Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

napisałaś:

musiliśmy popatrzeć na to słynne rondo i panujący na nim ruch kołowy - totalna paranoja. Na pewno nie pojedziemy tam samochodem

potwierdzam, czysta paranoja, żadnych reguł, kto pierwszy ten lepszy... trzy razy zrobiliśmy kółko zanim udało się nam wyjechać z tego zaklętego kręgu :D

napisałaś:

musiliśmy popatrzeć na to słynne rondo i panujący na nim ruch kołowy - totalna paranoja. Na pewno nie pojedziemy tam samochodem

potwierdzam, czysta paranoja, żadnych reguł, kto pierwszy ten lepszy... trzy razy zrobiliśmy kółko zanim udało się nam wyjechać z tego zaklętego kręgu :D

Prawda ?

Zdecydowanie to miejsce do uprawiania sportów ekstremalnych :) Ale przez 6 dni widziałam słownie JEDNĄ lekką stłuczkę właśnie pod Łukiem- a generalnie przepisy w Paryżu raczej traktowane "lekko"... :wink:

alez piękna wycieczka :-) powspominałam sobie troszkę - byłam kiedyś służbowo w Paryżu (z 7 lat temu ...ojej aż tak dawno :o :o :lol: :lol: ) - mieliśmy chwilę również na zwiedzanie, tak że teraz z Twoimi zdjęciami tak mi się miło zrobiło ;-)

z chęcią wybrałabym się tam jeszcze raz - właśnie z moją Połowinką :-)

pozdrawiam

Jest coraz bliżej ... czy zdążę zacząć w tym roku ? Dobre pytanie ...

Masz szansę a jak sie psotarasz dobrze to czemu nie :roll: :roll: :wink: :wink:

Trzymam kciukaski 8)

Trzymaj, trzymaj, bo mi pary uszło i jakoś tego wszystkiego nie widzę.

Ale z drugiej strony........ może to i lepiej zacząc na wiosnę na spokojnie? No już sama nie wiem... Mamy gdzie mieszkać, nie pali się, mieszkania idą w górę - koło mnie będzie zaraz metro to jeszcze skoczą - może nie warto się szarpać ?

Chyba muszę na ten urlop :):)

Ty to ale masz wesolo - jeden urlopik za toba a juz na kolejny :D a dzin w dzien sie kisze w ym biurze :wink:

A czy ty muslisz, ze wiosna jest na spokojnie! :o Kochana - co to za stres czekanie jak sie zima skonczy :wink: Rrobisz jak zechcesz. przez zime jeszcze wiele mozna przemyslec :wink:

No tak - tego stresu nie wzięłam pod uwagę. Istnieje ryzyko, że pójdę szpadelkiem śnieg odkopywać jak znam siebie :):) Chyba spróbuję w tym roku :):) Dla zdrowia psychicznego :) Chociaż fundamenty :)

Ty to ale masz wesolo - jeden urlopik za toba a juz na kolejny :D a dzin w dzien sie kisze w ym biurze :wink:

A czy ty muslisz, ze wiosna jest na spokojnie! :o Kochana - co to za stres czekanie jak sie zima skonczy :wink: Rrobisz jak zechcesz. przez zime jeszcze wiele mozna przemyslec :wink:

No tak - tego stresu nie wzięłam pod uwagę. Istnieje ryzyko, że pójdę szpadelkiem śnieg odkopywać jak znam siebie :):) Chyba spróbuję w tym roku :):) Dla zdrowia psychicznego :) Chociaż fundamenty :)

:lol: :lol: :lol:

Nefer dzięki za możliwość pooddychania Paryżem :p :p Teraz , budując, muszę poczekać na spełnienie obietnicy przez moją córcię, która kiedyś powiedziała :"Matka, za pierwsze tantiemy wyślę Cię na pięć dni do Paryża" 8) 8) :p :p

Tak sobe niebożątko umyśliła, że od razu pierwszą divą scen polskich zostanie :wink:

Wracając do bardziej przyziemnych tematów : zaczynaj, kiedy tylko będzie możliwe i ciągnij ile się da. My pierwszą łopatę wbiliśmy w sierpniu (25 konkretnie), a w grudniu dom stał już pod dachem :roll: Masz wtedy całą długa zimę na logistykę...I nawet przedłużająca się zima tak Cię nie będzie wnerwiać...

Podpisuję się pod apelami o nieporzucanie budowy! Ja sobie odpuściłam w zeszłym roku w październiku i baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję, bo dziś bym już pewnie pomstowała na kafelkarzy, albo innych parkieciarzy!

Z Twoją energią, jak zaczniesz jesienią, to latem mieszkasz jak nic! :D

Pozdrawiam,

No dobra - macie rację - walę dalej do przodu :):)

Sellimku - czuję sie popieszczona dokładnie :)

Iguś - bo my to takie niecierpliwe jezdeśmy :)

adaman - żebyś nie musiała pod wieżą Eiffla kiedyś tej divy odszczekiwać :):) dobrze gadasz...

jk69 - chyba mi trochę tej energii gdzieś uszło... muszę się wyspać i będzie lepiej.

Ale jak obiecałam - jadę dalej...:)