Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Malmuc, Dobrosia - dzieki za zdjątka - wszystkie piękne ( choć te stalowe umywalki to jakoś mi się ze szpitalnym basenem kojarzą :roll: :oops: przepraszam)

Nefercia bo już ślepa jestem chyba - gdzie te stalowe umywalki??? te ode mnie?? - obie czarne , jedna ceramika druga szkło..albo czegoś nie widzę,albo czegoś nie załapałam.I tak źle i tak niedobrze ... :oops: :(

Albo ja mam coś z oczami : to nie jest stalowa ? Jak nie - to biere :)

http://images25.fotosik.pl/288/23dbc81ca8392365med.jpeg

A po co ja bym Ci stalową wklejała ?! Czarna jest ,ta jajowata ceramiczna jest , ta okrągła piszą,że szklana - wszystkie te czarności znalazłam na Allegro i to u jednego sprzedawcy :) ,jak będziesz chciała dam Ci namiar.

Firma która to robi nazywa się Simas.

Własnie skończyłam szyć ręcznie pierwsze w swoim życiu zasłonki.W życiu jeszcze nie uszyłam niczego w ręku - zresztą na maszynie też nie.Fajnie wyszło , dobranocki :D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer i ja zastanawiałam się co dać w garazu na podłodze. Brałam pod uwagę lastriko. Ostatecznie mam tani gres przemysłowy. Wahałam się czy to odbry wybór. Dzis juz wiem, że nie opłacało się nic innego. Podłoga jest ciągle brudna. Samochody (minivan i dostawczy) ciągle czymś ociekają. Raz na jakiś czas zamiotę i przemyję podłogę. Po naszej polnej drodze dojazdowej zawsze mam piach na podłodze i resztki błota. Przestałam sie tym przejmować. Garaż to jak część podwórka ale zamknięta i zadaszona :lol:

Nefer i ja zastanawiałam się co dać w garazu na podłodze. Brałam pod uwagę lastriko. Ostatecznie mam tani gres przemysłowy. Wahałam się czy to odbry wybór. Dzis juz wiem, że nie opłacało się nic innego. Podłoga jest ciągle brudna. Samochody (minivan i dostawczy) ciągle czymś ociekają. Raz na jakiś czas zamiotę i przemyję podłogę. Po naszej polnej drodze dojazdowej zawsze mam piach na podłodze i resztki błota. Przestałam sie tym przejmować. Garaż to jak część podwórka ale zamknięta i zadaszona :lol:

No własnie tak zakładam, że nie ma się co napinać.

Moja pani od płytek miała ostatnio klientkę co dobierała płytki w garażu do koloru pieca w kotłowni :roll:

Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego :D I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki :roll:

Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego :D I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki :roll:

Ależ to cudnie !!! Częstuj się Kochana - to wszystko dla Was :)

No widzisz ? Powkaż mu krwisto czerwoną kuchnię i powiedz, że Nefer taką robi - to pokocha śliweczkę :)

który małż ma wpływ na kolor kuchni :roll: :o :wink:

Dobry wieczór Państwu :D

Państwo spi, dobry wieczór to może mieć ..... stróż nocny :lol:

Ty Director masz być, a nie stróż i to nocny :wink: :D Ale dobrze: dobry wieczór wszystkim Stróżóm Nocnym :D

na Anioła się nie nadaję :oops: zostało mi być .....nocnym :lol: