magi 08.10.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 d.bry właśnie mi się przypomniało kwiatki muszę podlać i tak od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 zrób to od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dobry wieczór.... przyszłam na plotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja też jakoś od poniedziałku podlewam... i dziś już widzę, że padły trochę niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Zapomniałam napisać, że od zeszłego piątku mam rynny. Zapomniałam też fotkę zrobić , jakaś jestem zapominalska .... Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No widzisz, a martwiłaś się czym się zajmiesz po przeprowadzce: ogródkiem i edukacją roślinną Ehhh - próbowałam - efekty tragiczne ( dla kwiatków) trzeba próbować do skutku Ty sobie ze wszystkim poradzisz, jestem pewna Jakoś baaaardzo cienko to widzę.... starałam się , serio , ale jakoś tak chyba nie mam ręki czy co... Moja teściowa się śmieje, że wysarczy podlać czasem - będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nefcia - Twoja Teściowa to mądra kobieta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nefcia - Twoja Teściowa to mądra kobieta jest. Niooooooooooo na to wygląda, ze ma rację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) Ja z bazylia bylam bliska klapy totalnej na samym poczatku, jak sie okazalo, ze z kazdego nasionka wyrosla roslinka i jak one tak beda jedna na drugiej to nie bedzie pani zadowolona. Ale przerzedzilam je na czas i bylo gites. Krzaki mi na 40 cm wyrosly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) mnie drugi rzut obrodził, tak, że dzięki ja tylko tak się czepiałem , bo pietruszkę to się sieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) mnie drugi rzut obrodził, tak, że dzięki ja tylko tak się czepiałem , bo pietruszkę to się sieje Zawsze mozna wsadzic korzen pietruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) mnie drugi rzut obrodził, tak, że dzięki ja tylko tak się czepiałem , bo pietruszkę to się sieje Zawsze mozna wsadzic korzen pietruszki. kiepski plon ....wyrasta, ale można, ja nie wykopuję wszystkich i na wiosnę jest zielone wcześniej niż ze siewu i robi za lep dla mszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) mnie drugi rzut obrodził, tak, że dzięki ja tylko tak się czepiałem , bo pietruszkę to się sieje Zawsze mozna wsadzic korzen pietruszki. kiepski plon ....wyrasta, ale można, ja nie wykopuję wszystkich i na wiosnę jest zielone wcześniej niż ze siewu i robi za lep dla mszyc Ja mysle, ze sadzenie czy sianie pietruszki to wyzsza szkola jazdy i nie biore sie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Oj, to widze Neferko, ze mamy te sama przypadlosc. Ja tez jestem lewa pod tym wzgledem. Najwieksze osiagniecie do tej pory to zagon bazylii... Teraz probuje sil na kaktusku. Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :) skąd miałaś flance ja sieję i nie zawsze wylezie na powierzchnię, w tym roku drugi siew się udał Zapraszam do mnie - możesz wykopac sobie całe 10mkw :) mnie drugi rzut obrodził, tak, że dzięki ja tylko tak się czepiałem , bo pietruszkę to się sieje Zawsze mozna wsadzic korzen pietruszki. kiepski plon ....wyrasta, ale można, ja nie wykopuję wszystkich i na wiosnę jest zielone wcześniej niż ze siewu i robi za lep dla mszyc Ja mysle, ze sadzenie czy sianie pietruszki to wyzsza szkola jazdy i nie biore sie za to. to ja wykształciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a u mnie w ogródku bazylia w tym roku musiała byc strasznie smakowita bo ślimaki zeżarły co do listka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 no i faux pas miałam zacząć od dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts