Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Dasz radę Nefer!

Dwa głębokie wdechy i wydechy i do przodu.

Tylko ręce bolą od opadania, że takie rzeczy nas spotykają :roll:

No, ale jak to mówią - człowiek budujący dom staje się INWESTOREM, a ten przetrzyma rzeczy - wydawałoby się - nie do wytrzymania :roll:

Trzymam kciuki! Daj im popalić! :evil: :-? :wink:

Nefer Kokodzżambo i do przodu!!!!

My stalismy w Ksiegach wieczystych w poniedzialek 3 godziny!!!Siedza takie pipy,przerwy sobie robia!!! Ku.wa mac!!!Jeszcze nie chciala przyjac wniosku banku o wpis do hipoteki.Nie,bo nie!!!Alezesmy sie wydarli na paniusie i poszło.Ufff.Moze jutro jak bank zdazy przelac kaska nastapi uroczyste przekazanie dzialeczki :-)Acha Sad w Pruszkowie jakby ktos chcial wiedziec :-)

Nefer jak padalo w niedziele,bylem poza W-wa, ale slyszalem o opadach.I mowili ze najbardziej popadalo na Zaciszu i Targowku i myslalem o Twojej dzialce i domku.Planujesz drenaz?

Nefer Kokodzżambo i do przodu!!!!

My stalismy w Ksiegach wieczystych w poniedzialek 3 godziny!!!Siedza takie pipy,przerwy sobie robia!!! Ku.wa mac!!!Jeszcze nie chciala przyjac wniosku banku o wpis do hipoteki.Nie,bo nie!!!Alezesmy sie wydarli na paniusie i poszło.Ufff.Moze jutro jak bank zdazy przelac kaska nastapi uroczyste przekazanie dzialeczki :-)Acha Sad w Pruszkowie jakby ktos chcial wiedziec :-)

Nefer jak padalo w niedziele,bylem poza W-wa, ale slyszalem o opadach.I mowili ze najbardziej popadalo na Zaciszu i Targowku i myslalem o Twojej dzialce i domku.Planujesz drenaz?

Drenaż jest absolutnie konieczny :

woda na wysokości 1,20 w lipcu :):)

działka poniżej poziomu ulicy :):)

w ulicy brak odprowadzenia wód opadowych (brak studzienek :):))

a w KW to normalne - ja sobie biorę butelkę picia i M&M żeby się czymś zając i ich wszystkich nie powybijać jak karaluchy :)

Ale cieszę się, że jedziecie do przodu :)

No to Ci sie trafiła działka.........Ale darowanemu koniu(klaczy:-)) nie zagląda się w....

A u nas na dzialce sytuacja odwrotna:

Na działce jest studnia.Nieuzywana przez włascicieli od kilku lat,bo jest woda miejska.Studnia gleboka na 8 kregow i w tym roku wyschła woda :-(Chce ja wykorzystac do automatycznego podlewania ogrodu i trza bedzie ja poglebiac.

No to Ci sie trafiła działka.........Ale darowanemu koniu(klaczy:-)) nie zagląda się w....

A u nas na dzialce sytuacja odwrotna:

Na działce jest studnia.Nieuzywana przez włascicieli od kilku lat,bo jest woda miejska.Studnia gleboka na 8 kregow i w tym roku wyschła woda :-(Chce ja wykorzystac do automatycznego podlewania ogrodu i trza bedzie ja poglebiac.

Szczególnie jak klacz warta jakieś 600.000 :):):)

Się zdrenuje - poradzimy :):) Na mojej działce woda nie wysycha :) NIGDY :) A studnię i tak wkręcę - do ogrodu jak znalazł - szczególnie, że w przyszłości raczej automatyczne podlewanie się kroi :)

Nefer ty to masz przeboje z całym tym budowaniem :o w porównaiu z wami u nas to była bułka z masłem.

za to finish przebiegać będzię ekspresowo i głodko :wink: trzymam kciuki za dalsze zmagania :wink:

Editta - nic nie mów - pójdę z butami do nieba - albo oni mnie albo ja ich...:)