Nefer 24.10.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dobranoc Kochana. Milczenie jest złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Też pogadać zajrzałam. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 No to ja się przywitam druga w ten sobotni poranek - dziecina jak w zegarku zrobiła nam pobudke o 8 Obie czujemy się lepiej , ale Mąż wrócił z katarem i gorączką - ciekaw czy uda mu się znowu nas zarazić.Kółko graniaste normalnie. Miłej soboty wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 witam wszystkich tak sobie chodzę i chwalę się, że BRAZA zrobiła nam ŁAZIENKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Gosia - widziałam :) Dobroszka - czy Was wszystkich już pogięło z tym chorowaniem ? Widać, że wódki u Was nie uświadczysz... dezynfekować się trza profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witanko popołudniowe, też mnie zaczyna coś brać, ale może to tylko zwykła cholera... An-Budkowa, ile za reklamę sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 chm...za reklamowanie swojej ruinki??? a kto płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Gosia - widziałam :) Dobroszka - czy Was wszystkich już pogięło z tym chorowaniem ? Widać, że wódki u Was nie uświadczysz... dezynfekować się trza profilaktycznie Ano nie uświadczysz - strułam się wódką raz w czasach liceum i starczyło mi na całe życie - mam wstręt.Wolę się piffkiem albo winkiem ratować.Tylko to chyba procenty nie te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 chm...za reklamowanie swojej ruinki??? a kto płaci? Właśnie oglądaliśmy ruderkę z małżem... imponujące i imponująca ilość pracy do zrobienia ... ale co tam - nikt takiej chałupy teraz nie zbuduje , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.10.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Gosia - widziałam :) Dobroszka - czy Was wszystkich już pogięło z tym chorowaniem ? Widać, że wódki u Was nie uświadczysz... dezynfekować się trza profilaktycznie Ano nie uświadczysz - strułam się wódką raz w czasach liceum i starczyło mi na całe życie - mam wstręt.Wolę się piffkiem albo winkiem ratować.Tylko to chyba procenty nie te... Raz??? W liceum??!?!?!?! Ja się ostatnio strułam 3 tygodnie temu no i faktycznie miałam wstręt do... następnego wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Raz??? W liceum??!?!?!?! Ja się ostatnio strułam 3 tygodnie temu no i faktycznie miałam wstręt do... następnego wieczora... Prawda, że to mija ? Mi tylko nie minęlo w kwestii vermutów - do dziś mam odruch wymiotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Raz??? W liceum??!?!?!?! Ja się ostatnio strułam 3 tygodnie temu no i faktycznie miałam wstręt do... następnego wieczora... Prawda, że to mija ? Mi tylko nie minęlo w kwestii vermutów - do dziś mam odruch wymiotny Fakt - a mi do wódki brzoskwiniowej - sylwester w liceum - potem jak mama kupowała brzoskwiniowy płyn do zmywania, to myślałam że umrę jak mi kazała zmywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja popijałam vermutem spirytus lotniczy (nierozcieńczony) :) Ale awersję mam tylko do vermutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja popijałam vermutem spirytus lotniczy (nierozcieńczony) :) Ale awersję mam tylko do vermutu no proszem paniom czego ja się tu dowiaduję.... a ja mam awersję do Jabłuszka sandomierskiego - zapytajcie Kachnę ona Wam powie co to za rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ja niestety też mam awersje do wódki po szaleństwach w latach młodocianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ech , no może nie był to raz , ale ten raz był razem ostatnim.Upodliłam się niezmrożoną wódką zapijaną nieschłodzoną wodą.Do tej pory mam dreszcz obrzydzenia na samo wspomnienie..ble Zaliczam to do błędów młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ech , no może nie był to raz , ale ten raz był razem ostatnim.Upodliłam się niezmrożoną wódką zapijaną nieschłodzoną wodą.Do tej pory mam dreszcz obrzydzenia na samo wspomnienie..ble Zaliczam to do błędów młodości no no... a jakie inne masz jeszcze błędy młodości?a nuż mam te same? już po dobranocce to możesz mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ech , no może nie był to raz , ale ten raz był razem ostatnim.Upodliłam się niezmrożoną wódką zapijaną nieschłodzoną wodą.Do tej pory mam dreszcz obrzydzenia na samo wspomnienie..ble Zaliczam to do błędów młodości no no... a jakie inne masz jeszcze błędy młodości?a nuż mam te same? już po dobranocce to możesz mówić A co Ty mnie tu Nitu tak podpuszczasz...na trzeźwo nic ze mnie nie wydusicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ech , no może nie był to raz , ale ten raz był razem ostatnim.Upodliłam się niezmrożoną wódką zapijaną nieschłodzoną wodą.Do tej pory mam dreszcz obrzydzenia na samo wspomnienie..ble Zaliczam to do błędów młodości ty chociaż zapijałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dobry wieczór fajne alkoholowe tematy som Nefcia przykro jak zdycha pies który był ileś tam czasu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts