Nefer 13.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, od razu przyznaję się, że byłam za opcją 2 Muffinki pyyyycha . Braza padam , przed Twoimi talentami- dopiero teraz wiem, o czym pisała Nefer, jestem wzrokowcem. Nefer łazienka mocna rzecz , a co Twoi synowie na ten projekt? Artmag - synowie bardzo zadowoleni - oni też z tych odważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Depesia ładnemu we wszystkim ładnie - spoko-jest-ok :) BB jak coś mi się totalnie nie podoba to mówię, że to coś jest "oryginalne" :) Właśnie wróciła z Rrmisiowej Przystani ( no co ja zrobię, że tak lubię Ich dom. Ale to raczej bardziej z powodu ludzi niż cegieł ) po spotkaniu z Kasią i jej Rodziną. Napisałam u Kasi jak było. A było wysmakowane towarzystwo i wyborne jedzonko i poważne tematy i śmieszne tematy i psy i dzieci ( w tym piękna Księżniczka na którą nie mogłam sie napatrzeć i bardzo fajny Kawaler) Ehh .. co Wam będę opowiadać. Było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Szkoda, że nie mogłam dojechać miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Fajnie macie. Blisko do siebie. Żal serce ściska, że nas tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry piękne ślońce dla każdego komu brakuje przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień doberek stawialiśmy na 1 łazienka suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry wszystkim opcja 1 rulezzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No to skoro już wiadomo co wygrało ten konkurs - to chyba czas na nagrody, co? i dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 hurrraaa będą nagrody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 BB jak coś mi się totalnie nie podoba to mówię, że to coś jest "oryginalne" :) Ja jak mi się coś nie podoba to mówię, że mi się nie podoba, a jak nie chcę kogoś urazic to nic nie mówię. A jak mówię, że oryginalne to znaczy że odważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 BB jak coś mi się totalnie nie podoba to mówię, że to coś jest "oryginalne" :) Ja jak mi się coś nie podoba to mówię, że mi się nie podoba, a jak nie chcę kogoś urazic to nic nie mówię. A jak mówię, że oryginalne to znaczy że odważne zanotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dobry! Co jest wszyscy wujechali ,czy świętuja "dzień nauczyciela"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dobry wieczór aż dziwne u Neferci pustką wieje niemożliwe wszyscy piją czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Graza mam pytanie odnosnie pro100. Czy jest jakis sposob na zrobieni np kafli w innym kolorze lezacych na podlodze. Tzn mam podloge a na niej pas w innym kolorze?? Czy to sie da tylko przez ulozenie tam plyty np 2mm grubej z innego materialu?? Wybacz, dopiero dotarłam. Jest taka możliwość, oczywiście. Napiszę Ci na priva, bo szkoda zaśmiecać. Ale jutro, dzisiaj to ja do niczego jestem... Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Artmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolonaArtmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolona przy swojej przy swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry a Neferci znowu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Artmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolonaArtmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolona przy swojej przy swojej Brazunia, co wąchałaś? Podzielisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Artmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolonaArtmag, Ty lepiej nie padaj Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolona przy swojej przy swojej Brazunia, co wąchałaś? Podzielisz się? Mogę się podzielić, czmu niiiii .... sama nie wiem, co mi wyszło .... ale to po północy było, a o tej porze forum działa jak... nie będę się wyrażać Ranyyyy!!! Artmag, to miało być tak: Nie padaj, Tobie też tak ślicznie kuchnia wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzien dobry..... i podpisuje listę obecności.... Skoro Neferci wciąż brak - to wietrzę, że buszuje gdzieś po sklepach z Jolą i jak wróci i zapoda foty z tych polowań to nam szczęki opadną i Kamyk znów będzie miał kupę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witanko !!! No właśnie Neferka internowali? Taśmowo Was załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts