Nefer 17.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cześć Kruelko Nie jesteś od czapy ( dla niewtajemniczonych - Kruelka jest super dziewczyną , ktora niedługo założy dziennik , bo buduje piękny dom i ja ją lubię tak w ogóle )* bo zawsze mile widziana :) A ja się umówiłam do fryzjera - ale jedyny wolny termin był na 17.00 MOże uda CIę sie wcześniej wyrwać A jak nie - to w niedzielę zapraszam p zobaczysz moja nową fryzurę ( w której jak zawsze będę się czuć idiotycznie) * forma literacka w nawiasie jest zwana przeze mnie "rozwolnieniem intelektualnym " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cześć Kruelko Nie jesteś od czapy ( dla niewtajemniczonych - Kruelka jest super dziewczyną , ktora niedługo założy dziennik , bo buduje piękny dom i ja ją lubię tak w ogóle )* bo zawsze mile widziana :) A ja się umówiłam do fryzjera - ale jedyny wolny termin był na 17.00 MOże uda CIę sie wcześniej wyrwać A jak nie - to w niedzielę zapraszam p zobaczysz moja nową fryzurę ( w której jak zawsze będę się czuć idiotycznie) * forma literacka w nawiasie jest zwana przeze mnie "rozwolnieniem intelektualnym " Aaaa znalazłam marmur tunezyjski - kuźwa ale bajka .... http://www.interstone.pl/userFiles/messages/Nero_Tunezi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Chyba nie widzialam wczesniej marmuru tunezyjskiego. A gdzie go zamyslasz ? Chyba z tym fryzjerem to nie wzielas na powaznie tego co ja gadam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Chyba nie widzialam wczesniej marmuru tunezyjskiego. A gdzie go zamyslasz ? Chyba z tym fryzjerem to nie wzielas na powaznie tego co ja gadam ? Podoba mi się, ale nie mam na niego pomysłu :) http://www.interstone.pl mają jeszcze taki cud : Fioletowy granit brazylijski - niezły http://www.interstone.pl/userFiles/messages/red_bamboo.jpg Kochana, ja mam lustro w domu ( i konferencję 20 listopada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzięki Neferciu z kaska to ciężko będzie bo ja sie rozliczam z moim wykonawcą który im to podzlecił (i skonsumował niezłą górkę ) ale może coś wykombinuję z wódką nie chciałam wyskakiwać bo to porządni chłopcy pifko masz rację - jak najbardziej fajna sprawa może bym im też jakieś piciu dała - zaraz ode mnie jadą na inną budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nitubaga Mysle , ze powinnas miec ze soba kogos kto obejrzy fachowym okiem i przynajmniej to co da sie zobaczyc wygarnie. Czasem warto kilka stow poswiecic , chyba , ze sama czujesz sie na silach ocenic . Widoczne nawet dla laika pekniecia karton gipsow to pikus . To co sie widuje w budynkach oddawanych przez dewloperow to sie czasem nie miesci w glowie. Nie bede wymieniala , bo ktos powie ,ze mi odbilo , ale naprawde zastanow sie . rrmisia - wszystko jest pod kontrolą.... oględziny już były i to nie tylko skosów....ale z wysuwaniem roszczeń musze pocekać na akt notarialny, bo mogę popłynąć...już mamy opóźnienia ponad 3 miesiące i dłużej tego przedłużać nie mogę i nie chce...ale zapewniam, że to nie koniec, a wręcz przeciwnie...nowy poczatek.. dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 BAJECZNY KOMINEK : http://www.interstone.pl/userFiles/realizations/pictures/Anin1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 BAJECZNY KOMINEK : http://www.interstone.pl/userFiles/realizations/pictures/Anin1.jpg Nefer nie dręcz mnie Szary i z dużą paszczą Mniam Mniam Jeszcze nie pisałam w dzienniku , ale M. wygrał casting - spotykamy się z nim w przyszłym tygodniu.Jeszcze raz wielkie dzięki http://images34.fotosik.pl/368/db86b105c45d97a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Prawda, że piękny Dobroszko ?? Jest na tronie intersone ( powyżej) - jeśli lubisz kamienie to zajrzyj tam - ja się zaśliniłam. I nie ma za co - żadna to moja zasługa :) akby co to małża przyciągnij na budowę , żeby się nie denerwował decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Prawda, że piękny Dobroszko ?? Jest na tronie intersone ( powyżej) - jeśli lubisz kamienie to zajrzyj tam - ja się zaśliniłam. I nie ma za co - żadna to moja zasługa :) akby co to małża przyciągnij na budowę , żeby się nie denerwował decyzją Ja go nie muszę ciągnąć , on się sam ze mną awanturuje,że też chce pozwiedzać tę mityczną , forumową budow(l)ę Jedyne czym się stresuje to ten cholerny vacik - ale to mam nadzieję zostanie wyjaśnione i ustalone w czasie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Twój mąż może czuć isie zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Będę szczera ... jak dla mnie tooooo: the winner is ... bajeczny kominek Interstone Miodzio wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry.... witam z rana.... qurcze sobota, a ja nie mogę spać... Nefercia - mam pytanko z serii branżowej.... - jak kupowałaś drzwi, okna to na jak długo masz gwarancję: rok? dwa? muszę uściślić zapisy w moim protokole... i tego nie wiem... coś na poranek... http://images32.fotosik.pl/372/ab279c7ae6ef87d6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ale śliczna kawusia aż żal wypić miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ale śliczna kawusia aż żal wypić miłego dzionka wszystkim efilcie pij - na zdrowie....żal to umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nituś, ja już tyle razy powtarzałam: piję tylko czarną, sypaną i bez cukru Nefercia, jakieś nowe pomysły na kominki masz, bo mi się tr wybieranki barzo spodobały Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ten kominek filetowawy piekny Co do fryzjerow to ja tez bym chciala najlepiej do domu i najlepiej zeby to jakis Wloch byl. Mialam ja takiego w mojej Ameryce .Znaczy do dom to nie przyjedzal , ale wlosy zawsze mialam cudnie zrobione . No bo jak juz mi sie podobaly to musialo tak byc . Tutaj blakam sie od zakladu do zakladu i kicha. Chyba czas powiedziec sobie , ze drugiego takiego nie bede miala. echhhh Milego weekendu A gdzie ten Interstone sie miesci ? Bo widzialam chyba przy Krakowskiej , zajrze do linka, pewnie adres jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry w sumie nie dobry bo mnie boli łeb ale cos trza powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zaraz idę do fryzjera Biedna Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzieki Nefcia miłego strzyżenia ja już właśnie po fryzjerze odmieniłam sobie imydża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts