Nefer 18.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Oj jajcaro Ty jedna, szkoda, ze mnie przy tych zakupach nie bylo, zwlaszcza przy tym odcinku ze sernikiem..., ale wszystko przed nami.... nono - właaaaaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Hmm , a to da się Ciebie poznać teraz po zmianie imydżu?? Jak będziesz na budowie , to może wyciągnę Maćka i byśmy Cię razem nawiedzili? Jak już bedziemy po spotkaniu z budowlanym ludziem. Będziemy mogli się znowu wprosić? Ależ oczywiście Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no tak w kwetii formalnej to ja też aktualnie bruetka ala skunks moda jakaś czy co na brunetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no tak w kwetii formalnej to ja też aktualnie bruetka ala skunks moda jakaś czy co na brunetki Bo podobno w tym sezonie jesień/zima obowiązkują ciemne kolory włosów, ale nie pberżyna, tylko brązy... ot co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 znakiem tego modna jestem no nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 znakiem tego modna jestem no nie wytrzymam się chwilę człowiek zagapi - i masz babo placek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 u mnie to nie zagapienie tylko lenistwo i nadmiar zaufania do fryzjera mówi trzeba przyciemnić jeden kolor damy bo już te jasne niedobre przytniemy ładnie i będzie super no to lu a potem na ciemnej farbie namalował mi paski jak na skunksie potem nieco wiecej czyli jak na warchlaczku no i wyszłam brunetka z takimi jakby refleksami - znaczy wina fryzjera że modna jestem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 u mnie to nie zagapienie tylko lenistwo i nadmiar zaufania do fryzjera mówi trzeba przyciemnić jeden kolor damy bo już te jasne niedobre przytniemy ładnie i będzie super no to lu a potem na ciemnej farbie namalował mi paski jak na skunksie potem nieco wiecej czyli jak na warchlaczku no i wyszłam brunetka z takimi jakby refleksami - znaczy wina fryzjera że modna jestem nie Ty chyba nie widziałaś prawdziwego skunksa - jak znajdę to zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 skunks w tym sensie że miałam na włosach farbę niemal czarny kolor i on na tym pędzelkiem tak po prostu niebieską farbką namalował sobie kreseczki najpierw dwie przez środek ( bez folii bez wyciągania pasemek tak sobie malował ) a potem domalował więcej więc już jak mała dzika świnka wyglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 wow nie wiedziałam że moje włosy są trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 fotka wycięta o to to to tak właśnie wyglądałam u fryzjera tylko farbę miałąm czarną a pasemka niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Moje osobiste dzieło ( bo to mój młodszy - i moje dzieło na włosach :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 nie ma to jak matka równiacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Mlody do Ciebie podobny tak bardzo , ze jakby Go na miescie spotkac to mozna rozpoznac , ze Twoj. Slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 nie ma to jak matka równiacha Noooooooooo bez przesady =to tylko na wakacje :)Ale ubaw mieliśmy niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no czyli dobra mama dzieciak miał radochę że wyglądał jak warchlaczek a mama spokój że Go ze szkoły nie wyrzucą - czasem lepiej tak niż się zdziwić jak z przebitym nosem przyjdzie masz jakąś kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no czyli dobra mama dzieciak miał radochę że wyglądał jak warchlaczek a mama spokój że Go ze szkoły nie wyrzucą - czasem lepiej tak niż się zdziwić jak z przebitym nosem przyjdzie masz jakąś kontrolę O to to - taki mały wentylek bezpieczeństwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no dokładnie ale wiele mam tego nie dostrzega że czasem małe ustępstwo nawet za cenę wakacyjnego zgrzytania ze złości zębami może zapewnić spokój na cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Neferko możesz mi napisać ile Ty tam masz metrów do ogrzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts