Nefer 03.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ooo a to taka super tradycyjna wersja - fajna Następna będzie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam, Nefercia - jestem uziemiona na cały tydzień, więc z dzisiejszego pchania brykietu nici... Spoko - brykiet przyjedzie po 14.11 :) Ale mam nadzieję, że do tego czasu dzieci wyzdrowieją To sie ich tez do roboty zagoni :) Zdrówka Szkrabom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Czeeść , Nitu , żeby Ci szybko Skarby wyzdrowiały U mnie od dziś rozpierducha na maxa - wspólnota zarządziła wymianę instalacji gazowej i wod-kan Wiem ,że trzeba , ale tym bardziej poniedziałek jest do d....(a panowie śpiewają jakieś "hity" disco polo NIe dość,że koszmarne to jeszcze fałszują !!! ) Och jak ja kocham takie akcje uzbrój sie w cierpliwość -przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Na dziś już skończyli - puścili rurki , rozku;li i trochę podemolowali.Jutro druga tura , finał w czwartek , potem czekac trza na odbiór tego wszystkiego.Jako bonus nie mamy gazu kilka dni - a płytę do gotowania mamy gazową , no i ciepłej wody minimum do końca tygodnia. Grrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Heloł, u mnie równiez towarzystwo chore: angina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Heloł, u mnie równiez towarzystwo chore: angina No to super U Dobrosi zimno będzie też więc pewnie sie znowu pochorują .. Łomatkopolko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ludzie jak tak czytam to już mi się wiosny kce... e tam wiosny LATA, by te wszystkie choróbska poszły won. Jestem gotowa zrezygnować z Świąt byle lato było szybko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ludzie jak tak czytam to już mi się wiosny kce... e tam wiosny LATA, by te wszystkie choróbska poszły won. Jestem gotowa zrezygnować z Świąt byle lato było szybko.... Jak dzieci małe - swoje trzeba odpukać - czy lato czy zima. Taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 03.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Żeby coś pozytywnie to w piątek rzutem na taśmę skończyli mi elewację. Miesiąc opóźnienia i budżet przekroczony o 40% ale co tam Wreszcie będę mogł sprzedać blaszak tylko kto mi go kupi o tej porze ? Wczoraj zaczęliśmy go czyścić od najgłebszego rogu i od razu znalazłem butelki po napojach winopodobnych WARKA O SMAKU CYTRYNY, DAR LASU i MOCNA WIŚNIA. To chyba jeszcze ze stanu surowego, bo późniejsze ekipy głównie jednak hodowały żubry Ech, łza się w oku kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Żeby coś pozytywnie to w piątek rzutem na taśmę skończyli mi elewację. Miesiąc opóźnienia i budżet przekroczony o 40% ale co tam Wreszcie będę mogł sprzedać blaszak tylko kto mi go kupi o tej porze ? Wczoraj zaczęliśmy go czyścić od najgłebszego rogu i od razu znalazłem butelki po napojach winopodobnych WARKA O SMAKU CYTRYNY, DAR LASU i MOCNA WIŚNIA. To chyba jeszcze ze stanu surowego, bo późniejsze ekipy głównie jednak hodowały żubry Ech, łza się w oku kręci...Prawda jak smutno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a może:http://images24.fotosik.pl/291/adddc8c2238a8986m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a może:http://images24.fotosik.pl/291/adddc8c2238a8986m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Brałam pod uwagę stal i blachę , ale chyba będzie tego za dużo w jednym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 03.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Brałam pod uwagę stal i blachę , ale chyba będzie tego za dużo w jednym wnętrzu No właśnie, wracając do meritum... Te kuchnie z lakierowanego na wysoki połysk MDFu wyglądają pięknie, ale zastanowiłaś się czy będziesz miała siłę i chęć aby je ciągle polerować? Zwłaszcza chęć Ze stalą INOX podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Heloł, u mnie równiez towarzystwo chore: angina jeśli się mogę wciąć ..moje tfu tfu zdrowe , ale starsze właśnie na zszycie z ojcem pojechało Usta przecięte na pół Ze szkoły z plasterkiem wrócił..pani powiedziała, że ma tak 4 dni mieć przyklejone Na szczęśie oderwaliśmy pIęknie by wyglądał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 rany julek nie miał człowiek problemów to sobie dzieci zrobił Neferciu nie wysyłasz za pobraniem tych wypieków przez przypadek? tyle czasu muszę jeszcze czekać na piekarnik że już się cała zaśliniłam a co do tony - zawsze mi się wydawało że to dużo do momentu aż nie uzbierałam po działce 6 ton gruzu w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 O, jaki ładny ten kominek!!! Cześć, marudy Przylazłam się przwyitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts