Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zasadziłam piertuszkę w ogródku w firmie - teraz mam pół ogródka w pietruszce :):)

I Ty mówisz że nie masz ręki do roślin??? :lol:

NO I DZIE TE RYNNY, SIĘ GRZECZNIE PYTAM? :p

Rynny ? NO tam wiesz gdzie bywchodziły te dziurki :):):) Jak podjadę na budowę to stuknę fotkę :)

Metalowe linki przy brierce by pasowały uważam. Wygladają delikatnie ale mają takie techniczne zakończenia. Te wszystkie sróbki, nakrętki, supełki je urozmajcają i tworza taki przemysłowy klimat. Mozna wtedy zaszaleć ze słupkami i tralkami :wink: :wink:

ALe pewnei masz już projekt barierki! :wink:

Jeszcze nie, ale szukam weny po fabrykach :):)

Pod domem mam fachowców od takich bariereczek pewnie zrobią to co kcesz jakby cuś!!!Widziałem robotki oni chiba wszystko mogą co z metalu(łózko widziałem jak zrobili śmieszne było) :wink: :D

Hej Nefer

my mamy takie płytki z Ibero w łazience (te przy dekorach ze złoto - srebrnymi kółkami)- tylko szare. W realu wyglądają BOSKO. Wkleję zdjątka jak tylko płytkarz pozwoli mi wejść :roll:

pozdrawiam

Dawaj - nie pytaj :):)

Metalowe linki przy brierce by pasowały uważam. Wygladają delikatnie ale mają takie techniczne zakończenia. Te wszystkie sróbki, nakrętki, supełki je urozmajcają i tworza taki przemysłowy klimat. Mozna wtedy zaszaleć ze słupkami i tralkami :wink: :wink:

ALe pewnei masz już projekt barierki! :wink:

Jeszcze nie, ale szukam weny po fabrykach :):)

Pod domem mam fachowców od takich bariereczek pewnie zrobią to co kcesz jakby cuś!!!Widziałem robotki oni chiba wszystko mogą co z metalu(łózko widziałem jak zrobili śmieszne było) :wink: :D

Pamiętam - zgłoszę się po podłogach, teraz to im głowy nie będę zawracać :)

Dzięki :)