Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

cós mam dzisiaj talent do zaczynania nowych stronek - to już dzisiaj moja trzecia :lol: :D :wink:

farciara.... :wink:

dzień dobry....

fota cudowna, dobrze, że Kaczorek taki tyciusi jest to się na pokładzie zmieścił.... jakby był niczym Giertych - to niestety kicha z kryjówki :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja od czasu do czasu (powiedzmy co 2-3 miesiące :wink: ) jeżdżę do mojego ulubionego fryzjera - stylista gadzina jest :D siadam na fotelu i on mi mówił jaki kolor jakie strzyżenie teraz to już mi tylko mówi że będzie albo jaśniej albo ciemniej :lol: :D i robi tak jak uważa że będę dobrze wyglądać :D :wink:
chcę na niego namiar!!

czy to pan z Poraja??? :roll:

oooooo....widze, że mnie "ważne rozmowy na szczycie " ominęły :lol:

A zdjęcie fajne jest :lol:

A Nefer zapindala :cry:

A ja wróciłam wczora od mojej fryzjerki i jestem zła :evil:

daj fotke to ocenimy czy warto sie złościć :lol:

Zepsuła z tyłu :evil:

eeeeeeeeee jak z tyłu to chyba nie warto? :wink: ważne że z przodu jest pięknie...no dawaj te foty - ocenimy... :wink:

Nefer

mam pytanie. Jestem straaaasznie zadowolona z ekipy od dachu. Sprawnie, ładnie, miło. Chciałabym żeby im też sie jakoś miło zrobiło.

Ty masz doświadczenie z miłymi ekipami. Co byś zrobiła na moim miejscu? :roll:

1. trochę grosza górką ( 2-3 stówy na łeb )

2. zgrzewka porządnego piwa (duża)

nitubaga

Mysle , ze powinnas miec ze soba kogos kto obejrzy fachowym okiem i przynajmniej to co da sie zobaczyc wygarnie. Czasem warto kilka stow poswiecic , chyba , ze sama czujesz sie na silach ocenic . Widoczne nawet dla laika pekniecia karton gipsow to pikus .

To co sie widuje w budynkach oddawanych przez dewloperow to sie czasem nie miesci w glowie.

Nie bede wymieniala , bo ktos powie ,ze mi odbilo , ale naprawde zastanow sie .

Witam i grzecznie sie witam ;) .. wiem, ze wpadam do Neferki ... zupelnie od "czapy" ... ale mam nadzieję, że rzeczona obywatelka nie będzie miała mi tego za złe ;)))) ... jakoś nie jestem w temacie dyskusyjnym ;) bo ... właśnie jutro mam mieć zalewane ławy :))))))) ....

Daga dzięki za dobre słowo i za Pana naszeo ulubionego M :)))) ... bo chłopak jest rzeczowy i naprawdę fajowy ;)))

PS. czasem mi się zdarza zajrzeć na Forum, ale bardzo często usnę zanim zajrzę i dlatego mnie tu nie ma ;)))) .... pozdrawiam i mam nadzieję naocznie i szybko obejrzec Twój kominek :))) i całą resztę ;) domku

... o fryzjerze juz nawet nie wspomnę ;))) .... a przydałby się skubaniec okropnie ;))))

pozdrawiam wszystkich

Kruela