Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm , a to da się Ciebie poznać teraz po zmianie imydżu?? :wink:

Jak będziesz na budowie , to może wyciągnę Maćka i byśmy Cię razem nawiedzili? Jak już bedziemy po spotkaniu z budowlanym ludziem. Będziemy mogli się znowu wprosić? :oops: :oops:

Ależ oczywiście :) Zapraszam :)

u mnie to nie zagapienie tylko lenistwo i nadmiar zaufania do fryzjera :lol: :D :wink: mówi trzeba przyciemnić jeden kolor damy bo już te jasne niedobre przytniemy ładnie i będzie super no to lu a potem na ciemnej farbie namalował mi paski jak na skunksie potem nieco wiecej czyli jak na warchlaczku no i wyszłam brunetka z takimi jakby refleksami - znaczy wina fryzjera że modna jestem nie :D :wink:

u mnie to nie zagapienie tylko lenistwo i nadmiar zaufania do fryzjera :lol: :D :wink: mówi trzeba przyciemnić jeden kolor damy bo już te jasne niedobre przytniemy ładnie i będzie super no to lu a potem na ciemnej farbie namalował mi paski jak na skunksie potem nieco wiecej czyli jak na warchlaczku no i wyszłam brunetka z takimi jakby refleksami - znaczy wina fryzjera że modna jestem nie :D :wink:

Ty chyba nie widziałaś prawdziwego skunksa - jak znajdę to zaraz wkleję :)

skunks w tym sensie że miałam na włosach farbę niemal czarny kolor i on na tym pędzelkiem tak po prostu niebieską farbką namalował sobie kreseczki najpierw dwie przez środek ( bez folii bez wyciągania pasemek tak sobie malował :wink: )

a potem domalował więcej więc już jak mała dzika świnka wyglądałam :lol: :D :wink:

no czyli dobra mama dzieciak miał radochę że wyglądał jak warchlaczek a mama spokój że Go ze szkoły nie wyrzucą - czasem lepiej tak niż się zdziwić jak z przebitym nosem przyjdzie masz jakąś kontrolę :D

O to to - taki mały wentylek bezpieczeństwa :):)