kamyk68 31.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Już wszystko na mnie ,a ja taki normarnie na otwrtą ranę by mnie położyć Do lekarza nie idę bo wiadomo i gangrena się wda ale ile przyjemności przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 sprawiedliwość musi być po naszej stronie :D no jak się z granatami w kieszeni chodzi to i pewnie ja to najwyżej z marsem tyż dopry argument dla łasucha z marsem na twarzy Kamyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ciekawy argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kamyk - bo siem niecierpliwiem....gdzie te czkoladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a czy kafelkarz juz zamowiony mi sie nowych zdjec zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nefcia szybciochem Ci to idzie ale faktycznie fotek brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 31.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 http://mocoloco.com/sanfrancisco/archives/euro-kitchen-1-lg.jpg ta kosztuje 60tys osobiście pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A co oni tam zlote pierscionki po szufladach chowaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 http://mocoloco.com/sanfrancisco/archives/euro-kitchen-1-lg.jpg ta kosztuje 60tys osobiście pytałam Ło matko, za co Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.11.2008 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jak miałbym za to 60tys dać to wolałbym: iść do lasu ,ściąć dzewka ,wysuszyc ,zrobić z nich deski ,a z desek ta kuchnię i to własnymi ręcami. Ja rozumiem wszystko ale tej ceny nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 doberek słoneczny zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cześć i czołem An-Budkowa, Ty się przestań chwalić tym słońcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dzień dobry, Póki co montujemy kocioł i grzejniki. I walczymy o szybkie podłączenie gazu i wygrzanie chałupy. Kafelkarz ( ale nie lubię tego określenia ) czyli Pan od Kafelek zamówiony - jeszcze ma trochę roboty - ze 2 tygodnie chyba. W poniedziałek musze grzecznie spytać gdzie moje płytki i czy już przyjechały. Jeszcze chwilkę na zdjęcia trzeba poczekać : Ale w międzyczasie robię guuuupie zakupy - po obadku Wam pokażę jakie guuupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dzień dobry Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam, dzisiaj odwiedziłam Twój dziennik ale komentarzy już nie dam rady przeczytać w całości Będę Cię jednak odwiedzać. Pięknie wszystko u Ciebie wygląda. A tą kuchnię co acca5 na tej stronie pokazała też sobie pozwoliłam zachować w swoich notatkach. Skąd Wy bierzecie takie cuda? Pozdrawiam, BetaGreta[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam, dzisiaj odwiedziłam Twój dziennik ale komentarzy już nie dam rady przeczytać w całości Będę Cię jednak odwiedzać. Pięknie wszystko u Ciebie wygląda. A tą kuchnię co acca5 na tej stronie pokazała też sobie pozwoliłam zachować w swoich notatkach. Skąd Wy bierzecie takie cuda? Pozdrawiam, BetaGreta[/b] A zapraszam :) Skąd ?z Interneta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 a może taki szezląg ? Pomarańczowy http://www.meble.vox.pl/images/zdjecia/szezlong_love_oba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Fajny i wydaje się wygodny, tylko chyba te kółeczka by mnie denerwowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jacie, Neferciu to specjalne łodkurzacze do kominka som? Czy nas nabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jacie, Neferciu to specjalne łodkurzacze do kominka som? Czy nas nabierasz? No jak nie jak tak Dziś przetestowałam - ameryka - mówię Ci Minuta osiem i czysty komineczek. Nawet duże kawałki "zjada" Są takie co sie podłacza do odkurzacza ( nawet centrlanego) ale ja chciałam taki z niezależym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts