dobroszka 27.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Efilo poczytaj tu: http://forum.muratordom.pl/kuchnia-rust-usunieto-watek,t115128.htm?highlight=rust Nefer nie rustowa fajna - ale czy mi się zdaje,że ona bardziej wpada w żółć , a nie w pomarańcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 27.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 zawsze możesz Teścówce zafundowac wypchanie zwerzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dobroszka - jest żółta - ale to tylko przykłady nowoczesnych kuchni ( nie tylko w Rust ) Maciej - zaproponowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dobroszka - jest żółta - ale to tylko przykłady nowoczesnych kuchni ( nie tylko w Rust ) Maciej - zaproponowałam oki oki , tylko czy to jest na razie wyznacznik stylu , czy koloru też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dobroszka - jest żółta - ale to tylko przykłady nowoczesnych kuchni ( nie tylko w Rust ) Maciej - zaproponowałam oki oki , tylko czy to jest na razie wyznacznik stylu , czy koloru też? Na razie zafiksowałam się na czerwonej A więc tylko styl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 żółta śliczna ale ta też niczego sobie.. http://mocoloco.com/sanfrancisco/archives/euro-kitchen-4-lg.jpg tylko połysk ma to do siebie, że widać każdego palucha.. i nie łatwo pięknie wypolerować wiem, co mówię, bo przez to przeszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 za czasów szukania moich mebli kuchennych też miałam fioła na taki kolor.. nawet sobie zapisałam taką fotkę http://images34.fotosik.pl/388/edb934687eebcb42med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ta powyżej - oglądałam na żywo - bardziej buraczkow niż czerwona :) Ale jak ktos lubi buraczki to fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 tylko połysk ma to do siebie, że widać każdego palucha.. i nie łatwo pięknie wypolerować wiem, co mówię, bo przez to przeszłam... A jeszcze z tym systemem Klik - bez uchwytów Ale kurde - serce nie sługa... nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 niestety ale u mnie serce przegrało.. tylko dlatego, że mam małe dzieci.. i łapki mam wszędzie, nie tylko na połyskujących meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry co jedna to ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry co jedna to ładniejsza o sobie nie wspomnę Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Noooo, ta buraczkowa zaje....ta!!!! Ja nie lubię buraczków, ale kolor i owszem Nefercia, a myślałaś o tym, że ta czerwień może bardzo szybko się znudzić, albo co gorsza drażnić??? Ostre czerwienie mają to do siebie!! Kiedyś za dawnych czasów miałam takową u siebie w pokoju i po jakimś roku wysiadłam ... zmieniłam na bardziej przydymioną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 niestety ale u mnie serce przegrało.. tylko dlatego, że mam małe dzieci.. i łapki mam wszędzie, nie tylko na połyskujących meblach Przeżyłam maluchy przy 5-metrowej szafie z lustrem to i przeżyje w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a no pewnie serce ważniejsze, po co potem pluć se w gębę.. tak jak ja czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A ja tylko dzień dobry powiem Aha, powiem jeszcze, że oja kuchnia będzie drewniana Uwielbiam drewniane kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Uwielbiam drewniane kuchnie Serdecznie i głęboko nienawidze mojej obecnej kuchni ( drewnianej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Uwielbiam drewniane kuchnie Serdecznie i głęboko nienawidze mojej obecnej kuchni ( drewnianej ) bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jednak to dobrze, że ludzie mają różne gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja bede miala troche drewnianą ale kolorowej to sie boje że by mi sie znudziła za szybko dzień dobry wszystkim. Tobie Neferciu też raz jeszcze. i dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kafelkuję, chudnę już 22 kg , urządzam awantury Tym od elewacji, robię symulację oświetlenia, dyskutuję o kibelkach itp słowem wykańczam się z domkiem A ta elewacja to chyba będzie najdłużej wyczekiwana na forum Mam już cokolik - otynkowany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts