Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry. Nefer, ja widzę, że Ty mi tu oczy mydlisz odpisując ludziom coś o jakichś kominkach czy czymś... ja nie wiem bo ja się kompletnie na tym nie znam. 8) Parę postów wyżej pytałem o kwestię zapachu w kiblu podczas parapetówy i wyartykułowałem swoje oczekiwania. Teraz kategorycznie żądam ustosunkowania się Pani gospodyni.

Dziękuję.

Dzień dobry.

Dzień dobry. Nefer, ja widzę, że Ty mi tu oczy mydlisz odpisując ludziom coś o jakichś kominkach czy czymś... ja nie wiem bo ja się kompletnie na tym nie znam. 8) Parę postów wyżej pytałem o kwestię zapachu w kiblu podczas parapetówy i wyartykułowałem swoje oczekiwania. Teraz kategorycznie żądam ustosunkowania się Pani gospodyni.

Dziękuję.

Dzień dobry.

Dzień Dobry Dandii.

Niestety musze CIę rozczarować, bo o ile z budowlanką idzie i całkiem nieźle to z rozpoznawaniem kwiatów niezakoniecznie. Generalnie nie mam pojęcia o kwiatach, a więc przypisanie do nich nazw to w moim przypadku rosyjska ruletka :) I jeszcze żaden ( nawet kaktus) nie przeżył mojej opieki - tak więc - będziesz musiał sam się przekonać czym pachnie w mojej tojce :)

Niemniej zapach jest OK :):)

oooo i taka czuwająca dusza przydałaby się nad każdym "fachofcem" 8) :-?

na szczęście Neferko (odpukać) twoi mają Ciebie :lol: :lol:

dobry

Cześć Gosiu,

Moje czuwanie oznacza również moje niezadowolenie z wyników pracy - o ile sie takie zdarzą. I wtedy... już nie jest tak fajowo :):)

Bardzo podoba mi sie ten komin. W obecnej wersji wg mnie stanowi niebanalną ozdobę domu :o :lol: Mam nadzieję, ze niczym go nie obudujesz i nie zasłonisz? Wygląda nowocześnie :wink:

Tak zostanie - nie zabudowany. Dlatego kupiony jest izolowany, żeby nikt się nie poparzył ( nawet jak się do niego przytuli :))

Jest boski!!! "Robi" wnętrze :lol:

I muszę się do niego dostosować :) Brierki na antresoli i schodach będą też z takiej stali, więc mam nadzieję całość się "zamknie". Lubię stal, ale nie chcę przesadzić, bo coś widzę , że coraz jej więcej mi się zachciewa :)

Metalowe linki przy brierce by pasowały uważam. Wygladają delikatnie ale mają takie techniczne zakończenia. Te wszystkie sróbki, nakrętki, supełki je urozmajcają i tworza taki przemysłowy klimat. Mozna wtedy zaszaleć ze słupkami i tralkami :wink: :wink:

ALe pewnei masz już projekt barierki! :wink:

Niestety musze CIę rozczarować, bo o ile z budowlanką idzie i całkiem nieźle to z rozpoznawaniem kwiatów niezakoniecznie. Generalnie nie mam pojęcia o kwiatach, a więc przypisanie do nich nazw to w moim przypadku rosyjska ruletka :)

No widzisz, a martwiłaś się czym się zajmiesz po przeprowadzce: ogródkiem i edukacją roślinną :D

Dzień dobry..... :wink:

a ja Wam mówię, że ta rura to jeszcze do zdrożnych celów będzie służyć... :wink: Ja rozumiem, że nasza Nefercia powie, że na niej nie będzie tańczyć....ale hm... jak nie ona to może jej przyszłe synowe? :o

Metalowe linki przy brierce by pasowały uważam. Wygladają delikatnie ale mają takie techniczne zakończenia. Te wszystkie sróbki, nakrętki, supełki je urozmajcają i tworza taki przemysłowy klimat. Mozna wtedy zaszaleć ze słupkami i tralkami :wink: :wink:

ALe pewnei masz już projekt barierki! :wink:

Jeszcze nie, ale szukam weny po fabrykach :):)

No widzisz, a martwiłaś się czym się zajmiesz po przeprowadzce: ogródkiem i edukacją roślinną :D

Ehhh - próbowałam - efekty tragiczne ( dla kwiatków)

Wiesz co: moja mama zabijała każdy kwiatek w mieszkaniu - tylko kaktusy. Jak się przeprowadziła, to z ogródka jej nie wyciągniesz :o

Ja mam to samo: normalnie aż sama się dziwię, że żółkną, żółkną, a jeszcze niektóre mi nie poumierały (to pewnie kwestia tego, że od małego przyzwyczajone są do podlewania raz na miesiąc :wink: ) ale obawiam się, że jak przyjdzie do ogródka, to będzie zupełnie inna sprawa :D Znaczy obsadzanie i wymyślanie jaki kolor gdzie, bo już pielenie i grabienie liści to będę musiała komuś zapłacić (i to pewnie nie małżowi w naturze :wink: bo nic to nie da - w każdym razie nie dla kwiatków :oops: )