Nefer 18.10.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry.... witam z rana.... qurcze sobota, a ja nie mogę spać... Nefercia - mam pytanko z serii branżowej.... - jak kupowałaś drzwi, okna to na jak długo masz gwarancję: rok? dwa? Nitu, papiery mam w pracy Ale możesz do Starego zadzwonić jakby co (który mi wstawiał te okna i drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzieki Nefcia miłego strzyżenia ja już właśnie po fryzjerze odmieniłam sobie imydża a ja sobie ymydża nie zmienię chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nituś, ja już tyle razy powtarzałam: piję tylko czarną, sypaną i bez cukru Nefercia, jakieś nowe pomysły na kominki masz, bo mi się tr wybieranki barzo spodobały Dzień dobry Coś Ci wrzucę wieczorkiem - z Rosji są ciekawe ...a raczej oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 mnie tak się specjalnie nikt nie pytał tylko mi zmienił i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 mnie tak się specjalnie nikt nie pytał tylko mi zmienił i tyle A mój ymydż dawno poszedł w pizdu więc raczej go musze przywołać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień dobry.... ja też bym poszła do jakiegoś fyzjera....hm.... muszę pomysleć.... Mimo pogody dzis jest dobry dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Jak ymidż poszedł w pizdu to kicha, jakiś zawsze trzeba mieć więc wołaj go czule z powrotem!!!! To gdzie rosyjskie kominki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Poszedł w pizdu na dobre. Jestem znów brunetką Z malutkimi refleksami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No i przypomniałyscie mi o moim ymidżu, coby te białe refleksy pochować , dawno w lustro nie zaglądałam ale fryzjer to juz na mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No i przypomniałyscie mi o moim ymidżu, coby te białe refleksy pochować , dawno w lustro nie zaglądałam ale fryzjer to juz na mnie czeka Dopóki Ci dobrzy ludzie nie zwrócą uwagi to jest ooooookkkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Udaje , ze nie rozumiem o co sie rozchodzi Spalilam sie juz ze wstydu i wiecej mnie tu nie bedzie Ja pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Udaje , ze nie rozumiem o co sie rozchodzi Spalilam sie juz ze wstydu i wiecej mnie tu nie bedzie Ja pierdziele Nie pierdziel - tylko dobry człowiek zwraca uwagę wprost. To tak jak z liściem na głowie albo przykljonym okruszkiem na paszczy. Zły człowike Ci nic nie powie - a niech się śmieją. A dobry - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No i przypomniałyscie mi o moim ymidżu, coby te białe refleksy pochować , dawno w lustro nie zaglądałam ale fryzjer to juz na mnie czeka Dopóki Ci dobrzy ludzie nie zwrócą uwagi to jest ooooookkkkkkkkkk jeszcze nic nie mówia moze to nie sa dobzi ludzie a moze tak bardzo nie widac , jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobry wieczór ... zostałaś brunetką ? to, że z refleksami to się nie dziwię )) Bardzo żałuję, że nie wyrobiłam się dziś na oględziny kominka i całej reszty ... jutro od rana siedzę na "naukach" a potem grzeję aby podlać ławy .... juhuuu )) ... aby śliczne i twarde były )) ... fajne te moje chłopaki budowlane i M bardzo wporzo i ekstra super )) ... tylko mu nic nie zeznaj przypadkiem )) ... swoja drogą też się wybierał do fryzjera ))) ... to jakaś zmowa, moda czy wymóg ))) ... to może i ja powinnam się przystrzyc, bo kolor dopiero co z szatynki zmieniłam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobry wieczór ... zostałaś brunetką ? to, że z refleksami to się nie dziwię )) Bardzo żałuję, że nie wyrobiłam się dziś na oględziny kominka i całej reszty ... jutro od rana siedzę na "naukach" a potem grzeję aby podlać ławy .... juhuuu )) ... aby śliczne i twarde były )) ... fajne te moje chłopaki budowlane i M bardzo wporzo i ekstra super )) ... tylko mu nic nie zeznaj przypadkiem )) ... swoja drogą też się wybierał do fryzjera ))) ... to jakaś zmowa, moda czy wymóg ))) ... to może i ja powinnam się przystrzyc, bo kolor dopiero co z szatynki zmieniłam )) Kochana, zgadamy się , bo w przysłym tygodniu prawdopodonbie będzie robiona kotłowni a i grzejniki to będe wpadać na budowę Myślę tez o zakupie drzewa do kominka, więc tez będę miała powód :) Dam znać jak się będę wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Daj znać i przygotuj się na "spowiedź" na różne tematy budowlane i nie tylko jako bardziej zaawansowana ... w TE sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Daj znać i przygotuj się na "spowiedź" na różne tematy budowlane i nie tylko jako bardziej zaawansowana ... w TE sprawy Ale ja nic nie wiem o budowaniu. Mnie tę chałupę jakieś ludzie postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Hmm , a to da się Ciebie poznać teraz po zmianie imydżu?? Jak będziesz na budowie , to może wyciągnę Maćka i byśmy Cię razem nawiedzili? Jak już bedziemy po spotkaniu z budowlanym ludziem. Będziemy mogli się znowu wprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja mam sporo tych refleksów we włosach, czy to znaczy, że jestem trendy I nikt mi nie musi o tym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Oj jajcaro Ty jedna, szkoda, ze mnie przy tych zakupach nie bylo, zwlaszcza przy tym odcinku ze sernikiem..., ale wszystko przed nami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts