Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia dzięki kochana , ale jeszcze ciągnę jakosik.Jakby co mam i swoją Mamę i Maćka Mamę i jego samochód , bo on wyjeżdża pociągerem.

Dzięki wielkie za dobre serce.

Spadam pod kołdrę .

Buziaczki - zdrowiej :)

Ale jakby co ...:) przeciez nie będziesz ludzi ciągać, żeby Ci 4 bułki przywieźli :roll:

No i ja jestem... i też mówię cze....

Dobroszka Ty dobry duszku - zdrowiej prędziorem....

Papiery mam w garści więc mogę pić.... Kamyk jesteś?

http://images32.fotosik.pl/339/83aab6a892b53256.jpg

i żarełko mam

http://images27.fotosik.pl/284/c18dfc4badb27808.jpg

Asik - nie rób scen :):):) Piwko i obejrzyj kanałówki. Liczy się kubatura i zapotrzebowanie na ciepło.

Jak zależy Ci na ekstra kratce to kupisz Jagę, ale jak Ci pan podłogowy zrobi kratkę z drewna na podłodze - to możesz wziąć sam "wkład" tańszy. Spytam mojego hydraulika jaki :):)

Dzięęęeks kochana! :D

A ja co tu przyjdę, to nową impressskę widzę! :lol: Oj muszę nadrobić, jutro jak nic idę po winiacza jakiegoś! :lol:

Dorcia, no jak spowolnionko to znaczy że pora zwolnić, odpocząć sobie, co też jak widzę Nefcia czyni - i na zdrowie! :D

Asik - nie rób scen :):):) Piwko i obejrzyj kanałówki. Liczy się kubatura i zapotrzebowanie na ciepło.

Jak zależy Ci na ekstra kratce to kupisz Jagę, ale jak Ci pan podłogowy zrobi kratkę z drewna na podłodze - to możesz wziąć sam "wkład" tańszy. Spytam mojego hydraulika jaki :):)

Dzięęęeks kochana! :D

A ja co tu przyjdę, to nową impressskę widzę! :lol: Oj muszę nadrobić, jutro jak nic idę po winiacza jakiegoś! :lol:

Dorcia, no jak spowolnionko to znaczy że pora zwolnić, odpocząć sobie, co też jak widzę Nefcia czyni - i na zdrowie! :D

Exactly: na spowolnionko zalecany jest właśnie luzik :D