anetina 30.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 który małż ma wpływ na kolor kuchni mój się nie wtrąca jedynie poprosił, by łazienkę na górze on zrobił hihihihihi za moim oczywiście cichutkim potwierdzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no tak, mój szanowny też we wszystko siem wtranca kolory, ustawienia mebli i inne ale ja uparta jestem - byczek a on ci rybka witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oglądam Blade'a Bardzo odpowiedni film o takiej porze Polazłam do łóżka, bo padaam i nawet nie powiedziałam dobranoc, no chamka i prostaczka normalnie Ale mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry to tak jak i mój małż tak to twierdzi że facet w kuchni to sobie co najwyżej herbatę zrobić może i nic poza tym a jak przyszło do kuchni w mieszkaniu to o wszystkim chciał decydować nawet o wysokosci zawieszenie górnych szafek - i to nie patrzyła gadzina czy mnie wygodnie bedzie ale ładnie być miało a to że ja z metra cięty osobnik do każdej szafeczki na górze musiałabym ze stołeczkiem alibo drabinką lecieć to żadnego problemu nie widział ale stanęło po mojemu bo jak przyjechali montować to On w pracy był 3 rok mi wypomina jedną szafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oglądam Blade'a Bardzo odpowiedni film o takiej porze Polazłam do łóżka, bo padaam i nawet nie powiedziałam dobranoc, no chamka i prostaczka normalnie Ale mówię dzień dobry Daj spokój o 2 w nocy to ludzie na ogół już śpią Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oglądam Blade'a Bardzo odpowiedni film o takiej porze Polazłam do łóżka, bo padaam i nawet nie powiedziałam dobranoc, no chamka i prostaczka normalnie Ale mówię dzień dobry I nie odpowiedzialas mi na pytanie zadane u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki który małż ma wpływ na kolor kuchni No widzisz, wygląda na to, że co najmniej czterech: mój, Nitu, an-bud i wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to potwierdzam... pokazałam mu i tę śliwkową i tę wiśniową - i wybrzydzał gagatek jeden... ale i ja nie naciskam, wszak to on gotuje to niech ma co chce... ale reszta moja... dzień dobry.... Nefercia, a nic nie piszesz o planach na kominek - obudowę rzecz jasna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry mój też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mój Mąż nie chce być zupełnie wyłączony z planowania kuchni , ale generalnie nie wtrąca się jakoś strasznie Nefer dzięki za zdjęcie szarej kuchni w Twoim dzienniku , ale ja zmierzam zdecydowanym krokiem w stronę bieli - szarość by optycznie mocno zmniejszyła moje 12m. Gdybym miała 25-30to metrową kuchnię ..... a tak będzie biel,za to blat pewnie w szarościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no tak, mój szanowny też we wszystko siem wtranca kolory, ustawienia mebli i inne ale ja uparta jestem - byczek a on ci rybka witanko REKIN !!! byczka na śniadanko wciąga pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jurek czym sie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jurek czym sie, myslisz ze sobie nabruzdzil i ma przechlapane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Gad obślizgły się melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Małgoś no wybacz, już zasuwam do Cię. Czasu nie miałam - wstyd i hańba Cześć Nefeeeeeeerciaaaaa i wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dobry wieczór się melduje u nas musi byc consensus kuchniowy. a niby ja mam prawo glosu bo ja mam tam stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 bry wieczor faceci to siem wszedzie pchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 bry wieczor faceci to siem wszedzie pchają jasne ,Wy nas wszędzie potrzebujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kamyk akurat mało pożyteczne stworzenia z Was a jakie wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Neferciu przyszłam się przyznać że wykorzystałam bezwzględnie Twoje kuchnie dziennikowe i komentarzowe do uzyskania jako-takiego konsensusu z małżem kolorystycznego I łyknął też połysk jednym chaustem, a bałam się że będzie marudził że się te kuchnie świecą jak psu kulki który małż ma wpływ na kolor kuchni ja witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts