Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Widze, ze przeoczylam wczoraj niezła dyskusje. Myslalam, ze moze kuchnie juz wybrałas Nefer, a tu juz kaloryfery odchodzą.

Co do kaloryferów to mi sie podobają w lazience, albo takie zwykle panelowe jak w pokojach, albo jakbym miala zaszalec to tez takie plaskie panele, jak np ten "parawan" co pokazałas w "krateczke", albo wieszak na łaszki. wszystkie inne esy floresy tez niczego sobie, ale wydaje mi sie, ze juz mocno determinują wnętrze. A najbardziej determinującym wnerze kaloryferem jakim widzialam był DELFINEK btw tez kosztowal majątek. Szkoda, ze go nie moge nigdzie znalezc. Wyobrazacie sobie u siebie na scianie w lazience wesolego polyskujacego kiczem delfinka za 15 patyków?

A tu znalazłam dosc ciekawe i proste grzejniki plytowe i grzejniki dekoracyjne w takich dosc normalnych powiedzialbym cenach:

http://instalsystem.pl/c/pl/6/1/1/0/long/grzejniki+dekoracyjne.html

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem....

ja w totka nic nie wygrałam, ale to się wkrótce zmieni - :p hihihihi

kaloryfery boskie, ale ni jak się mają do mojej kieszeni... buuu :roll: teraz kombinuję garderobę i już mi dziołchy powiedziały , że mam za mało drążków - ino jak je podługasić jak nie ma gdzie? jak kto ma pomysła - będę wdzięczna...

Nefercia jak zdrówko? nalewka pomogła? 8)

Zaszłam zobaczyć, jak tam postępy.

No dzieje się, dzieje. :D

Święta jak nic w nowym domu. :wink:

Czy Ty, Nefercia, dostałaś moje PW jakoś przed miesiącem? :roll:

Na święta szans nie ma - ale może bardziej dlatego, że się nie napinam :)

Co do priva, to nie wiem :o bo ta moja skrzynka nie wytrzymuje ilości wiadomości i większość się kasuje ... no jakoś tak to działa ..

Nefer widziałaś ostatni kominek Foresta? Tak sobie pomyślałam, że gdyby te kafle były w ostrej czerwieni...... 8) Albo gdyby ktoś wykonał Ci coś w tym stylu ze szkła czerwonego..... 8) 8) Mogłoby być ciekawie :lol:

Widziałam i myślę :) Myśle, że nie wiem czy to się da zrobić :):) Ale się przymierzam i pewnie jeszcze to potrwa :)

Wiadomo,że dziś Kamyk wygrywa, bo nam ma coś fundnąć. Podobno grzejniki, ale ja chyba zmienię zdanie i poproszę kuchnię :) Może być bez AGD :):)

Ja nie wygrywam dziś, bo nie wysłałam kuponu :)

jak cuś to może być i z AGD :D

kupon jeszcze dasz radę :D :D

NIgdy w życiu niczego nie wygrałam (poza pokerem :)) więc to zupełnie bez sensu :)

Efilo sa dwa obiegi wody jeden to woda uzytkowa i ta jest grzana caly rok, woda do ogrzewania jest grzana w zaleznosci od temperatury zewnetrznej na ogol, wiec jak na dworze cieplo to nie grzeja kaloryfery wiec i nie grzeje kaloryfer lazienkowy, chyba ze zrobisz sobie osobna petle tylko na lazienki i one beda zawsze grzane be wzgledu na temperature zewnetrza, Jesli tego nie masz przydaje sie grzalka, zeby wlaczyc drabinke i wysuszyc reczniki.

NIgdy w życiu niczego nie wygrałam (poza pokerem :)) więc to zupełnie bez sensu :)

A gralaś kiedy... :roll: :wink:

Cześc wieczorne!! Kamyk, w razie gdyby to potrzebuję jakieś 500.000 :oops:

Mam jedną słabosć - bardzo jestem podatna na hazard - więc trzymam się z daleka :)

Grywało sie w różne rzeczy :roll: