efilo 05.11.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Oj! Najpiękniejszy ten ostatni! Dzień doberek, witam wszystkich! Ciekawe jak oni tą podłogę tak ładnie obrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Noooo ładne te grzejniki Ciekawa jestem jaki będzie Twój wybór Nefer Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To fajny gość z niego !!! Efilo ;tyn grzejnik to jest podłączony i do pieca i do prundu .Do prundu żeby jak piec niechodzi pstrykasz i ręczniczki schnom Wiem skarbie tylko po co? skoro jest podpięty do pieca No po to ,że piec cały rok nie jest włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Noooo ładne te grzejniki Ciekawa jestem jaki będzie Twój wybór Nefer Doberek Ja w takich sytuacjach zachowuję się jak osiołek, co mu w żłobek... i do tej pory nie mam wybranej ani jednej umywalki, kibelka, kraniku... a płytkę... jedną i to najlepiej, żeby można było dać ją wszędzie... ... za dużo dobrego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja jakoś sobie radzę z wyborami poprzez wykluczenia najczęsciej -ale łatwo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To fajny gość z niego !!! Efilo ;tyn grzejnik to jest podłączony i do pieca i do prundu .Do prundu żeby jak piec niechodzi pstrykasz i ręczniczki schnom Wiem skarbie tylko po co? skoro jest podpięty do pieca No po to ,że piec cały rok nie jest włączony. aha a kąpiesz się w jeziorze ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 witanko... ja tyż nie... ale grzałek nie mam i już zdaje się nie będę miała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja będę miał grzałki a w jeziorze czasem fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nefer, super te grzejniki ale pewnie cena powalająca widziałam twoje postępy w budowie i bardzo ci zazdroszczę Powinnam być na tym samym etapie jak ty teraz, ale jak wiesz problemy z pierwszą działką wstrzymały nas na ponad dwa lata. No ale w przyszłym roku ruszamy i mam nadzieję, że będziesz zaglądać do mnie i podpowiadać pewne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ładny http://pl.zehnder.abcde.biz/products/4_dualis_galeriebild_2.jpg no co ja mam powiedzieć , MNIAAAAAAAAAAAM po prostu , VERY BIG MNIAAAAAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór ostatnio to siem chyba wszyscy uwzięli żeby mnie do rozpaczy przyprowadzic gdzie nie zerknę to ładniejsze cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nefer, super te grzejniki ale pewnie cena powalająca widziałam twoje postępy w budowie i bardzo ci zazdroszczę Powinnam być na tym samym etapie jak ty teraz, ale jak wiesz problemy z pierwszą działką wstrzymały nas na ponad dwa lata. No ale w przyszłym roku ruszamy i mam nadzieję, że będziesz zaglądać do mnie i podpowiadać pewne rozwiązania Witaj Lidszu :) To nie konkurs pt. "kto pierwszy zbuduje" Więc i na Ciebie przyjdzie pora. Jak wiesz, ja sie kopałam 2 lata z papierami a potem - ruszyło samo :) Czekam więc z Tobą na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór ostatnio to siem chyba wszyscy uwzięli żeby mnie do rozpaczy przyprowadzic gdzie nie zerknę to ładniejsze cudeńka To nic osobistego Wuśka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić Nooooooooooooooo zabrzmiało to jak : "jestem tak beznadziejna, że nawet nikt sie nademną nie będzie pastwić :)" WUŚKA !!!! Te wszystkie rzeczy są ładne - nawetniektore z nich można kupić - ale nie wszystkie, bo generalnie trzeba być nieźle pieprzniętym, żeby wydać 14 .000 na grzejnik , nie ? A ładne możńa sobie pooglądać ... I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak wygram jutro w totka to Wam fundne takie po 14 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić Nooooooooooooooo zabrzmiało to jak : "jestem tak beznadziejna, że nawet nikt sie nademną nie będzie pastwić :)" WUŚKA !!!! Te wszystkie rzeczy są ładne - nawetniektore z nich można kupić - ale nie wszystkie, bo generalnie trzeba być nieźle pieprzniętym, żeby wydać 14 .000 na grzejnik , nie ? A ładne możńa sobie pooglądać ... I już a bo Nefciu mam taki z letka depresyjny nastrój od wczoraj Kamyk ale rozumiem że do całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie mam żyłki hazardzisty - w życiu jeszcze nie wypełniłam totkowego kuponu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie mam żyłki hazardzisty - w życiu jeszcze nie wypełniłam totkowego kuponu Ja tez nie - kiedyś grałam chybił -trafił Ale w życiu niczego nei wygrałam -0wszystko musiałam zarobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak wygram jutro w totka to Wam fundne takie po 14 tys U mnie tylko 4 łazienki zostały - reszta kupiona - zwykłe, białe , no po prostu do d.upy Ale liczy się zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts