Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Witam, od razu przyznaję się, że byłam za opcją 2 8)

Muffinki pyyyycha :wink: .

Braza padam , przed Twoimi talentami- dopiero teraz wiem, o czym pisała Nefer, jestem wzrokowcem.

Nefer łazienka mocna rzecz , a co Twoi synowie na ten projekt?

Artmag - synowie bardzo zadowoleni - oni też z tych odważniejszych :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depesia ładnemu we wszystkim ładnie - spoko-jest-ok :):)

BB jak coś mi się totalnie nie podoba to mówię, że to coś jest "oryginalne" :):):) :wink:

Właśnie wróciła z Rrmisiowej Przystani ( no co ja zrobię, że tak lubię Ich dom. Ale to raczej bardziej z powodu ludzi niż cegieł :)) po spotkaniu z Kasią i jej Rodziną.

Napisałam u Kasi jak było. A było wysmakowane towarzystwo i wyborne jedzonko i poważne tematy i śmieszne tematy i psy i dzieci ( w tym piękna Księżniczka na którą nie mogłam sie napatrzeć i bardzo fajny Kawaler) Ehh .. co Wam będę opowiadać. Było super :)

BB jak coś mi się totalnie nie podoba to mówię, że to coś jest "oryginalne" :):):) :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja jak mi się coś nie podoba to mówię, że mi się nie podoba, a jak nie chcę kogoś urazic to nic nie mówię. A jak mówię, że oryginalne to znaczy że odważne :lol: :lol:

zanotowałam :lol:

Graza mam pytanie odnosnie pro100. Czy jest jakis sposob na zrobieni np kafli w innym kolorze lezacych na podlodze. Tzn mam podloge a na niej pas w innym kolorze?? Czy to sie da tylko przez ulozenie tam plyty np 2mm grubej z innego materialu??

Wybacz, dopiero dotarłam. Jest taka możliwość, oczywiście. Napiszę Ci na priva, bo szkoda zaśmiecać. Ale jutro, dzisiaj to ja do niczego jestem...

Dobry wieczór.

Artmag, Ty lepiej nie padaj :D Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolonaArtmag, Ty lepiej nie padaj :D Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolona przy swojej :D przy swojej :D

Brazunia, co wąchałaś? :o Podzielisz się? :wink:

Artmag, Ty lepiej nie padaj :D Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolonaArtmag, Ty lepiej nie padaj :D Mam nadzieję, że tak samo będziesz zadowolona przy swojej :D przy swojej :D

Brazunia, co wąchałaś? :o Podzielisz się? :wink:

Mogę się podzielić, czmu niiiii .... sama nie wiem, co mi wyszło .... ale to po północy było, a o tej porze forum działa jak... nie będę się wyrażać :-?

Ranyyyy!!! Artmag, to miało być tak: Nie padaj, Tobie też tak ślicznie kuchnia wyjdzie :D :D

Dzien dobry.....

i podpisuje listę obecności....

Skoro Neferci wciąż brak - to wietrzę, że buszuje gdzieś po sklepach z Jolą i jak wróci i zapoda foty z tych polowań to nam szczęki opadną i Kamyk znów będzie miał kupę roboty. :wink: