kaśka maciej 19.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kochana Jak tylko będę jechać w tamte strony na jakieś szkolenie do projektu to się zgłosze :)Byle prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 czekoladę tyz mam O kkuurrddddeeee to jest coś co zawsze na mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kochana Jak tylko będę jechać w tamte strony na jakieś szkolenie do projektu to się zgłosze :)Byle prędko Co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 czekoladę tyz mam O kkuurrddddeeee to jest coś co zawsze na mnie działa i do czekolady cuś siem znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 czekoladę tyz mam O kkuurrddddeeee to jest coś co zawsze na mnie działa i do czekolady cuś siem znajdzie Jak czekolada jest to już nic nie potrzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dobry wieczór siem grzecznie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry zdjęcia nowej fryzurki nie widziałam jak nic muszę pojechać do Neferki i na żywca ją oblukać w nowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czekoladowe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry zdjęcia nowej fryzurki nie widziałam jak nic muszę pojechać do Neferki i na żywca ją oblukać w nowej odsłonie ja tez chcę... jak nam Nefercia pozwoliła pomacać dom, to fryzurę chyba też pozwoli... co? dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry zdjęcia nowej fryzurki nie widziałam jak nic muszę pojechać do Neferki i na żywca ją oblukać w nowej odsłonie ja tez chcę... jak nam Nefercia pozwoliła pomacać dom, to fryzurę chyba też pozwoli... co? dzień dobry... to kiedy umawiamy się, żeby sobie Nefercię pomać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jessssoooo macać mnie bendom :) Ale mam fart w życiu :) Dam znać kiedy się pojawię po stronie azjatyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry.. miłego dnia i tygodniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kochana Jak tylko będę jechać w tamte strony na jakieś szkolenie do projektu to się zgłosze :)Byle prędko Co sie odwlecze to nie uciecze hmmm to ja się też przypomnę... bo już dawno miałaś wpaść... do nas a ja teraz nalewkę śliwkową zlałam i bejlejsika pysznego robię... i ciasto ponoć nie najgorsze to kiedy się wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Heloł, co tam?? U mnie słonko świeci i chyba pójde zasadzić te wieśniackie thuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kasia Się nie czepiaj thujów bo Ci drapaki wyrosną :) Sylvik - no wyrzuty sumienia mam - jak się męża pozbędę w jaki weekend to wpadnę - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Przywitać się ino wpadłam.U nas w domu grypowy pomór , a za oknem ciepło i słonko.No nie ma sprawiedliwości. Nefer uważaj z tym macaniem - była kiedyś zasada , że " towar macany należy do macanta " Jak się boję myśleć co będzie jak wszystkie macną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry.. miłego dnia i tygodnia pozdrawiam m. Witaj Maksiu I wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 20.10.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witaj Neferko , przyszłam o poradę prosić - jak rozwiązujesz kwestię ogrzewania w salonie przy tak dużych oknach? Nam też się szykuje spore przeszklenie i tak się zastanawiam, czy grzejniki nas nie zrujnują finansowo - wykonwaca sugeruje nam takie montowane w podłodze pod oknami. Jak Wy robicie? Pozdrawiam i...żałuję że się nie umówiłam, taki psikus losu że przenieśliśmy się do Grodziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dobry wiezór Nefcia Ty lepiej fotke wklej bo jak każdy pomaca to łysa wyjdziesz z tej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts