braza 13.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 muffinki robię z białą czekoladą i wiśniami.Może być? zanim doczytam weekendową produkcję chciałbym zgłosić wniosek o bana dla Dobroszki za wypisywanie takich rzeczy. Właśnie sobie nadepnałem na język po czym malowniczo poślizgnąłem się w kałuzy śliny wycinając twarzą (skąd inąnd wciąż nieźle zakonserwowaną) w glebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a i jeszcze chciałem powiedzieć że te łaziebne piekło by Braza jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki Łojesooooo, Braza daruj, Ty naprawdę nie lubisz swego męża? W imieniu wszystkich facetów (Kamyk ja łaknę poparcia postulatu) piszących u Nefer postuluję: Postuluje sie do Wu i Brazy o pokazanie nam wyżej wzmainkowanych w sukniach wyżej opisanych. Jednocześnie zachęca się inne Panie - aktywistki tegoż forum o przydekorowanie nam tych ceglano - dachówkowych publikacji swoimi wizualizacjami. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to przylazłam się przywitać zanim mnie zbanują Już mnie pokarało - Małż pojechał dzis załatwiać papierzyska przyłączowe do Pruszkowa i Grodziska.Z rana był w takim amoku , że do swojego diesla benzyny zatankował Właśnie czeka na holownik a ja pędze do niego do warsztatu i pojedziemy z powrotem moim brumem załatwić resztę. Poniedziałek 13 tego brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wujenka to ja czekam na Ciebie , zupy Ci nagotuje I cos jeszcze sie znajdzie. Odpase i do domu przegonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przybieglam oddac swoj glos ale on chyba nic nie zmieni bo obstawiam 1 A gdzie mozna poczytac o straszeniu przez Kamyka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 w dzienniku Neferki była ta opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 miałam czerwoną sukienkę zapinaną na całej długości na guziki Łojesooooo, Braza daruj, Ty naprawdę nie lubisz swego męża? Kiedy On lubi wyzwania W imieniu wszystkich facetów (Kamyk ja łaknę poparcia postulatu) piszących u Nefer postuluję: Postuluje sie do Wu i Brazy o pokazanie nam wyżej wzmainkowanych w sukniach wyżej opisanych. Nie chce mi się przebierać... Jak mi się trafi okazja jakiegoś wyjścia, to pstryknę, a co mi tam Jednocześnie zachęca się inne Panie - aktywistki tegoż forum o przydekorowanie nam tych ceglano - dachówkowych publikacji swoimi wizualizacjami. Do rozpatrzenia przez Szanowne Grono Dziękuję Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzieńdoberek mufinki.......... rozmarzyłam się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Doberek esli plebiscyt jeszcze aktualny to jestem za sypialnią nr 1 sypialni nr 2 coś mi nie pasikonik ale co to nie umiem wyartykułować Łazienki będą oryginalne i .......odważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Graza mam pytanie odnosnie pro100. Czy jest jakis sposob na zrobieni np kafli w innym kolorze lezacych na podlodze. Tzn mam podloge a na niej pas w innym kolorze?? Czy to sie da tylko przez ulozenie tam plyty np 2mm grubej z innego materialu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzien dobry wszystkim, a szczegolnie gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień Dobry Kochane i Kochani. A więc wygrała w plebiscycie opcja 1 :) Rrmi - ano sie zbieram do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A dzień dobry no to dobrze, że wygrała jedyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dobrze, że 1 wygrała, bo też chciałam na nią zagłosować. Ja to nie mam wcale żadnej kiecki... Tylko spódnice i bluzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 13.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, od razu przyznaję się, że byłam za opcją 2 Muffinki pyyyycha . Braza padam , przed Twoimi talentami- dopiero teraz wiem, o czym pisała Nefer, jestem wzrokowcem. Nefer łazienka mocna rzecz , a co Twoi synowie na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dobry wieczór jedyneczka górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts