dobroszka 24.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czołem Dzieweczki , Miłego dzionka i laby weekendowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oj jak ja się cieszę na weekend będzie można dłuzej pospać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oj jak ja się cieszę na weekend będzie można dłuzej pospać :D Szczęściaro - nasze bejbe budzi się jak w zegarku o 8 rano i robi nam desant do łóżka ,żeby się poprzytulać i pohopsać z nami rankiem.I nie wie,że sobota się różni od środy godziną wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Oj tak .. Pan Bóg zrobił piątek dzisiaj :) Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oj jak ja się cieszę na weekend będzie można dłuzej pospać :D Szczęściaro - nasze bejbe budzi się jak w zegarku o 8 rano i robi nam desant do łóżka ,żeby się poprzytulać i pohopsać z nami rankiem.I nie wie,że sobota się różni od środy godziną wstawania moja już wyrosła od wstawania przed 6 rano - miała tak do 6 roku życia Teraz potrafi spać do 12 więc my też przy okazji się wysypiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oj jak ja się cieszę na weekend będzie można dłuzej pospać :D Szczęściaro - nasze bejbe budzi się jak w zegarku o 8 rano i robi nam desant do łóżka ,żeby się poprzytulać i pohopsać z nami rankiem.I nie wie,że sobota się różni od środy godziną wstawania moja już wyrosła od wstawania przed 6 rano - miała tak do 6 roku życia Teraz potrafi spać do 12 więc my też przy okazji się wysypiamy Szczęściara do kwadratu po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oj jak ja się cieszę na weekend będzie można dłuzej pospać :D Szczęściaro - nasze bejbe budzi się jak w zegarku o 8 rano i robi nam desant do łóżka ,żeby się poprzytulać i pohopsać z nami rankiem.I nie wie,że sobota się różni od środy godziną wstawania moja już wyrosła od wstawania przed 6 rano - miała tak do 6 roku życia Teraz potrafi spać do 12 więc my też przy okazji się wysypiamy Szczęściara do kwadratu po prostu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry - też jestem.... sobotniego spanka też zazdroszczę - nasze bąki tez do 8 to najdalej potrafią wysiedzieć w łóżkach. miłego dnia życze....tym co w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry - też jestem.... sobotniego spanka też zazdroszczę - nasze bąki tez do 8 to najdalej potrafią wysiedzieć w łóżkach. miłego dnia życze....tym co w pracy... Oj pośpię, pośpię - ale moje dzieci stare som A dziś chyba też nie chce mi się pracować ... ale już niedługo koniec roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Szczęściara do kwadratu po prostu A nienienie - na to sobie trzeba zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Szczęściara do kwadratu po prostu A nienienie - na to sobie trzeba zapracować A pracuję nad moim Klopsikiem , pracuję,ale to długofalowy projekt i na spanie do 12 przyjdzie pewnie jeszcze trochę poczekać.Chyba ,że się nam córa wyrodziła i na zawsze zostanie rannym ptaszkiem.Wtedy mamy przekichane do czasu,kiedy będzie już samoobsługowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Moja śpi ile wlezie, nareszcie Dzień doberek i miłęgo łikendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.10.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja też śpię ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dobroszka przyjdzie taki czas, że będziesz miała jak pączek w maśle a na raze ciesz się takim maluchem co ci nie pyskuje, nie ma swojego zdania i zawsze możesz go przekabacić bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dobroszka przyjdzie taki czas, że będziesz miała jak pączek w maśle a na raze ciesz się takim maluchem co ci nie pyskuje, nie ma swojego zdania i zawsze możesz go przekabacić bry wieczór I ciągle nie wyciąga kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kasy nie wyciąga , ale i tak idzie na nią permanetnie hajs , bo rośnie jak na drożdżach.Ale nie narzekam , bo kochana z niej istotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kasy nie wyciąga , ale i tak idzie na nią permanetnie hajs , bo rośnie jak na drożdżach.Ale nie narzekam , bo kochana z niej istotka Tiiiiaaaa- tylko rosnąć nie przestaje , a zaczyna chodzić do kina, na urodziny, na zakupy z koleżankami :) Te koszty nie spadają - a wprost przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dobranoc mówię!! A się nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts