nitubaga 17.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 cós mam dzisiaj talent do zaczynania nowych stronek - to już dzisiaj moja trzecia farciara.... dzień dobry.... fota cudowna, dobrze, że Kaczorek taki tyciusi jest to się na pokładzie zmieścił.... jakby był niczym Giertych - to niestety kicha z kryjówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ty to masz szczęście Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oooooo....widze, że mnie "ważne rozmowy na szczycie " ominęły A zdjęcie fajne jest A Nefer zapindala A ja wróciłam wczora od mojej fryzjerki i jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja od czasu do czasu (powiedzmy co 2-3 miesiące ) jeżdżę do mojego ulubionego fryzjera - stylista gadzina jest siadam na fotelu i on mi mówił jaki kolor jakie strzyżenie teraz to już mi tylko mówi że będzie albo jaśniej albo ciemniej i robi tak jak uważa że będę dobrze wyglądać chcę na niego namiar!! czy to pan z Poraja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasieńko z Poraja to nie słyszałam mój jest z Katowic no wiem wiem drobne szaleństwo też mi się należy a namiar poszedł sobie na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oooooo....widze, że mnie "ważne rozmowy na szczycie " ominęły A zdjęcie fajne jest A Nefer zapindala A ja wróciłam wczora od mojej fryzjerki i jestem zła daj fotke to ocenimy czy warto sie złościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oooooo....widze, że mnie "ważne rozmowy na szczycie " ominęły A zdjęcie fajne jest A Nefer zapindala A ja wróciłam wczora od mojej fryzjerki i jestem zła daj fotke to ocenimy czy warto sie złościć Zepsuła z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oooooo....widze, że mnie "ważne rozmowy na szczycie " ominęły A zdjęcie fajne jest A Nefer zapindala A ja wróciłam wczora od mojej fryzjerki i jestem zła daj fotke to ocenimy czy warto sie złościć Zepsuła z tyłu eeeeeeeeee jak z tyłu to chyba nie warto? ważne że z przodu jest pięknie...no dawaj te foty - ocenimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefercia - prośbę interesowną mam.... Tyś mądra kobieta zerknij na to... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2806031#2806031 i powiedz czy ma ręce i nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja zerkałam, ale aż taka mądra nie jestem, więc się nie wypowiadam zdjęcie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 też zerknęłam.... ....milcząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Zasada jes prosta : za twarz i o ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Zasada jes prosta : za twarz i o ziemię P.S. Oni już twarzą w ziemi. Teraz tylko trzeba dobić leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 łopatą przez łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja mogę kopa zasunąć ... to w ramach solidarności forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefer mam pytanie. Jestem straaaasznie zadowolona z ekipy od dachu. Sprawnie, ładnie, miło. Chciałabym żeby im też sie jakoś miło zrobiło. Ty masz doświadczenie z miłymi ekipami. Co byś zrobiła na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefer mam pytanie. Jestem straaaasznie zadowolona z ekipy od dachu. Sprawnie, ładnie, miło. Chciałabym żeby im też sie jakoś miło zrobiło. Ty masz doświadczenie z miłymi ekipami. Co byś zrobiła na moim miejscu? 1. trochę grosza górką ( 2-3 stówy na łeb ) 2. zgrzewka porządnego piwa (duża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nitubagaMysle , ze powinnas miec ze soba kogos kto obejrzy fachowym okiem i przynajmniej to co da sie zobaczyc wygarnie. Czasem warto kilka stow poswiecic , chyba , ze sama czujesz sie na silach ocenic . Widoczne nawet dla laika pekniecia karton gipsow to pikus .To co sie widuje w budynkach oddawanych przez dewloperow to sie czasem nie miesci w glowie.Nie bede wymieniala , bo ktos powie ,ze mi odbilo , ale naprawde zastanow sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam i grzecznie sie witam .. wiem, ze wpadam do Neferki ... zupelnie od "czapy" ... ale mam nadzieję, że rzeczona obywatelka nie będzie miała mi tego za złe ))) ... jakoś nie jestem w temacie dyskusyjnym bo ... właśnie jutro mam mieć zalewane ławy )))))) .... Daga dzięki za dobre słowo i za Pana naszeo ulubionego M ))) ... bo chłopak jest rzeczowy i naprawdę fajowy )) PS. czasem mi się zdarza zajrzeć na Forum, ale bardzo często usnę zanim zajrzę i dlatego mnie tu nie ma ))) .... pozdrawiam i mam nadzieję naocznie i szybko obejrzec Twój kominek )) i całą resztę domku ... o fryzjerze juz nawet nie wspomnę )) .... a przydałby się skubaniec okropnie ))) pozdrawiam wszystkich Kruela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 a ja zęba do "nerwa" bez znieczulenia rozwiercę ....też w ramach forumowej solidarności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts