Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To fajny gość z niego !!!

Efilo ;tyn grzejnik to jest podłączony i do pieca i do prundu .Do prundu żeby jak piec niechodzi pstrykasz i ręczniczki schnom :wink: :D

Wiem skarbie

tylko po co? skoro jest podpięty do pieca

No po to ,że piec cały rok nie jest włączony.

Noooo ładne te grzejniki :lol: :lol:

Ciekawa jestem jaki będzie Twój wybór Nefer :roll: :lol:

Doberek :D

Ja w takich sytuacjach zachowuję się jak osiołek, co mu w żłobek... i do tej pory nie mam wybranej ani jednej umywalki, kibelka, kraniku... a płytkę... jedną i to najlepiej, żeby można było dać ją wszędzie... :-? ... za dużo dobrego ...

To fajny gość z niego !!!

Efilo ;tyn grzejnik to jest podłączony i do pieca i do prundu .Do prundu żeby jak piec niechodzi pstrykasz i ręczniczki schnom :wink: :D

Wiem skarbie

tylko po co? skoro jest podpięty do pieca

No po to ,że piec cały rok nie jest włączony.

aha

a kąpiesz się w jeziorze :lol: :lol:

ja nie :wink:

nefer, super te grzejniki :D

ale pewnie cena powalająca :(

widziałam twoje postępy w budowie i bardzo ci zazdroszczę :oops: Powinnam być na tym samym etapie jak ty teraz, ale jak wiesz problemy z pierwszą działką wstrzymały nas na ponad dwa lata.

No ale w przyszłym roku ruszamy i mam nadzieję, że będziesz zaglądać do mnie i podpowiadać pewne rozwiązania :D

nefer, super te grzejniki :D

ale pewnie cena powalająca :(

widziałam twoje postępy w budowie i bardzo ci zazdroszczę :oops: Powinnam być na tym samym etapie jak ty teraz, ale jak wiesz problemy z pierwszą działką wstrzymały nas na ponad dwa lata.

No ale w przyszłym roku ruszamy i mam nadzieję, że będziesz zaglądać do mnie i podpowiadać pewne rozwiązania :D

Witaj Lidszu :):)

To nie konkurs pt. "kto pierwszy zbuduje" :) Więc i na Ciebie przyjdzie pora. Jak wiesz, ja sie kopałam 2 lata z papierami a potem - ruszyło samo :):)

Czekam więc z Tobą na wiosnę :)

no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić :wink: :lol:

Nooooooooooooooo zabrzmiało to jak : "jestem tak beznadziejna, że nawet nikt sie nademną nie będzie pastwić :):)"

WUŚKA !!!! Te wszystkie rzeczy są ładne - nawetniektore z nich można kupić - ale nie wszystkie, bo generalnie trzeba być nieźle pieprzniętym, żeby wydać 14 .000 na grzejnik , nie ? A ładne możńa sobie pooglądać ... I już :)

no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić :wink: :lol:

Nooooooooooooooo zabrzmiało to jak : "jestem tak beznadziejna, że nawet nikt sie nademną nie będzie pastwić :):)"

WUŚKA !!!! Te wszystkie rzeczy są ładne - nawetniektore z nich można kupić - ale nie wszystkie, bo generalnie trzeba być nieźle pieprzniętym, żeby wydać 14 .000 na grzejnik , nie ? A ładne możńa sobie pooglądać ... I już :)

a bo Nefciu mam taki z letka depresyjny nastrój od wczoraj :-?

Kamyk ale rozumiem że do całego domu :wink: :D