Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry,

Póki co montujemy kocioł i grzejniki.

I walczymy o szybkie podłączenie gazu i wygrzanie chałupy.

Kafelkarz ( ale nie lubię tego określenia :evil: ) czyli Pan od Kafelek :) zamówiony - jeszcze ma trochę roboty - ze 2 tygodnie chyba.

W poniedziałek musze grzecznie spytać gdzie moje płytki i czy już przyjechały.

Jeszcze chwilkę na zdjęcia trzeba poczekać :

Ale w międzyczasie robię guuuupie zakupy - po obadku Wam pokażę jakie guuupie :)

Witam,

dzisiaj odwiedziłam Twój dziennik ale komentarzy już nie dam rady przeczytać w całości :roll:

Będę Cię jednak odwiedzać.

Pięknie wszystko u Ciebie wygląda. A tą kuchnię co acca5 na tej stronie pokazała też sobie pozwoliłam zachować w swoich notatkach.

Skąd Wy bierzecie takie cuda?

Pozdrawiam,

BetaGreta[/b]

Witam,

dzisiaj odwiedziłam Twój dziennik ale komentarzy już nie dam rady przeczytać w całości :roll:

Będę Cię jednak odwiedzać.

Pięknie wszystko u Ciebie wygląda. A tą kuchnię co acca5 na tej stronie pokazała też sobie pozwoliłam zachować w swoich notatkach.

Skąd Wy bierzecie takie cuda?

Pozdrawiam,

BetaGreta[/b]

A zapraszam :):)

Skąd ?z Interneta :):)

Jacie, Neferciu to specjalne łodkurzacze do kominka som? Czy nas nabierasz? :lol:

No jak nie jak tak :) Dziś przetestowałam - ameryka - mówię Ci :) Minuta osiem i czysty komineczek. Nawet duże kawałki "zjada" :)

Są takie co sie podłacza do odkurzacza ( nawet centrlanego) ale ja chciałam taki z niezależym silnikiem :)