dobroszka 25.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Własnie doczytałam o Panie Psie.Strasznie współczuję , przeszłam przez to raz i do tej pory jak wspominam swojego ukochanego jamnika , mam łzy w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ojejku ja też miałam jamniorkę Widzę dziewczyny że po prostu nie umiałyście pić a nie że wódka niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kochana czeska jemna vodka zaryzykuj to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja to się jakoś po ciązy zrobiłam "ekonomiczna" - wcześniej mocna główka , a teraz dwa pifka mi starcza,żeby mi się w łebku kręciło .Przynajmniej nie musze dużo kaski wydac ,żeby osiągnąć stan upojenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a bo to z braku treningu tak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.10.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a bo to z braku treningu tak się robi eee , to chyba nie to , może nie trenuję jak do olimpiady , ale też w marazm totalny nie popadam.A nic się nie poprawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 hmmmm no to faktycznie problem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 hmmmm no to faktycznie problem jest eeeee tam - taki problem to nie problem.... problem to jakby nie było za co pić... dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobry Ja to się może nie będę wypowiadać na tematy alkoholowe, bo ja "cienki bolek" jestem Mąż mówi, że mi wystarczy powąchać korek od butelki i już Ale herbatka z prądem w ciemne, jesienno-zimowe wieczory to czasami się zdarza i ...........potem tak się cieplutko robi i dobrze się śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Przywitać się przyszłam, co też niniejszym czynię http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór kuchnie piękniste i radośnie żywe a gospodynię gdzie znowu wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami, ale przyznaję szczerze: bardzo ciepło się te "Twoje" prezentują Przepłacać nie ma sensu, poza tym czy ten Rust to nie jest z lekka przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No i słynne usuwanie krytycznego wobec Rusta wątku - na żądanie firmy Oj nie zapisali się na FM złotymi zgłoskami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 NO tak - ale do obsługi sie nie mogę przyczepić.Przyjechaliśmy w wersji ubrania weekendowej.A pan handlowiec był cierpliwy i miły ( i to bardzo ) więc nie mogę się dopisać do listy wkurzonych olanych klientów.Aczkolwiek wątek o Rust rzeczywiście wkurza. Niemniej dam im szansę, choć jestem pewna, ze znajdę to samo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.10.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wumil kazał to pytam: Jaki kocioł????? Model, marka, cena, a ja zapytam o kaloryferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wumil kazał to pytam: Jaki kocioł????? Model, marka, cena, a ja zapytam o kaloryferki No Ty to mi zadajesz pytania ... taki za 12k :) Viesiek. Kondensat. Lodówka. Kaloryferki dobieramy w tym tygodniu - muszę się zdecydować na jakieś z klatalogów. Kanałowy Jaga chyba Albo i nie. W piątek Ci powiem :) Ale cieszę się , że CIę widzę - co tam u Was ? Jakoś tak CIę wcięło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.10.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kafelkuję, chudnę już 22 kg , urządzam awantury Tym od elewacji, robię symulację oświetlenia, dyskutuję o kibelkach itp słowem wykańczam się z domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kafelkuję, chudnę już 22 kg , urządzam awantury Tym od elewacji, robię symulację oświetlenia, dyskutuję o kibelkach itp słowem wykańczam się z domkiem A ta elewacja to chyba będzie najdłużej wyczekiwana na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kuchnie nowoczesne, więc nie z mojej bajki, ale ten ciepły kolorek bardzo mi się podoba. I ta nie-Rustowa lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzieńdoberek ja chciałam do mieszkania Rusta. ale okazało się że straszne zdzierstwo. i na dodatek nie chcieli zrobić na wymiar tylko trzeba było próbowac z ich elementów dobrać. zapłaciłam u stolarza jedną trzecią a dostałam to co chciałam - bez kompromisów a o usuwaniu wątku nic nie wiedziałam. to jakiś szok normalnie! o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts