Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? :)

zanim doczytam weekendową produkcję chciałbym zgłosić wniosek o bana dla Dobroszki za wypisywanie takich rzeczy. Właśnie sobie nadepnałem na język po czym malowniczo poślizgnąłem się w kałuzy śliny wycinając twarzą (skąd inąnd wciąż nieźle zakonserwowaną) w glebę.

miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki

Łojesooooo, Braza daruj, Ty naprawdę nie lubisz swego męża? :D

W imieniu wszystkich facetów (Kamyk ja łaknę poparcia postulatu) piszących u Nefer postuluję:

Postuluje sie do Wu i Brazy o pokazanie nam wyżej wzmainkowanych w sukniach wyżej opisanych. Jednocześnie zachęca się inne Panie - aktywistki tegoż forum o przydekorowanie nam tych ceglano - dachówkowych publikacji swoimi wizualizacjami.

Dziękuję :wink:

No to przylazłam się przywitać zanim mnie zbanują :roll:

Już mnie pokarało - Małż pojechał dzis załatwiać papierzyska przyłączowe do Pruszkowa i Grodziska.Z rana był w takim amoku , że do swojego diesla benzyny zatankował :( :( Właśnie czeka na holownik a ja pędze do niego do warsztatu i pojedziemy z powrotem moim brumem załatwić resztę.

Poniedziałek 13 tego brrrrrrr :-?

miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki

Łojesooooo, Braza daruj, Ty naprawdę nie lubisz swego męża? :D

Kiedy On lubi wyzwania :wink:

W imieniu wszystkich facetów (Kamyk ja łaknę poparcia postulatu) piszących u Nefer postuluję:

Postuluje sie do Wu i Brazy o pokazanie nam wyżej wzmainkowanych w sukniach wyżej opisanych.

Nie chce mi się przebierać... Jak mi się trafi okazja jakiegoś wyjścia, to pstryknę, a co mi tam :D :oops:

Jednocześnie zachęca się inne Panie - aktywistki tegoż forum o przydekorowanie nam tych ceglano - dachówkowych publikacji swoimi wizualizacjami.

Do rozpatrzenia przez Szanowne Grono

Dziękuję :wink:

Proszę

Graza mam pytanie odnosnie pro100. Czy jest jakis sposob na zrobieni np kafli w innym kolorze lezacych na podlodze. Tzn mam podloge a na niej pas w innym kolorze?? Czy to sie da tylko przez ulozenie tam plyty np 2mm grubej z innego materialu??