mayland 02.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Nefer trzymaj ten brykiet w odpowiednim, suchym miejscu. Łatwo bowiem ulega zawilgoceniu i nie chce się palić w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No a od czego jest garaz? To fajnie, ze Pan od kafelek bedzie nie dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Neferko a ten szezląg aby wygodny dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 I ja przylazłam Zapomniałam dodać, że ten pomarańczowy szezlong to mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Nefer trzymaj ten brykiet w odpowiednim, suchym miejscu. Łatwo bowiem ulega zawilgoceniu i nie chce się palić w kominku. Na razie będzie w garażu, ale go przeniosę jeszcze daje - do pom gosp. - zanim powstanie obudowa zrzutów do bielizny. Tak myślałam, że on wrażliwy. Fakt, że każde 12 szt jest zafoliowane grubą folią Mam nadzieję, że przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór... a nie trza Ci pomóc przetachać tej TONY do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dostawca niech się martwi :)Ale jakby co to flaszkę kupię ( a w zasadzie już jakies dostałam w prezencie ) i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dostawca niech się martwi :)Ale jakby co to flaszkę kupię ( a w zasadzie już jakies dostałam w prezencie ) i zapraszam aaaaa bo myślałam, że może trza Co co pomóc to bym może uciekła z domu na choc maciupeńką clwileńką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Kochana - uciec zawsze możesz jutro mam spotkanie z kominiarzem ( ma do mnie zadzwoić) i pewnie hydraulik będzie kończył tez jutro więc i tak na budowie będę - więc zapraszam. Jedyny problem - nie wiem o której będę - ale dam znać. A o której mogłabyś się wyrwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No ale jak brzmi!!!!! Tona!!!!!! Ja mam akwarium które waży prawie tonę. W rzeczywistosci nie jest az takie duze jakby sie wydawac moglo Nefer zapomniala tylko dodac, ze przyjechala do niej dopiero pierwsza paleta brykietu- na próbe. A ile ich zamówiłaś? W koncu nie bez przyczyny jest to ostra jazda po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Mycha - zobaczymy jak szybko ją wypalę tę tonę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór ja tydzień temu przerzuciłam z małżem do kupy ze 4 metry sześcienne dechów co na szalunek ma byc to mię tona brykieta jakoś spacjalnie nie dziwi tym bardziej za na fotce sztuka to tak konkretnie wygląda to na tone nie tak dużo wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór ja tydzień temu przerzuciłam z małżem do kupy ze 4 metry sześcienne dechów co na szalunek ma byc to mię tona brykieta jakoś spacjalnie nie dziwi tym bardziej za na fotce sztuka to tak konkretnie wygląda to na tone nie tak dużo wejdzie Właśnie - taptem 96 paczek (10 kg każda ) Też uważam, że żaden wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a ile taki jeden "paluszek" się pali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a ile taki jeden "paluszek" się pali?? A cholera go wie Podobno ta tona zastępuje 6 mp drewna. I mało z tego popiołu. I wilgotność max 8% więc nieźle, nieźle...a to oznacza czystą szybę. Paliłam tym, ale w kominku otwartym w poprzednim biurze. Rozpala się super to na pewno, ale czy dłużej się pali... zobaczę jak przywiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a ta tona to ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a ta tona to ile kosztuje 639 pln + dowóz ( do mnie 120 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Super łatwy przepis na szarlotkę - własnie przetestowany : 4 żółtka 1 szklanka cukru 1 kostka margaryny 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 szklanki mąki. Zmiksować żółtka + cukier + margaryna. Dorzucić makę z proszkiem do pieczenia ( jak zacznie się wieszać mikser to wyjąć ) i ugnieść ciast. Można dodać zapach śmietankowy/waniliowy. Podzielić na dwie kulki. Włożyć w folię i do lodówki na pół godziny. Nastawić piekarnik na 180 (bez termoobiegu). Nasmarować formę masłem i posypać bułą tartą lub mąką. Przygotować jabłka : 3/4 kilograma + cunamon + cukier normalny i waniliowy ( lub jak w przypadku leniwych jak ja - kupić słoik gotowych prażonych jabłek z cukrem i cynamonem ) Po wyjęciu - jedną kulke ciasta zetrzeć na tarce do blachy. Na to jabłka Na to zetrzeć drugą kulke ciasta. Pieć 40 min. Bajeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.11.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 wielbiciel tylko i wyłącznie szarlotki (póki co kupowanej) zanotował. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 wielbiciel tylko i wyłącznie szarlotki (póki co kupowanej) zanotował. :) A to smacznego - wyszła całkiem fajowa :) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts