dobroszka 29.10.2008 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Malmuc, Dobrosia - dzieki za zdjątka - wszystkie piękne ( choć te stalowe umywalki to jakoś mi się ze szpitalnym basenem kojarzą przepraszam) Nefercia bo już ślepa jestem chyba - gdzie te stalowe umywalki??? te ode mnie?? - obie czarne , jedna ceramika druga szkło..albo czegoś nie widzę,albo czegoś nie załapałam.I tak źle i tak niedobrze ... Albo ja mam coś z oczami : to nie jest stalowa ? Jak nie - to biere http://images25.fotosik.pl/288/23dbc81ca8392365med.jpeg A po co ja bym Ci stalową wklejała ?! Czarna jest ,ta jajowata ceramiczna jest , ta okrągła piszą,że szklana - wszystkie te czarności znalazłam na Allegro i to u jednego sprzedawcy ,jak będziesz chciała dam Ci namiar. Firma która to robi nazywa się Simas. Własnie skończyłam szyć ręcznie pierwsze w swoim życiu zasłonki.W życiu jeszcze nie uszyłam niczego w ręku - zresztą na maszynie też nie.Fajnie wyszło , dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nefer i ja zastanawiałam się co dać w garazu na podłodze. Brałam pod uwagę lastriko. Ostatecznie mam tani gres przemysłowy. Wahałam się czy to odbry wybór. Dzis juz wiem, że nie opłacało się nic innego. Podłoga jest ciągle brudna. Samochody (minivan i dostawczy) ciągle czymś ociekają. Raz na jakiś czas zamiotę i przemyję podłogę. Po naszej polnej drodze dojazdowej zawsze mam piach na podłodze i resztki błota. Przestałam sie tym przejmować. Garaż to jak część podwórka ale zamknięta i zadaszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzień dobry piękne umywalki tylko trzeba pilnować spłukiwania pasty bo paskudnie to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nefer i ja zastanawiałam się co dać w garazu na podłodze. Brałam pod uwagę lastriko. Ostatecznie mam tani gres przemysłowy. Wahałam się czy to odbry wybór. Dzis juz wiem, że nie opłacało się nic innego. Podłoga jest ciągle brudna. Samochody (minivan i dostawczy) ciągle czymś ociekają. Raz na jakiś czas zamiotę i przemyję podłogę. Po naszej polnej drodze dojazdowej zawsze mam piach na podłodze i resztki błota. Przestałam sie tym przejmować. Garaż to jak część podwórka ale zamknięta i zadaszona No własnie tak zakładam, że nie ma się co napinać. Moja pani od płytek miała ostatnio klientkę co dobierała płytki w garażu do koloru pieca w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Moja pani od płytek miała ostatnio klientkę co dobierała płytki w garażu do koloru pieca w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Moja pani od płytek miała ostatnio klientkę co dobierała płytki w garażu do koloru pieca w kotłowni jesli kotłownia jest przedłużeniem garażu, to czemu nie gorzej jakby płytki wybierała do koloru auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nocne pozdrowienia przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki Ależ to cudnie !!! Częstuj się Kochana - to wszystko dla Was No widzisz ? Powkaż mu krwisto czerwoną kuchnię i powiedz, że Nefer taką robi - to pokocha śliweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 gorzej jakby płytki wybierała do koloru auta Tę opcję też przeanalizowały podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki który małż ma wpływ na kolor kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobry wieczór Państwu Państwo spi, dobry wieczór to może mieć ..... stróż nocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobry wieczór Państwu Państwo spi, dobry wieczór to może mieć ..... stróż nocny Ty Director masz być, a nie stróż i to nocny Ale dobrze: dobry wieczór wszystkim Stróżóm Nocnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobry wieczór Państwu Państwo spi, dobry wieczór to może mieć ..... stróż nocny Ty Director masz być, a nie stróż i to nocny Ale dobrze: dobry wieczór wszystkim Stróżóm Nocnym na Anioła się nie nadaję zostało mi być .....nocnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Markiem co najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ... albo Expresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 albo Łowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 W tym tempie to do wampira musiałyśmy dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oglądam Blade'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts