kamyk68 06.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i d..pa mam tylko 3 -kę wygrałem 16 zł jak kogos poratuję to mogę przesłąc Najgorsze jest to ze miałem jeszcze jeden kupon i nie mogę go znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i d..pa mam tylko 3 -kę wygrałem 16 zł jak kogos poratuję to mogę przesłąc Najgorsze jest to ze miałem jeszcze jeden kupon i nie mogę go znależć Ojej ten drugi ( to ten wygrany) :) Za 16 pln to piwo będzie - trzeba się cieszyć małymi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to niesprawiedliwe jak za 6tke jest 40milionów to kamyk za 3jke powinien dostac 20scia..bo..bardzo sie starał..i dzielić sie chciał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to niesprawiedliwe jak za 6tke jest 40milionów to kamyk za 3jke powinien dostac 20scia..bo..bardzo sie starał..i dzielić sie chciał.. jakby dali to bym siem podzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nooooooooo tak - relatywnie to tak wychodzi :) Ale życie nie jest sprawiedliwe. Ponadto Kamyk się chciał dzielić, ale nie zapominajmy , że jest stomatologiem. A jak wiadomo karma to karma. I w następnym życiu może być co najwyżej ślimaczkiem ( bez skorupki) ... za karę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i d..pa mam tylko 3 -kę wygrałem 16 zł jak kogos poratuję to mogę przesłąc Najgorsze jest to ze miałem jeszcze jeden kupon i nie mogę go znależć Ojej ten drugi ( to ten wygrany) :) Za 16 pln to piwo będzie - trzeba się cieszyć małymi rzeczami Nefcia zagram na sobotę jak wygram następne 16 to już na flaszkę będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 hahahahaha..albo małzem(teraz tez pewnie jest..)więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nooooooooo tak - relatywnie to tak wychodzi :) Ale życie nie jest sprawiedliwe. Ponadto Kamyk się chciał dzielić, ale nie zapominajmy , że jest stomatologiem. A jak wiadomo karma to karma. I w następnym życiu może być co najwyżej ślimaczkiem ( bez skorupki) ... za karę :) a dlaczego akurat ślimaczkiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i d..pa mam tylko 3 -kę wygrałem 16 zł jak kogos poratuję to mogę przesłąc Najgorsze jest to ze miałem jeszcze jeden kupon i nie mogę go znależć Ojej ten drugi ( to ten wygrany) :) Za 16 pln to piwo będzie - trzeba się cieszyć małymi rzeczami Nefcia zagram na sobotę jak wygram następne 16 to już na flaszkę będziemy mieli łaaaa to ja też puszczę - może na zagrychę styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 hahahahaha..albo małzem(teraz tez pewnie jest..)więc... hahahahahahahahahahahahaha p u d ł o!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nooooooooo tak - relatywnie to tak wychodzi :) Ale życie nie jest sprawiedliwe. Ponadto Kamyk się chciał dzielić, ale nie zapominajmy , że jest stomatologiem. A jak wiadomo karma to karma. I w następnym życiu może być co najwyżej ślimaczkiem ( bez skorupki) ... za karę :) a dlaczego akurat ślimaczkiem????? bo nie chciałam być nieuprzejma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No i d..pa mam tylko 3 -kę wygrałem 16 zł jak kogos poratuję to mogę przesłąc Najgorsze jest to ze miałem jeszcze jeden kupon i nie mogę go znależć Ojej ten drugi ( to ten wygrany) :) Za 16 pln to piwo będzie - trzeba się cieszyć małymi rzeczami Nefcia zagram na sobotę jak wygram następne 16 to już na flaszkę będziemy mieli łaaaa to ja też puszczę - może na zagrychę styknie daj spokój sąsiad świniak bił cos uszczkniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nooooooooo tak - relatywnie to tak wychodzi :) Ale życie nie jest sprawiedliwe. Ponadto Kamyk się chciał dzielić, ale nie zapominajmy , że jest stomatologiem. A jak wiadomo karma to karma. I w następnym życiu może być co najwyżej ślimaczkiem ( bez skorupki) ... za karę :) a dlaczego akurat ślimaczkiem????? bo nie chciałam być nieuprzejma :) tzn????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co miałam napisać ? Ślimaczek jest uroczy - a taki np. owsik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co miałam napisać ? Ślimaczek jest uroczy - a taki np. owsik ? łeeeee ja tam nie wierzę w reinkarnację więc mogę być czymkolwiek A jak tam w sobotke siem "resetujemy"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 heheh ..to kamyk se reke mozemy podac czy cós.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co miałam napisać ? Ślimaczek jest uroczy - a taki np. owsik ? leżę i kwiczę dziękuję ci kochana cudowne zakończenie tego chu.......steczkowego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 heheh ..to kamyk se reke mozemy podac czy cós.. rozwiń temat rękę zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co miałam napisać ? Ślimaczek jest uroczy - a taki np. owsik ? leżę i kwiczę dziękuję ci kochana cudowne zakończenie tego chu.......steczkowego dnia Nic mi nie mów - byłam dziś w pie.........ej gazowni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A jak tam w sobotke siem "resetujemy"???? Coraz badziej mi się ten pomysł podoba.... taksówki tam do Was jeżdżą , nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts