Nefer 05.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a bo Nefciu mam taki z letka depresyjny nastrój od wczoraj Nooooooooooooootaaaaaaaaaaaaaaa a ja za wszystkich twarda muszę być nie mientka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie mam żyłki hazardzisty - w życiu jeszcze nie wypełniłam totkowego kuponu Ja tez nie - kiedyś grałam chybił -trafił Ale w życiu niczego nei wygrałam -0wszystko musiałam zarobić :) Ja wygrałam kiedyś album w szkolnym turnieju scrabblowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak wygram może być do calego domku a co mi tam Ja się muszę pochwalić wygrałem w lotka raz piątke było tego cus ze 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak wygram może być do calego domku a co mi tam Ja się muszę pochwalić wygrałem w lotka raz piątke było tego cus ze 4 tys No to jutro Twój wielki dzień Kupisz to miasto na G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no Kamyk to liczę na Ciebie a bo Nefciu w robocie człowieka wprowadzą w euforię że 2 dni telepie to już ze zmęczenia nerwami dołek się łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mój Małż zawsze mi powtarza,że wygrał los na loterii jak mnie spotkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no Kamyk to liczę na Ciebie a bo Nefciu w robocie człowieka wprowadzą w euforię że 2 dni telepie to już ze zmęczenia nerwami dołek się łapie Wuśka - daj spokój, przecież byle palant nie będzie Ci życia ruinował. Pomyśł sobie : I'm the best and fuck the rest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mój Małż zawsze mi powtarza,że wygrał los na loterii jak mnie spotkał Taaaaa szkoda, że mu przejdzie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mój Małż zawsze mi powtarza,że wygrał los na loterii jak mnie spotkał Taaaaa szkoda, że mu przejdzie hihi Niech spróbuje dopiero zobaczy do czego jego losik jest zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no Kamyk to liczę na Ciebie a bo Nefciu w robocie człowieka wprowadzą w euforię że 2 dni telepie to już ze zmęczenia nerwami dołek się łapie Wuśka - daj spokój, przecież byle palant nie będzie Ci życia ruinował. Pomyśł sobie : I'm the best and fuck the rest baaaaaaaaaardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mój Małż zawsze mi powtarza,że wygrał los na loterii jak mnie spotkał Taaaaa szkoda, że mu przejdzie hihi Niech spróbuje dopiero zobaczy do czego jego losik jest zdolny Z "losami" to wiesz - jak z monetą - mają dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 baaaaaaaaaardzo mi się to podoba Zastosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no Kamyk to liczę na Ciebie a bo Nefciu w robocie człowieka wprowadzą w euforię że 2 dni telepie to już ze zmęczenia nerwami dołek się łapie Wuśka - daj spokój, przecież byle palant nie będzie Ci życia ruinował. Pomyśł sobie : I'm the best and fuck the rest baaaaaaaaaardzo mi się to podoba Mnie też Normalnie będę trzaskać to jak mantrę co rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak cuś dają za darmo to jaki się ruch na forum zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić ja się nad tobą popastwię tylko przyjedź cze nefcia i spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no wiem komu by się chciało specjalnie nade mną akurat pastwić ja się nad tobą popastwię tylko przyjedź cze nefcia i spółka Cze Kasiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kasia trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale fajowe cuda można pooglądać nocne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale fajowe cuda można pooglądać nocne witanko Staram się zabawiać Gości :) Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zaszłam zobaczyć, jak tam postępy. No dzieje się, dzieje. Święta jak nic w nowym domu. Czy Ty, Nefercia, dostałaś moje PW jakoś przed miesiącem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts