dobroszka 12.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Daj znać , którego dnia , o której i ile mniej więcej osób 4 - 5 zrobię Ci bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Daj znać , którego dnia , o której i ile mniej więcej osób 4 - 5 zrobię Ci bez problemu Zwariowałaś ?????????// Najwyżej 1 sztuka !!! Chyba Cię Złe opętało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefercia naprawdę ładna więcej piękna będzie odważna żywa w sam raz dla młodych mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Upieram się przy jedynce!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefercia naprawdę ładna więcej piękna będzie odważna żywa w sam raz dla młodych mężczyzn No taka miała być - a najfajniej to ma Brazunia - ona robi czary... Bo to może pokazać co ja nie umiem ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Upieram się przy jedynce!!!!!! Nooooooooooooo tak - CI co widzą więcej - wiedzą lepiej. Chyba nie będę sie kłócić - bo i z Jola i z Brazą to już przesada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefercia naprawdę ładna więcej piękna będzie odważna żywa w sam raz dla młodych mężczyzn No taka miała być - a najfajniej to ma Brazunia - ona robi czary... Bo to może pokazać co ja nie umiem ...:) Ja bardzo sorry ... czy to aluzja do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefercia naprawdę ładna więcej piękna będzie odważna żywa w sam raz dla młodych mężczyzn No taka miała być - a najfajniej to ma Brazunia - ona robi czary... Bo to może pokazać co ja nie umiem ...:) Ja bardzo sorry ... czy to aluzja do sypialni Nie,nie to aluzja do Twoich zdolności - wyczarowałaś mi łazienkę piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A ja mam nieśmiałe pytanie .... Czy mogę zamieścić tę Twoją wizualizację na swoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia, to nie ja wyczarowałam, to wyczarowałyście Wy z Jolą, ja tylko pomogłam Ci te czary zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A ja mam nieśmiałe pytanie .... Czy mogę zamieścić tę Twoją wizualizację na swoim blogu Oczywiście ! To dla mnie zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia, to nie ja wyczarowałam, to wyczarowałyście Wy z Jolą, ja tylko pomogłam Ci te czary zobaczyć NO właśnie - bo ja to tak cienko z tą moją wyobraźnią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Daj znać , którego dnia , o której i ile mniej więcej osób 4 - 5 zrobię Ci bez problemu Zwariowałaś ?????????// Najwyżej 1 sztuka !!! Chyba Cię Złe opętało :) Nic mnie nie opętało ( może oprócz żądzy rozpoczęcia budowy ) Ponieważ permanentnie się odchudzamy , to nie piekę ciach na codzień , a tylko na jakieś imprezy albo spędy.A baardzo lubię gotowanie i pieczenie A wprawę już mam - jakiś czas temu organizowaliśmy ze znajomymi imprezę charytatywną - z dnia na dzień zrobiłam 10 ciast i około 100 muffinków.Piekarnik nie nadążał. Zresztą nie podcinaj mi zapału - ile machnę tyle zjecie .I kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja pierdziu :) Zamawiam Brownie i Muffinki czekoladowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja pierdziu :) Zamawiam Brownie i Muffinki czekoladowe :) Brownie spoko , a muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja pierdziu :) Zamawiam Brownie i Muffinki czekoladowe :) Brownie spoko , a muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? Jesssuu ślina zaraz mi kompa zaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja pierdziu :) Zamawiam Brownie i Muffinki czekoladowe :) Brownie spoko , a muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? No nie chcę zmieniać Twoich przyzwyczajeń ( choć za białą czekoladą to nie za bardzo przepadam, ale nie tylko ja to będę jeść :)) Za mufinki to się mogę oddać Chcesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobroszka Ty serca nie masz ja się odchudnąć mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja pierdziu :) Zamawiam Brownie i Muffinki czekoladowe :) Brownie spoko , a muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? No nie chcę zmieniać Twoich przyzwyczajeń ( choć za białą czekoladą to nie za bardzo przepadam, ale nie tylko ja to będę jeść :)) Za mufinki to się mogę oddać Chcesz ? :) EE po co masz się męczyc.Zamienię biała na mleczną i tyż będzie pycha A Twoją propozycję rozważę i dam znać na priva hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I love you too Jakby co to wystaw rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts