Żelka 07.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nefer, piekne te zdjecia...Troche sobie po Paryzu pochodzilam..., i to za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 napisałaś: musiliśmy popatrzeć na to słynne rondo i panujący na nim ruch kołowy - totalna paranoja. Na pewno nie pojedziemy tam samochodem potwierdzam, czysta paranoja, żadnych reguł, kto pierwszy ten lepszy... trzy razy zrobiliśmy kółko zanim udało się nam wyjechać z tego zaklętego kręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 napisałaś: musiliśmy popatrzeć na to słynne rondo i panujący na nim ruch kołowy - totalna paranoja. Na pewno nie pojedziemy tam samochodem potwierdzam, czysta paranoja, żadnych reguł, kto pierwszy ten lepszy... trzy razy zrobiliśmy kółko zanim udało się nam wyjechać z tego zaklętego kręgu Prawda ? Zdecydowanie to miejsce do uprawiania sportów ekstremalnych Ale przez 6 dni widziałam słownie JEDNĄ lekką stłuczkę właśnie pod Łukiem- a generalnie przepisy w Paryżu raczej traktowane "lekko"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nefer, piekne te zdjecia...Troche sobie po Paryzu pochodzilam..., i to za darmo... Bardzo się cieszę , że Ci się podoba - zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja też dziękuje za wycieczkę i wskazówki może kiedyś skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 alez piękna wycieczka powspominałam sobie troszkę - byłam kiedyś służbowo w Paryżu (z 7 lat temu ...ojej aż tak dawno ) - mieliśmy chwilę również na zwiedzanie, tak że teraz z Twoimi zdjęciami tak mi się miło zrobiło z chęcią wybrałabym się tam jeszcze raz - właśnie z moją Połowinką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Nefer -moze wiesz czy tam na tym słynnym placu stoi jeszcze ta Zuzanna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jest coraz bliżej ... czy zdążę zacząć w tym roku ? Dobre pytanie ... Masz szansę a jak sie psotarasz dobrze to czemu nie Trzymam kciukaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nefer -moze wiesz czy tam na tym słynnym placu stoi jeszcze ta Zuzanna ??? Słyszałam, że stoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jest coraz bliżej ... czy zdążę zacząć w tym roku ? Dobre pytanie ... Masz szansę a jak sie psotarasz dobrze to czemu nie Trzymam kciukaski Trzymaj, trzymaj, bo mi pary uszło i jakoś tego wszystkiego nie widzę. Ale z drugiej strony........ może to i lepiej zacząc na wiosnę na spokojnie? No już sama nie wiem... Mamy gdzie mieszkać, nie pali się, mieszkania idą w górę - koło mnie będzie zaraz metro to jeszcze skoczą - może nie warto się szarpać ? Chyba muszę na ten urlop :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ty to ale masz wesolo - jeden urlopik za toba a juz na kolejny a dzin w dzien sie kisze w ym biurze A czy ty muslisz, ze wiosna jest na spokojnie! Kochana - co to za stres czekanie jak sie zima skonczy Rrobisz jak zechcesz. przez zime jeszcze wiele mozna przemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nefer a jak zima będzie długa ???? To co Ty poczniesz jak już wszytsko pozałatwiasz - ja bym nie czekała ale ja już tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ty to ale masz wesolo - jeden urlopik za toba a juz na kolejny a dzin w dzien sie kisze w ym biurze A czy ty muslisz, ze wiosna jest na spokojnie! Kochana - co to za stres czekanie jak sie zima skonczy Rrobisz jak zechcesz. przez zime jeszcze wiele mozna przemyslec No tak - tego stresu nie wzięłam pod uwagę. Istnieje ryzyko, że pójdę szpadelkiem śnieg odkopywać jak znam siebie :) Chyba spróbuję w tym roku :) Dla zdrowia psychicznego Chociaż fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ty to ale masz wesolo - jeden urlopik za toba a juz na kolejny a dzin w dzien sie kisze w ym biurze A czy ty muslisz, ze wiosna jest na spokojnie! Kochana - co to za stres czekanie jak sie zima skonczy Rrobisz jak zechcesz. przez zime jeszcze wiele mozna przemyslec No tak - tego stresu nie wzięłam pod uwagę. Istnieje ryzyko, że pójdę szpadelkiem śnieg odkopywać jak znam siebie :) Chyba spróbuję w tym roku :) Dla zdrowia psychicznego Chociaż fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nefer -moze wiesz czy tam na tym słynnym placu stoi jeszcze ta Zuzanna ??? Słyszałam, że stoi :) znaczy sie ..kasztani sie Nefer -budujesz sie ????..znaczy sie popiesciło Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nefer - to prawda - ja malo sama ze szpadlem tej wiosny nie latalam, tak nas dlugo w tym roku zima przytrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Nefer dzięki za możliwość pooddychania Paryżem Teraz , budując, muszę poczekać na spełnienie obietnicy przez moją córcię, która kiedyś powiedziała :"Matka, za pierwsze tantiemy wyślę Cię na pięć dni do Paryża" Tak sobe niebożątko umyśliła, że od razu pierwszą divą scen polskich zostanie Wracając do bardziej przyziemnych tematów : zaczynaj, kiedy tylko będzie możliwe i ciągnij ile się da. My pierwszą łopatę wbiliśmy w sierpniu (25 konkretnie), a w grudniu dom stał już pod dachem Masz wtedy całą długa zimę na logistykę...I nawet przedłużająca się zima tak Cię nie będzie wnerwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 18.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Podpisuję się pod apelami o nieporzucanie budowy! Ja sobie odpuściłam w zeszłym roku w październiku i baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję, bo dziś bym już pewnie pomstowała na kafelkarzy, albo innych parkieciarzy! Z Twoją energią, jak zaczniesz jesienią, to latem mieszkasz jak nic! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No dobra - macie rację - walę dalej do przodu :) Sellimku - czuję sie popieszczona dokładnie Iguś - bo my to takie niecierpliwe jezdeśmy adaman - żebyś nie musiała pod wieżą Eiffla kiedyś tej divy odszczekiwać :) dobrze gadasz... jk69 - chyba mi trochę tej energii gdzieś uszło... muszę się wyspać i będzie lepiej. Ale jak obiecałam - jadę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 hallo,Nefer ,Ty szczesciaro urlop za urlopem....to nie w porzadku dziekuje za fotki z Paryza(dotrzymujesz widze slowa) ...tez tam pojade...kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts