Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Cześć Kruelko :)

Nie jesteś od czapy ( dla niewtajemniczonych - Kruelka jest super dziewczyną , ktora niedługo założy dziennik , bo buduje piękny dom i ja ją lubię tak w ogóle )* bo zawsze mile widziana :):)

A ja się umówiłam do fryzjera - ale jedyny wolny termin był na 17.00 :(

MOże uda CIę sie wcześniej wyrwać :) A jak nie - to w niedzielę zapraszam p zobaczysz moja nową fryzurę ( w której jak zawsze będę się czuć idiotycznie)

* forma literacka w nawiasie jest zwana przeze mnie "rozwolnieniem intelektualnym " :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kruelko :)

Nie jesteś od czapy ( dla niewtajemniczonych - Kruelka jest super dziewczyną , ktora niedługo założy dziennik , bo buduje piękny dom i ja ją lubię tak w ogóle )* bo zawsze mile widziana :):)

A ja się umówiłam do fryzjera - ale jedyny wolny termin był na 17.00 :(

MOże uda CIę sie wcześniej wyrwać :) A jak nie - to w niedzielę zapraszam p zobaczysz moja nową fryzurę ( w której jak zawsze będę się czuć idiotycznie)

* forma literacka w nawiasie jest zwana przeze mnie "rozwolnieniem intelektualnym " :)

Aaaa znalazłam marmur tunezyjski - kuźwa ale bajka ....

http://www.interstone.pl/userFiles/messages/Nero_Tunezi.jpg

Chyba nie widzialam wczesniej marmuru tunezyjskiego.

A gdzie go zamyslasz ?

Chyba z tym fryzjerem to nie wzielas na powaznie tego co ja gadam ? :D

Podoba mi się, ale nie mam na niego pomysłu :):)

http://www.interstone.pl

mają jeszcze taki cud :

Fioletowy granit brazylijski - niezły

http://www.interstone.pl/userFiles/messages/red_bamboo.jpg

Kochana, ja mam lustro w domu ( i konferencję 20 listopada :))

Dzięki Neferciu

z kaska to ciężko będzie bo ja sie rozliczam z moim wykonawcą który im to podzlecił (i skonsumował niezłą górkę :evil:)

ale może coś wykombinuję

z wódką nie chciałam wyskakiwać bo to porządni chłopcy

pifko masz rację - jak najbardziej fajna sprawa

może bym im też jakieś piciu dała - zaraz ode mnie jadą na inną budowę

nitubaga

Mysle , ze powinnas miec ze soba kogos kto obejrzy fachowym okiem i przynajmniej to co da sie zobaczyc wygarnie. Czasem warto kilka stow poswiecic , chyba , ze sama czujesz sie na silach ocenic . Widoczne nawet dla laika pekniecia karton gipsow to pikus .

To co sie widuje w budynkach oddawanych przez dewloperow to sie czasem nie miesci w glowie.

Nie bede wymieniala , bo ktos powie ,ze mi odbilo , ale naprawde zastanow sie .

rrmisia - wszystko jest pod kontrolą.... oględziny już były i to nie tylko skosów....ale z wysuwaniem roszczeń musze pocekać na akt notarialny, bo mogę popłynąć...już mamy opóźnienia ponad 3 miesiące i dłużej tego przedłużać nie mogę i nie chce...ale zapewniam, że to nie koniec, a wręcz przeciwnie...nowy poczatek.. :wink:

dobry wieczór...

BAJECZNY KOMINEK :

http://www.interstone.pl/userFiles/realizations/pictures/Anin1.jpg

Nefer nie dręcz mnie :wink: Szary i z dużą paszczą Mniam Mniam

Jeszcze nie pisałam w dzienniku , ale M. wygrał casting - spotykamy się z nim w przyszłym tygodniu.Jeszcze raz wielkie dzięki

http://images34.fotosik.pl/368/db86b105c45d97a0.jpg

Prawda, że piękny Dobroszko ??

Jest na tronie intersone ( powyżej) - jeśli lubisz kamienie to zajrzyj tam - ja się zaśliniłam.

I nie ma za co - żadna to moja zasługa :):) akby co to małża przyciągnij na budowę , żeby się nie denerwował decyzją :)

Prawda, że piękny Dobroszko ??

Jest na tronie intersone ( powyżej) - jeśli lubisz kamienie to zajrzyj tam - ja się zaśliniłam.

I nie ma za co - żadna to moja zasługa :):) akby co to małża przyciągnij na budowę , żeby się nie denerwował decyzją :)

Ja go nie muszę ciągnąć , on się sam ze mną awanturuje,że też chce pozwiedzać tę mityczną , forumową budow(l)ę :wink: :D Jedyne czym się stresuje to ten cholerny vacik - ale to mam nadzieję zostanie wyjaśnione i ustalone w czasie spotkania :)

dzień dobry....

witam z rana.... qurcze sobota, a ja nie mogę spać...

Nefercia - mam pytanko z serii branżowej.... - jak kupowałaś drzwi, okna to na jak długo masz gwarancję: rok? dwa?

muszę uściślić zapisy w moim protokole... i tego nie wiem... :wink:

coś na poranek...

http://images32.fotosik.pl/372/ab279c7ae6ef87d6.jpg

Ten kominek filetowawy piekny :p

Co do fryzjerow to ja tez bym chciala najlepiej do domu i najlepiej zeby to jakis Wloch byl.

Mialam ja takiego w mojej Ameryce .Znaczy do dom to nie przyjedzal , ale wlosy zawsze mialam cudnie zrobione . No bo jak juz mi sie podobaly to musialo tak byc .

Tutaj blakam sie od zakladu do zakladu i kicha.

Chyba czas powiedziec sobie , ze drugiego takiego nie bede miala.

echhhh

Milego weekendu :D

A gdzie ten Interstone sie miesci ?

Bo widzialam chyba przy Krakowskiej , zajrze do linka, pewnie adres jest