78mysz 06.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Widze, ze przeoczylam wczoraj niezła dyskusje. Myslalam, ze moze kuchnie juz wybrałas Nefer, a tu juz kaloryfery odchodzą.Co do kaloryferów to mi sie podobają w lazience, albo takie zwykle panelowe jak w pokojach, albo jakbym miala zaszalec to tez takie plaskie panele, jak np ten "parawan" co pokazałas w "krateczke", albo wieszak na łaszki. wszystkie inne esy floresy tez niczego sobie, ale wydaje mi sie, ze juz mocno determinują wnętrze. A najbardziej determinującym wnerze kaloryferem jakim widzialam był DELFINEK btw tez kosztowal majątek. Szkoda, ze go nie moge nigdzie znalezc. Wyobrazacie sobie u siebie na scianie w lazience wesolego polyskujacego kiczem delfinka za 15 patyków? A tu znalazłam dosc ciekawe i proste grzejniki plytowe i grzejniki dekoracyjne w takich dosc normalnych powiedzialbym cenach: http://instalsystem.pl/c/pl/6/1/1/0/long/grzejniki+dekoracyjne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nefer widziałaś ostatni kominek Foresta? Tak sobie pomyślałam, że gdyby te kafle były w ostrej czerwieni...... Albo gdyby ktoś wykonał Ci coś w tym stylu ze szkła czerwonego..... Mogłoby być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jestem.... ja w totka nic nie wygrałam, ale to się wkrótce zmieni - hihihihi kaloryfery boskie, ale ni jak się mają do mojej kieszeni... buuu teraz kombinuję garderobę i już mi dziołchy powiedziały , że mam za mało drążków - ino jak je podługasić jak nie ma gdzie? jak kto ma pomysła - będę wdzięczna... Nefercia jak zdrówko? nalewka pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Przylazłam powiedzieć, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ależ gadacie, nie sposób nadrobić Ja w totka grywam od kiedy wzięłam kredyt. powinnam była to wliczyć licząc jego koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ależ gadacie, nie sposób nadrobić Ja w totka grywam od kiedy wzięłam kredyt. powinnam była to wliczyć licząc jego koszt gadają i gadają, to fakt ciekawe czy ktoś dziś wygra tą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no ja wygram, to nie wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zaszłam zobaczyć, jak tam postępy. No dzieje się, dzieje. Święta jak nic w nowym domu. Czy Ty, Nefercia, dostałaś moje PW jakoś przed miesiącem? Na święta szans nie ma - ale może bardziej dlatego, że się nie napinam Co do priva, to nie wiem bo ta moja skrzynka nie wytrzymuje ilości wiadomości i większość się kasuje ... no jakoś tak to działa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nefer widziałaś ostatni kominek Foresta? Tak sobie pomyślałam, że gdyby te kafle były w ostrej czerwieni...... Albo gdyby ktoś wykonał Ci coś w tym stylu ze szkła czerwonego..... Mogłoby być ciekawie Widziałam i myślę Myśle, że nie wiem czy to się da zrobić :) Ale się przymierzam i pewnie jeszcze to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jestem.... Nefercia jak zdrówko? nalewka pomogła? A dzięki Kochana, chyba sie wybroniłam. Tera nie mam tylko czasu na spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiadomo,że dziś Kamyk wygrywa, bo nam ma coś fundnąć. Podobno grzejniki, ale ja chyba zmienię zdanie i poproszę kuchnię Może być bez AGD :) Ja nie wygrywam dziś, bo nie wysłałam kuponu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiadomo,że dziś Kamyk wygrywa, bo nam ma coś fundnąć. Podobno grzejniki, ale ja chyba zmienię zdanie i poproszę kuchnię Może być bez AGD :) Ja nie wygrywam dziś, bo nie wysłałam kuponu jak cuś to może być i z AGD kupon jeszcze dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiadomo,że dziś Kamyk wygrywa, bo nam ma coś fundnąć. Podobno grzejniki, ale ja chyba zmienię zdanie i poproszę kuchnię Może być bez AGD :) Ja nie wygrywam dziś, bo nie wysłałam kuponu jak cuś to może być i z AGD kupon jeszcze dasz radę NIgdy w życiu niczego nie wygrałam (poza pokerem ) więc to zupełnie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 NIgdy w życiu niczego nie wygrałam (poza pokerem ) więc to zupełnie bez sensu A gralaś kiedy... Cześc wieczorne!! Kamyk, w razie gdyby to potrzebuję jakieś 500.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Efilo sa dwa obiegi wody jeden to woda uzytkowa i ta jest grzana caly rok, woda do ogrzewania jest grzana w zaleznosci od temperatury zewnetrznej na ogol, wiec jak na dworze cieplo to nie grzeja kaloryfery wiec i nie grzeje kaloryfer lazienkowy, chyba ze zrobisz sobie osobna petle tylko na lazienki i one beda zawsze grzane be wzgledu na temperature zewnetrza, Jesli tego nie masz przydaje sie grzalka, zeby wlaczyc drabinke i wysuszyc reczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 że tez kurcze tu wczesniej nie zajrzałem..Dobry wieczorek wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór jak Kamyk te 40 baniek zgarnie to spokojnie może nie tylko grzejniki kuchnię z AGD ale jak u mnie to nawet całą chatę fundnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 eeeeeeeee no jak kamyk taki hojny to ja też coś kcę... no to mam takie maciupeńkie życzonko... AUDI Q7.... bordowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 NIgdy w życiu niczego nie wygrałam (poza pokerem ) więc to zupełnie bez sensu A gralaś kiedy... Cześc wieczorne!! Kamyk, w razie gdyby to potrzebuję jakieś 500.000 Mam jedną słabosć - bardzo jestem podatna na hazard - więc trzymam się z daleka Grywało sie w różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No dobra sprawdzam kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts