Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

dzień dobry....

witam z rana.... qurcze sobota, a ja nie mogę spać...

Nefercia - mam pytanko z serii branżowej.... - jak kupowałaś drzwi, okna to na jak długo masz gwarancję: rok? dwa?

Nitu, papiery mam w pracy :( Ale możesz do Starego zadzwonić jakby co (który mi wstawiał te okna i drzwi)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, ja już tyle razy powtarzałam: piję tylko czarną, sypaną i bez cukru :evil: :wink: :D

Nefercia, jakieś nowe pomysły na kominki masz, bo mi się tr wybieranki barzo spodobały :D

Dzień dobry :D

Coś Ci wrzucę wieczorkiem - z Rosji są ciekawe ...a raczej oryginalne :)

Udaje , ze nie rozumiem o co sie rozchodzi :oops:

Spalilam sie juz ze wstydu i wiecej mnie tu nie bedzie :wink:

Ja pierdziele

Nie pierdziel - tylko dobry człowiek zwraca uwagę wprost.

To tak jak z liściem na głowie albo przykljonym okruszkiem na paszczy. Zły człowike Ci nic nie powie - a niech się śmieją.

A dobry - tak.

No i przypomniałyscie mi o moim ymidżu, coby te białe refleksy pochować :oops: :roll: , dawno w lustro nie zaglądałam ale fryzjer to juz na mnie czeka :wink:

Dopóki Ci dobrzy ludzie nie zwrócą uwagi to jest ooooookkkkkkkkkk :)

jeszcze nic nie mówia :lol:

moze to nie sa dobzi ludzie :roll: 8)

a moze tak bardzo nie widac :oops: , jeszcze :-?

Dobry wieczór :) ... zostałaś brunetką ? to, że z refleksami to się nie dziwię ;)))

Bardzo żałuję, że nie wyrobiłam się dziś na oględziny kominka i całej reszty :( ... jutro od rana siedzę na "naukach" ;) a potem grzeję aby podlać ławy .... juhuuu :))) ... aby śliczne i twarde były :))) ... fajne te moje chłopaki budowlane :) i M bardzo wporzo i ekstra super :))) ... tylko mu nic nie zeznaj przypadkiem ;))) ... swoja drogą też się wybierał do fryzjera ;)))) ... to jakaś zmowa, moda czy wymóg ;)))) ... to może i ja powinnam się przystrzyc, bo kolor dopiero co z szatynki zmieniłam ;)))

Dobry wieczór :) ... zostałaś brunetką ? to, że z refleksami to się nie dziwię ;)))

Bardzo żałuję, że nie wyrobiłam się dziś na oględziny kominka i całej reszty :( ... jutro od rana siedzę na "naukach" ;) a potem grzeję aby podlać ławy .... juhuuu :))) ... aby śliczne i twarde były :))) ... fajne te moje chłopaki budowlane :) i M bardzo wporzo i ekstra super :))) ... tylko mu nic nie zeznaj przypadkiem ;))) ... swoja drogą też się wybierał do fryzjera ;)))) ... to jakaś zmowa, moda czy wymóg ;)))) ... to może i ja powinnam się przystrzyc, bo kolor dopiero co z szatynki zmieniłam ;)))

Kochana, zgadamy się , bo w przysłym tygodniu prawdopodonbie będzie robiona kotłowni a i grzejniki to będe wpadać na budowę :) Myślę tez o zakupie drzewa do kominka, więc tez będę miała powód :):) Dam znać jak się będę wybierac :)