Nefer 20.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Nefer wypocznij potem wracaj i pchaj maszynę do przodu Trzymam mcono kciukasy i wysyłam pozytywną energię Agusia - nie odpuszczam :) I Ty też nie odpuszczaj - ślij ile wlezie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Nefer slę ślę alejak widzę wizyta na działce bardzo pozytywnie wpłynęła na inwestorkę Zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 hallo Neferka slyszalam,ze wrocilas juz z urlopu,co mnie baaaardzo cieszy,tesknilam juz za toba jak tam kolanko?powazna kontuzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Nefer, nie czekac do wiosny, zrobic teraz ile sie da.., potem jest i tak bardzo duzo roboty... Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Nefer,no nieźle poszalałaś ... żeby aż kolana wirowały ... Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.08.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Warto zobaczyć Paryż Moje wspomnienia dotyczące tego miasta utonęłyby w morzu francuskich śmieci ulicznych gdyby nie zabytki kultury i sztuki, które uwielbiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Nefer fajnie że już wróciłaś Wykuruj kolanko bo przed Tobą zwariowany okres - trzymma mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kochana Neferko nie lam sie.Ty tego nie zalatwisz? nie wierze zycze szybkiego ,pozytywnego zalatwienia "wodnej" sprawy pamietaj,ze ja dobrze pluje (a zaczelam sie slinic juz wczoraj) TRZYMAM KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dasz radę Nefer! Dwa głębokie wdechy i wydechy i do przodu. Tylko ręce bolą od opadania, że takie rzeczy nas spotykają No, ale jak to mówią - człowiek budujący dom staje się INWESTOREM, a ten przetrzyma rzeczy - wydawałoby się - nie do wytrzymania Trzymam kciuki! Daj im popalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Słońce Ty Moje nie rozczulaj się, tylko do przodu !!!! Pozdrowionka i fluidy przesyłam http://img130.imageshack.us/img130/2208/kciuk2gf5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jednego to na pewno budowa uczy..., cierpliwosci!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jak zwykle MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY naładowały mi akumulatory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nefer Kokodzżambo i do przodu!!!! My stalismy w Ksiegach wieczystych w poniedzialek 3 godziny!!!Siedza takie pipy,przerwy sobie robia!!! Ku.wa mac!!!Jeszcze nie chciala przyjac wniosku banku o wpis do hipoteki.Nie,bo nie!!!Alezesmy sie wydarli na paniusie i poszło.Ufff.Moze jutro jak bank zdazy przelac kaska nastapi uroczyste przekazanie dzialeczki :-)Acha Sad w Pruszkowie jakby ktos chcial wiedziec Nefer jak padalo w niedziele,bylem poza W-wa, ale slyszalem o opadach.I mowili ze najbardziej popadalo na Zaciszu i Targowku i myslalem o Twojej dzialce i domku.Planujesz drenaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nefer Kokodzżambo i do przodu!!!! My stalismy w Ksiegach wieczystych w poniedzialek 3 godziny!!!Siedza takie pipy,przerwy sobie robia!!! Ku.wa mac!!!Jeszcze nie chciala przyjac wniosku banku o wpis do hipoteki.Nie,bo nie!!!Alezesmy sie wydarli na paniusie i poszło.Ufff.Moze jutro jak bank zdazy przelac kaska nastapi uroczyste przekazanie dzialeczki :-)Acha Sad w Pruszkowie jakby ktos chcial wiedziec Nefer jak padalo w niedziele,bylem poza W-wa, ale slyszalem o opadach.I mowili ze najbardziej popadalo na Zaciszu i Targowku i myslalem o Twojej dzialce i domku.Planujesz drenaz? Drenaż jest absolutnie konieczny : woda na wysokości 1,20 w lipcu :) działka poniżej poziomu ulicy :) w ulicy brak odprowadzenia wód opadowych (brak studzienek :)) a w KW to normalne - ja sobie biorę butelkę picia i M&M żeby się czymś zając i ich wszystkich nie powybijać jak karaluchy Ale cieszę się, że jedziecie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No to Ci sie trafiła działka.........Ale darowanemu koniu(klaczy:-)) nie zagląda się w....A u nas na dzialce sytuacja odwrotna:Na działce jest studnia.Nieuzywana przez włascicieli od kilku lat,bo jest woda miejska.Studnia gleboka na 8 kregow i w tym roku wyschła woda :-(Chce ja wykorzystac do automatycznego podlewania ogrodu i trza bedzie ja poglebiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No to Ci sie trafiła działka.........Ale darowanemu koniu(klaczy:-)) nie zagląda się w.... A u nas na dzialce sytuacja odwrotna: Na działce jest studnia.Nieuzywana przez włascicieli od kilku lat,bo jest woda miejska.Studnia gleboka na 8 kregow i w tym roku wyschła woda :-(Chce ja wykorzystac do automatycznego podlewania ogrodu i trza bedzie ja poglebiac. Szczególnie jak klacz warta jakieś 600.000 :) Się zdrenuje - poradzimy :) Na mojej działce woda nie wysycha NIGDY A studnię i tak wkręcę - do ogrodu jak znalazł - szczególnie, że w przyszłości raczej automatyczne podlewanie się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dżizus.Nefer Ty burżujko )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nefer ty to masz przeboje z całym tym budowaniem w porównaiu z wami u nas to była bułka z masłem. za to finish przebiegać będzię ekspresowo i głodko trzymam kciuki za dalsze zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dżizus.Nefer Ty burżujko )) Dobrze, że nie ma miejsca na basen :) ale będzie sauna - mówię Ci Parr - w d.upie się poprzewracało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nefer ty to masz przeboje z całym tym budowaniem w porównaiu z wami u nas to była bułka z masłem. za to finish przebiegać będzię ekspresowo i głodko trzymam kciuki za dalsze zmagania Editta - nic nie mów - pójdę z butami do nieba - albo oni mnie albo ja ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts