Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Asik :)

W salonie jest podłogówka, ale przy tym dużym przeszkelniu będę mieć grzejnik kanałowy. Też sie trochę bałam, że będzie zimno , więc go dorzuciłam.

Hihi, mamuśka tak na mnie mówi - Asik. :-)

Oł fuck, tylko u nas te łokna mają z sześć metrów, taki wielki grzejnik wykońc zy nas finansowo. :roll: Aaaa, a ile to to może kosztować tak pi razy drzwi za metr..? 8)

Cześć Asik :)

W salonie jest podłogówka, ale przy tym dużym przeszkelniu będę mieć grzejnik kanałowy. Też sie trochę bałam, że będzie zimno , więc go dorzuciłam.

Hihi, mamuśka tak na mnie mówi - Asik. :-)

Oł fuck, tylko u nas te łokna mają z sześć metrów, taki wielki grzejnik wykońc zy nas finansowo. :roll: Aaaa, a ile to to może kosztować tak pi razy drzwi za metr..? 8)

:):)

MOje nie jest duże : 3,00 x 3,10. Grzejnik prawie na całej długości.

Zakładam, że grzejnik będzie ok. 3k.

http://images37.fotosik.pl/22/9049ed878cf08198.jpg

Łooo matko przenajświetsza, znaczy Dobroszko najdobrzejsza! :lol: :D Aż mi ślina pociekła! Ja browka już ze 3 tyg.nie piłam, nie wąchałam! :cry:

Nefcia, dzięki!!! :D To u nas wyjdzie ze dwa razy tyle...Trudno, będziemy bulić a potem płakać! :wink:

Asik - nie rób scen :):):) Piwko i obejrzyj kanałówki. Liczy się kubatura i zapotrzebowanie na ciepło.

Jak zależy Ci na ekstra kratce to kupisz Jagę, ale jak Ci pan podłogowy zrobi kratkę z drewna na podłodze - to możesz wziąć sam "wkład" tańszy. Spytam mojego hydraulika jaki :):)

Dobroszka - już widzę lepsze samopoczucie :):)

Dobroszka - już widzę lepsze samopoczucie :):)

Średnio na jeża z tym samopoczuciem.Chrypię , kaszlę i 38 z hakiem na termometrze.Córa z osłabienia z powrotem dostała gorączki.Jutro dzwonię do lekarza.Autko mi zatrzymali w serwisie na 2 dni :evil: :evil: , na dokładkę Mąż mi wyjeżdża i wróci dopiero w piątek wieczorem.

A ja jak walec - prę do przodu :-? :-?

Dobroszka - jakbys coś potrzebowała to dzwoń. Przecież mam do Ciebie rzut beretem. Ty chora, dzidzia chora, mąż na wyjeździe - wiem jak jest jak nie ma leków czy chleba.

Jakby coś to wiesz...ja zawsze z roboty mogę na 15 min. wyskoczyć.

A mi tez tak ktoś kiedyś pomógł :):)