jakos tak nie potrafie opanowac emocji (po prostu zero koncentracji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ciesze sie,ze maz zaakceptowal twoj pomysl wlasnie otrzymalam wiadomosc, ze moja cora zostala przyjeta do Technikum Hotelarskiego i jakos tak nie potrafie opanowac emocji (po prostu zero koncentracji) Froschku TO SUPER !!!!!!!!!!!!! Pogratuluj jej ode mnie :) I wcale nie musisz panowac nad emocjami :) Duże GRATULACJE (również dla CIebie:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 dzieki,dzieki Nefer juz sie poryczalam .Starszy syn mi powiedzial:mamo,uspokuj sie,przezywasz jakby Olka sie na studia dostala (co on taki zdziwiony?przeciez wie,ze wszysto,co ich dotyczy przezywam jak idiotka) juz taka jestem,ze zawsze rycze i sie chyba nie poprawie u nas juz jest takie dyzurne powiedzonko "mamo tylko prosze cie ,nie placz,bo sie rozmarzesz " fajny tydzien mam(znalazlam nowy projekt,moja Olka,urodziny,twoja wycieczka do Paryza )zyc i nie umierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 dzieki,dzieki Nefer juz sie poryczalam .Starszy syn mi powiedzial:mamo,uspokuj sie,przezywasz jakby Olka sie na studia dostala (co on taki zdziwiony?przeciez wie,ze wszysto,co ich dotyczy przezywam jak idiotka) juz taka jestem,ze zawsze rycze i sie chyba nie poprawie u nas juz jest takie dyzurne powiedzonko "mamo tylko prosze cie ,nie placz,bo sie rozmarzesz " fajny tydzien mam(znalazlam nowy projekt,moja Olka,urodziny,twoja wycieczka do Paryza )zyc i nie umierac A RYCZ ILE WLEZIE :) Co się przejmujesz Dobrze, że z radości Jak też tak mam, że nie umiem nad sobą zapanować - szczególnie, gdy chodzi o dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts