Nefer 11.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Hejka fajnie, że się pali Grzecznie pytam kiedy wpadniesz rozpalić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Hejka fajnie, że się pali Grzecznie pytam kiedy wpadniesz rozpalić w kominku jak se kupie auto ,bo to 320 bmw żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Hejka fajnie, że się pali Grzecznie pytam kiedy wpadniesz rozpalić w kominku jak se kupie auto ,bo to 320 bmw żony no rzeczywiściwe kiła straszna ... http://www.allsportauto.com/photoautre/bmw/serie3_5/320si_wtcc/2005_bmw_320_si_wtcc_03_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nie będę siedziała po nocach, jak nie będę miała natchnienia. A moje natchnienie ma d=to do siebie, że w nocy często przyłazi Narazie walczę na zmianę z łazienką Twoich chłopców i salonem Pani An-Budkowej, więc jest super A w ogóle to dizeńdobrepopołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No to już mi trochę lepiej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nefer ale się uśmiałam oglądając Twój dziennik - o półeczki mi chodzi chyba Cię popółeczkowało... dużo ich... - czyżbyś coś wiedziała,czego inni jeszcze nie wiedzą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nefer ale się uśmiałam oglądając Twój dziennik - o półeczki mi chodzi chyba Cię popółeczkowało... dużo ich... - czyżbyś coś wiedziała,czego inni jeszcze nie wiedzą...? Nie wiem niczego innego - po prostu nie znoszę mebli. Więc mebli nie będzie - będą półeczki... A może to tak, że to ja nie wiem czegoś co wiedzą wszyscy inni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.10.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ja to wiem, że w życiu bym tak jak Kamyk nie potrafiła lubię żarty i inne wygłupy, baaardzo ale ostatnio chciałam zaskoczyć /wystraszyć/ męża, usłyszałam, że podjeżdża, schowałam się za kanapę - żeby jak wejdzie wystraszyć go wyskakując z jakimś diabelskim okrzykiem... niestety, już jak siedziałam za tą kanapą, to jedna ręka na buzi - żeby nie rżeć ze śmiechu, a druga, wiadomo gdzie - żeby się z tego śmiechu nie zesikać a w głowie myśl - stara baba i co robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ja to wiem, że w życiu bym tak jak Kamyk nie potrafiła lubię żarty i inne wygłupy, baaardzo ale ostatnio chciałam zaskoczyć /wystraszyć/ męża, usłyszałam, że podjeżdża, schowałam się za kanapę - żeby jak wejdzie wystraszyć go wyskakując z jakimś diabelskim okrzykiem... niestety, już jak siedziałam za tą kanapą, to jedna ręka na buzi - żeby nie rżeć ze śmiechu, a druga, wiadomo gdzie - żeby się z tego śmiechu nie zesikać a w głowie myśl - stara baba i co robi??? Wariatka :) Oj takiego straszenia to ja nie lubię Ale Kamyk ma fantazję , co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzień dobry Nefcia też słonka popołudniowo podsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzień dobry Nefcia też słonka popołudniowo podsyłam A dziękuję - doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ja to wiem, że w życiu bym tak jak Kamyk nie potrafiła lubię żarty i inne wygłupy, baaardzo ale ostatnio chciałam zaskoczyć /wystraszyć/ męża, usłyszałam, że podjeżdża, schowałam się za kanapę - żeby jak wejdzie wystraszyć go wyskakując z jakimś diabelskim okrzykiem... niestety, już jak siedziałam za tą kanapą, to jedna ręka na buzi - żeby nie rżeć ze śmiechu, a druga, wiadomo gdzie - żeby się z tego śmiechu nie zesikać a w głowie myśl - stara baba i co robi??? Wariatka :) Oj takiego straszenia to ja nie lubię Ale Kamyk ma fantazję , co ? :) W końcu raz się żyie a jak chciałem wstawić z fantazją okrągłe okno w domu to mnie "baby"wyśmiały a ono fantazyinie by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Śliiiiiczne płyteczki będom... Śliiiiczne Boże Narodzenie bedzie..... Przyjaaaade kiedyś, zobaaaaczeeeeee...... Może wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A kiedy będą kłaść te płyteczki, co? miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Śliiiiiczne płyteczki będom... Śliiiiczne Boże Narodzenie bedzie..... Przyjaaaade kiedyś, zobaaaaczeeeeee...... Może wiosną... Razem zajedżmy... :lol:parapety w poziomie sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Ależ przecież zaproszeni jesteście Jea i Depesia:) Płyteczki kłaść będzie taki jeden fajny facet. Wstępnie jesteśmy umówieni na koniec października/początek listopada o ile dobrze pamiętam ..albo i wczesniej. Płytki powinny być pewnie za jakieś 3 tygodnie. Garaż i pom gosp. to płytki lokalnych producentów ( nie włoskie i nie hiszpańskie - nie popadajmy w przesadę :)) Więc jak będzie mial czas wczesniej to tez się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Śliiiiiczne płyteczki będom... Śliiiiczne Boże Narodzenie bedzie..... Przyjaaaade kiedyś, zobaaaaczeeeeee...... Może wiosną... Razem zajedżmy... :lol:parapety w poziomie sprawdzimy Króliś - umowa stoi. Nefcia - szykuj się nadchodzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nefciu Ty lepiej poszukaj czy Ci jakieś stemple nie zostały po budowie i podeprzyj parapety na ich przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nefciu Ty lepiej poszukaj czy Ci jakieś stemple nie zostały po budowie i podeprzyj parapety na ich przyjazd Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nefcia nie mogę się doczekać zoabaczyć fotek łazienki synów cieszę się że dotarło u mnie mnóstwo słońca było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts