Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

odwiedziłam dzisiaj Twoj dziennik :o normalnie jestem w szoku .....ale Wam szybko idzie ta budowa :D super .....Gratuluję i obiecuję zaglądać częściej :D

trzymam kciuki ....łazienki zapowiadają sie bardzo ładne :D

Cześć Ewuś :) Jak miło Cię widzieć :) Dzięki za dobre słowo :) Dla mnie i tak cały czas za wolno ...

Zaglądaj, zaglądaj :)

Witam, dawno nie zaglądałam, a tu ognisko domowe już płonie i płytki się kładą. Przeprowadzka tuż tuż. :o Gratuluję postępów. Widać, że ciężka praca logistyczno- koncepcyjna wykonana :wink:

Serio jestem pod wrażeniem. Oby tempo prac nie słabło. Przyznaj się, częściej zerkałaś w płomienie niż w ekran? :wink:

Witam, dawno nie zaglądałam, a tu ognisko domowe już płonie i płytki się kładą. Przeprowadzka tuż tuż. :o Gratuluję postępów. Widać, że ciężka praca logistyczno- koncepcyjna wykonana :wink:

Serio jestem pod wrażeniem. Oby tempo prac nie słabło. Przyznaj się, częściej zerkałaś w płomienie niż w ekran? :wink:

Tu mnie masz...

Wczoraj siedziałam na ofertą - sama , na budowie.

Rozbujałam kominek, ramka fajek, herbatka.

I kurde, złapałam sie na tym, że mi coś przeszkadza...

A mi laptop kominek zasłaniał :):) Jak się przesiadłam już było OK :)

Nefcia, nawet przy moich miernych zdolnościach już widac, że to będzie zaje...sta łazienka. Jest ogromna szansa, że jutro skończę (ooops, dzisiaj :D )

Cześć :D

NIe siedź po nocach, bo Ci zrobię kuku :)

Brazunia - proszę -to się nie pali ...