malgos2 12.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No wiesz co, Neferko, wody gazowanej dziewczynie zalujesz? Tylko proponuję niegazowaną No... bo juz myslalam, ze chodzi Ci o wode z GAZEM. i z PRĄDEM To dopiero byloby niepraktyczne tak ja odstawic. To juz wolalabym sie w suknie nie zmiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 mam świetną zabawę czytając Was .. dobranoc Na zdrowie Piąteczko - i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To dopiero byloby niepraktyczne tak ja odstawic. To juz wolalabym sie w suknie nie zmiescic. No, trza mieć priorytety...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To dopiero byloby niepraktyczne tak ja odstawic. To juz wolalabym sie w suknie nie zmiescic. No, trza mieć priorytety...:) Zawsze można kupić trochę inną suknię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ja piję niegazowaną więc odpada Brazunia ich urok lezy w tym że są niepraktyczne że tylko na wesele albo na sylwestra się nadają to już moja druga kiecka bo pierwsza była dobra dopóki się reszta babów nie obkupiła i stwierdziły że moja to za skromna taka bardziej wizytowa jak weselna ( a wcześniej to pasowała ) no i zmusiły do nabycia innej sukni takiej właśnie niepraktycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To ja się przyznam do straszliwej zbrodni...... Nie mam w szafie ani jednej takiej sukni .... Poprosze o łagodny wymiar kary .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To dopiero byloby niepraktyczne tak ja odstawic. To juz wolalabym sie w suknie nie zmiescic. No, trza mieć priorytety...:) Zawsze można kupić trochę inną suknię .... Zawsze mozna wlozyc spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To ja się przyznam do straszliwej zbrodni...... Nie mam w szafie ani jednej takiej sukni .... Poprosze o łagodny wymiar kary .... To juz jestesmy dwie. Ja nawet slubna kupilam na stoisku z normalnymi tylko, ze biala byla. I moglabym ja wlozyc na bylejaka okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To ja się przyznam do straszliwej zbrodni...... Nie mam w szafie ani jednej takiej sukni .... Poprosze o łagodny wymiar kary .... Ja też nie - ograniczam się do małej czarnej, z koronkową pelerynką do kolan, coby tuszowała to i tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 To ja się przyznam do straszliwej zbrodni...... Nie mam w szafie ani jednej takiej sukni .... Poprosze o łagodny wymiar kary .... Ja też nie - ograniczam się do małej czarnej, z koronkową pelerynką do kolan, coby tuszowała to i tamto... Pokaz, pokaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zawsze mozna wlozyc spodnie. I o niebo wygodniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no to ja też siem przyznam to też moja jedyna w sumie pierwsza i pewnie póki co ostatnia taka suknia w mojej szafie w małą czarną na wesele brata jakoś tak nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A ja do ślubu szłam w kostiumie, a na "po północy" miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki. A najbardziej cieszy mnie to, że nadal mogę w te rzeczy wleźć Dobranoc Spokojnej nocy i miłego rozpoczęcia tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no to ja też siem przyznam to też moja jedyna w sumie pierwsza i pewnie póki co ostatnia taka suknia w mojej szafie w małą czarną na wesele brata jakoś tak nie bardzo NOooooooooo nie bardzo... może byc mała czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobrze, ze nie mam brata, jeszcze musialabym wode z gazem odstawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.10.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A ja do ślubu szłam w kostiumie, a na "po północy" miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki. sadystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry.... o konkurs przyszłam zapytać. O te placuszki i winko jeszcze. I powitać sie chciałam. I jeszcze powiedzieć miłego dnia. I co tam jeszcze chciałam? AAAAAA chciałam Wam zaśpiewać: TRZTNASTEGO NAWET W GRUDNIU JEST WIOSNA TRZYNASTEGO KAŻDA DROGA JEST PROSTA TRZYNASTEGO NIE LICZY SIĘ STRAT TRZYNASTEGO OD MORZA DO TATR TRZYNASTEGO KAPELUSZE Z GŁÓW POWAŻNYCH ZRYWA WIATR TRZYNASTEGO WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE TRZYNASTEGO ŚWIAT W RÓŻOWYM KOLORZE TRZYNASTEGO NIE SMUCĄ MNIE ŁZY TRZYNASTEGO PIĘKNIEJSZE SĄ SNY TRZYNASTEGO A TY WŁAŚNIE TRZENASTEGO JESTEŚ ZŁY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 się czekoladowo zrobił uwielbiam browniesy i muffinki Ja mauffinki robię z ciemnej czekolady i z nutellą - no mówię Wam pychtoka Rewelacyjny Brownie podają w Hard Rocku Łazienka pikna wyjdzie, oj pikna Co do sypialni to zdecydowanie wariant 1 - zdecydowanie lepiej pasuje do łóżka miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A ja do ślubu szłam w kostiumie, a na "po północy" miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki. sadystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzień dobry mnie szkoda takich ludzi. Ale nie będą u mnie pracować... łaj? łaj? łaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts