Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam,

Nefercia - jestem uziemiona na cały tydzień, więc z dzisiejszego pchania brykietu nici... :roll:

Spoko - brykiet przyjedzie po 14.11 :):)

Ale mam nadzieję, że do tego czasu dzieci wyzdrowieją :roll: To sie ich tez do roboty zagoni :):)

Zdrówka Szkrabom życzę :)

Czeeść ,

Nitu , żeby Ci szybko Skarby wyzdrowiały

U mnie od dziś rozpierducha na maxa - wspólnota zarządziła wymianę instalacji gazowej i wod-kan :-? Wiem ,że trzeba , ale tym bardziej poniedziałek jest do d....(a panowie śpiewają jakieś "hity" disco polo :evil: :evil: NIe dość,że koszmarne to jeszcze fałszują !!! :evil: :evil: :evil: )

Och jak ja kocham takie akcje :evil: uzbrój sie w cierpliwość -przyda się :)

Ludzie jak tak czytam to już mi się wiosny kce... e tam wiosny LATA, by te wszystkie choróbska poszły won. Jestem gotowa zrezygnować z Świąt byle lato było szybko.... :x

Jak dzieci małe - swoje trzeba odpukać - czy lato czy zima. Taki lajf :)

Żeby coś pozytywnie to w piątek rzutem na taśmę skończyli mi elewację. Miesiąc opóźnienia i budżet przekroczony o 40% :o ale co tam :)

Wreszcie będę mogł sprzedać blaszak tylko kto mi go kupi o tej porze :( ?

Wczoraj zaczęliśmy go czyścić od najgłebszego rogu i od razu znalazłem butelki po napojach winopodobnych WARKA O SMAKU CYTRYNY, DAR LASU i MOCNA WIŚNIA. To chyba jeszcze ze stanu surowego, bo późniejsze ekipy głównie jednak hodowały żubry :wink:

Ech, łza się w oku kręci...

Żeby coś pozytywnie to w piątek rzutem na taśmę skończyli mi elewację. Miesiąc opóźnienia i budżet przekroczony o 40% :o ale co tam :)

Wreszcie będę mogł sprzedać blaszak tylko kto mi go kupi o tej porze :( ?

Wczoraj zaczęliśmy go czyścić od najgłebszego rogu i od razu znalazłem butelki po napojach winopodobnych WARKA O SMAKU CYTRYNY, DAR LASU i MOCNA WIŚNIA. To chyba jeszcze ze stanu surowego, bo późniejsze ekipy głównie jednak hodowały żubry :wink:

Ech, łza się w oku kręci...

Prawda jak smutno ? :(

Brałam pod uwagę stal i blachę , ale chyba będzie tego za dużo w jednym wnętrzu :(

No właśnie, wracając do meritum...

Te kuchnie z lakierowanego na wysoki połysk MDFu wyglądają pięknie, ale zastanowiłaś się czy będziesz miała siłę i chęć aby je ciągle polerować? Zwłaszcza chęć :wink:

Ze stalą INOX podobny problem.

Heloł, u mnie równiez towarzystwo chore: angina :-? :x

jeśli się mogę wciąć :roll: :oops: ..moje tfu tfu zdrowe , ale starsze właśnie na zszycie z ojcem pojechało :roll: Usta przecięte na pół :roll: Ze szkoły z plasterkiem wrócił..pani powiedziała, że ma tak 4 dni mieć przyklejone :roll: Na szczęśie oderwaliśmy :roll: pIęknie by wyglądał.. :roll:

rany julek

nie miał człowiek problemów to sobie dzieci zrobił :roll:

Neferciu

nie wysyłasz za pobraniem tych wypieków przez przypadek? tyle czasu muszę jeszcze czekać na piekarnik że już się cała zaśliniłam

a co do tony - zawsze mi się wydawało że to dużo do momentu aż nie uzbierałam po działce 6 ton gruzu w jeden dzień 8)