dobroszka 12.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobroszka Ty serca nie masz ja się odchudnąć mam No jakieś chyba tam mam , nasłuchiwałam i cosik w klatce bije Lubię zrobić jedzonko , a potem patrzeć jak inni wcinaja i im smakuje Hmm , czy to juz pod jakieś zboczenie podpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia, kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia, kocham Cię I wzajemnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobroszka Ty serca nie masz ja się odchudnąć mam No jakieś chyba tam mam , nasłuchiwałam i cosik w klatce bije Lubię zrobić jedzonko , a potem patrzeć jak inni wcinaja i im smakuje Hmm , czy to juz pod jakieś zboczenie podpada? no tak ale ja teraz to tylko patrzeć powinnam jak wcinają a nie myśleć o muffinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no tak ale ja teraz to tylko patrzeć powinnam jak wcinają a nie myśleć o muffinkach Droga Wu. Nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam, więc sie Kochana wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no tak ale ja teraz to tylko patrzeć powinnam jak wcinają a nie myśleć o muffinkach Droga Wu. Nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam, więc sie Kochana wyluzuj a Ty co z kości na ości chciałaś siem odchudzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dalam glos... Hau, hau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no tak ale ja teraz to tylko patrzeć powinnam jak wcinają a nie myśleć o muffinkach Droga Wu. Nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam, więc sie Kochana wyluzuj a Ty co z kości na ości chciałaś siem odchudzać? Kamyk - bardzo, bardzo śmieszne, wiesz ? Z gaśnicą CI lepiej wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dalam glos... Hau, hau. Dziękuję, dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no tak ale ja teraz to tylko patrzeć powinnam jak wcinają a nie myśleć o muffinkach Droga Wu. Nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam, więc sie Kochana wyluzuj a Ty co z kości na ości chciałaś siem odchudzać? Kamyk - bardzo, bardzo śmieszne, wiesz ? Z gaśnicą CI lepiej wyszło :) taaa a co w tym złego niby było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia jak pisałam u kamyka od wczoraj jestem posiadaczką pięknej acz niepraktycznej sukni na wesele i chciałabym w niej jakoś wygladać a najlepiej piknie więc muszem nie żreć teraz coby już gorzej nie wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia jak pisałam u kamyka od wczoraj jestem posiadaczką pięknej acz niepraktycznej sukni na wesele i chciałabym w niej jakoś wygladać a najlepiej piknie więc muszem nie żreć teraz coby już gorzej nie wygladać A może wystarczy odstawić napoje gazowane na ten przykład ? MOjej znajomej znacznie pomogło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia jak pisałam u kamyka od wczoraj jestem posiadaczką pięknej acz niepraktycznej sukni na wesele i chciałabym w niej jakoś wygladać a najlepiej piknie więc muszem nie żreć teraz coby już gorzej nie wygladać A może wystarczy odstawić napoje gazowane na ten przykład ? MOjej znajomej znacznie pomogło ... No wiesz co, Neferko, wody gazowanej dziewczynie zalujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 taaa a co w tym złego niby było????Jesteś gentlemanem, ale ja mam duuuże lustro w domu ( takie na 5 metrów w szafie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No wiesz co, Neferko, wody gazowanej dziewczynie zalujesz? Tylko proponuję niegazowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 taaa a co w tym złego niby było????Jesteś gentlemanem, ale ja mam duuuże lustro w domu ( takie na 5 metrów w szafie ) Nie wierz mu Ja tam swoiemu nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No wiesz co, Neferko, wody gazowanej dziewczynie zalujesz? Tylko proponuję niegazowaną No... bo juz myslalam, ze chodzi Ci o wode z GAZEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No wiesz co, Neferko, wody gazowanej dziewczynie zalujesz? Tylko proponuję niegazowaną No... bo juz myslalam, ze chodzi Ci o wode z GAZEM. i z PRĄDEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dlaczego suknie na wielkie wyjście zawsze są piękne, acz cholernie niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 mam świetną zabawę czytając Was .. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts